pajautaa

Rīsi un garšvielas

« previous entry | next entry »
Sep. 10., 2007 | 12:39 pm
posted by: martcore in pajautaa

Ar kādām garšvielām jūs ieteiktu uzlabot parastu vārītu rīsu garšu?
Vēlams kaut ko pēc iespējas vienkāršāku, nevis pa "10 lati par 30 gramiem"!
Paldies in advance.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {28}

Mamuts

from: [info]mamuts
date: Sep. 10., 2007 - 12:56 pm
#

1) liellopu gaļas konservi - sajauc bundžas saturu ar vārītiem rīsiem;
2) karijs;
3) melnie pipari + sāls;
4) saldās paprikas pāksti piepildi ar rīsu-vārītas gaļas maisījumu un pasautē, līdz pāksts mīksta.

Atbildēt | Diskusija


Chloroform Sauna

from: [info]martcore
date: Sep. 10., 2007 - 01:00 pm
#

uhhh, danke!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Mamuts

from: [info]mamuts
date: Sep. 10., 2007 - 01:05 pm
#

Vēl vari sajaukt rīsus ar dillēm. Šis ēdiens sauksies "Rīsus dillēs!" ;))

Atbildēt | Iepriekšējais