Rīsi un garšvielas
« previous entry | next entry »
Sep. 10., 2007 | 12:39 pm
posted by: martcore in pajautaa
Ar kādām garšvielām jūs ieteiktu uzlabot parastu vārītu rīsu garšu?
Vēlams kaut ko pēc iespējas vienkāršāku, nevis pa "10 lati par 30 gramiem"!
Paldies in advance.
Vēlams kaut ko pēc iespējas vienkāršāku, nevis pa "10 lati par 30 gramiem"!
Paldies in advance.
from: mamuts
date: Sep. 10., 2007 - 12:56 pm
#
2) karijs;
3) melnie pipari + sāls;
4) saldās paprikas pāksti piepildi ar rīsu-vārītas gaļas maisījumu un pasautē, līdz pāksts mīksta.
Atbildēt | Diskusija
from: martcore
date: Sep. 10., 2007 - 01:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: mamuts
date: Sep. 10., 2007 - 01:05 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais