pajautaa

Rīsi un garšvielas

« previous entry | next entry »
Sep. 10., 2007 | 12:39 pm
posted by: martcore in pajautaa

Ar kādām garšvielām jūs ieteiktu uzlabot parastu vārītu rīsu garšu?
Vēlams kaut ko pēc iespējas vienkāršāku, nevis pa "10 lati par 30 gramiem"!
Paldies in advance.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {28}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Sep. 10., 2007 - 12:41 pm
#

Anniņas garšvielu maisījumi. Karijs vai vienkārši kurkuma.

Atbildēt | Diskusija


Chloroform Sauna

from: [info]martcore
date: Sep. 10., 2007 - 12:42 pm
#

O, brīnišķīgi. Par tiem garšvielu maisījumiem var kaut ko konkrētāk, cik noprotu, viņu tur ir daudz.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Sep. 10., 2007 - 12:59 pm
#

Skaties tos, kuros nav sāls. Viņi tādās palielās pakās ir nopērkami, virsū rakstīts "Anniņa". Kaut kādi "Seasoning mixtures" laikam bija jēdzīgākie.

Atbildēt | Iepriekšējais


ELECTiC

from: [info]electical
date: Sep. 10., 2007 - 12:43 pm
#

Piemet klāt krējumu un parasto vistas buljonu, kas kubiciņos, tīri garšīgi :)

Atbildēt | Diskusija


Chloroform Sauna

from: [info]martcore
date: Sep. 10., 2007 - 12:44 pm
#

krējums nederēs, man vajag, lai ilgāku laiku var pastāvēt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


toadbeauty

from: [info]toadbeauty
date: Sep. 10., 2007 - 12:59 pm
#

Nu tad piemet vistas buljona klucīti vienu pašu. Es arī šitā daru. Labs variants.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]perspektliiva
date: Sep. 10., 2007 - 12:43 pm
#

pats parastākais karijs.

Atbildēt


agressor

from: [info]agressor
date: Sep. 10., 2007 - 12:48 pm
#

vegeta un visi pakaļdarinātāji :)

Atbildēt | Diskusija


Chloroform Sauna

from: [info]martcore
date: Sep. 10., 2007 - 12:50 pm
#

kečups, bļ :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Sep. 10., 2007 - 01:03 pm
#

pakaļdarinātājs ir vegeta:)

Atbildēt | Iepriekšējais


Krāšņais Kurvjziedis

from: [info]krii
date: Sep. 10., 2007 - 12:54 pm
#

Karijs. Esmu likusi klāt arī SantaMarias Vidusjūras garšvielu maisījumu vai garšvielu maisījumu gaļai.
Un savulaika man vienkārši neizsakāmi garšoja vārīti rīsi samaisīti ar Spilvas karija mērci. Heinz karija mērce arī der.

Atbildēt | Diskusija


Chloroform Sauna

from: [info]martcore
date: Sep. 10., 2007 - 01:01 pm
#

pētīšu mērces!

Atbildēt | Iepriekšējais


Mamuts

from: [info]mamuts
date: Sep. 10., 2007 - 12:56 pm
#

1) liellopu gaļas konservi - sajauc bundžas saturu ar vārītiem rīsiem;
2) karijs;
3) melnie pipari + sāls;
4) saldās paprikas pāksti piepildi ar rīsu-vārītas gaļas maisījumu un pasautē, līdz pāksts mīksta.

Atbildēt | Diskusija


Chloroform Sauna

from: [info]martcore
date: Sep. 10., 2007 - 01:00 pm
#

uhhh, danke!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Mamuts

from: [info]mamuts
date: Sep. 10., 2007 - 01:05 pm
#

Vēl vari sajaukt rīsus ar dillēm. Šis ēdiens sauksies "Rīsus dillēs!" ;))

Atbildēt | Iepriekšējais


Shelly

from: [info]shelly
date: Sep. 10., 2007 - 12:59 pm
#

Es rīsus vāru nevis ar sāli, bet ar vistas buljonu. Tikai pie zivīm gan as nederēs :))

Atbildēt | Diskusija


Chloroform Sauna

from: [info]martcore
date: Sep. 10., 2007 - 01:00 pm
#

jā, es arī ar buljonu vāru.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]guvi
date: Sep. 10., 2007 - 01:28 pm
#

un buljona kubicinjaa nav saals, ja? :P

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


--

from: [info]ripp
date: Sep. 10., 2007 - 01:42 pm
#

tieši tādēļ netiek klāt likta sāls, ja liek buljona kubiciņu(s)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]guvi
date: Sep. 10., 2007 - 04:19 pm
#

nuja - bet sapratu, ka cilveeks visgudri saka, ka saali nelieto, bet lieto kubicinjus -- tobish saals ir slikta ... no seerijas

Atbildēt | Iepriekšējais


Shelly

from: [info]shelly
date: Sep. 10., 2007 - 02:26 pm
#

Un Balts zirgs nav zirgs, ghhh.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]guvi
date: Sep. 10., 2007 - 04:19 pm
#

nu es to uztveeru tipa taa, ka - es jau gan saalu nelieku es lietoju kubicinjus :P

Atbildēt | Iepriekšējais


becca

from: [info]becca
date: Sep. 10., 2007 - 01:42 pm
#

mana māsa vāra rīsus apelsīnu sulā. laikam pusi uz pusi ar ūdeni vai arī tikai sulā. īsti nezinu, derot kaut pati lētākā paku sula. viņa apgalvo, ka ir garšīgi.

Atbildēt | Diskusija


Korish

from: [info]courty
date: Sep. 10., 2007 - 01:47 pm
#

inčīgi

Atbildēt | Iepriekšējais


cugu

from: [info]daarta
date: Sep. 10., 2007 - 02:06 pm
#

ir tāda "piedevas rīsiem", kur kurkuma, kanēlis, krustnagliņas, čilli. diemžēl plēšot vaļā esmu noplēsusi gan izplatītāju, gan nosaukumu. bet ārkārtīgi labs

Atbildēt


from: [info]valium
date: Sep. 10., 2007 - 03:13 pm
#

sojas meerce!

Atbildēt


D. Ašā

from: [info]never_know
date: Sep. 10., 2007 - 05:02 pm
#

Noteikti, ka atkārtojos, bet slinkums lasīt: Vegetu kautvai, buljonu - tur mezoniiga garšu daudzveidība... paprika sasmalcinata.... tak klat likt var gandriiz visu -gaumes lieta!

Atbildēt


Lyr

from: [info]lyrfeel
date: Sep. 11., 2007 - 08:21 am
#

Es pieberu to pašu "Optima līnija" garšvielas rīsiem. Īstenībā, man tik ļoti patīk tas garšvielu maisījums, ka lietoju to daudz kur citur ar.
Liekas, baigais štrunts, tā "Optima līnija" - bet ir tiešām garšīgi. Arī "Garšviela maltai gaļai" un "Vistas gaļai" ir super. Un nekādus ūberdārgos nevajag.

Atbildēt