pajautaa

Rīsi un garšvielas

« previous entry | next entry »
Sep. 10., 2007 | 12:39 pm
posted by: martcore in pajautaa

Ar kādām garšvielām jūs ieteiktu uzlabot parastu vārītu rīsu garšu?
Vēlams kaut ko pēc iespējas vienkāršāku, nevis pa "10 lati par 30 gramiem"!
Paldies in advance.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {28}

from: [info]guvi
date: Sep. 10., 2007 - 01:28 pm
#

un buljona kubicinjaa nav saals, ja? :P

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


--

from: [info]ripp
date: Sep. 10., 2007 - 01:42 pm
#

tieši tādēļ netiek klāt likta sāls, ja liek buljona kubiciņu(s)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]guvi
date: Sep. 10., 2007 - 04:19 pm
#

nuja - bet sapratu, ka cilveeks visgudri saka, ka saali nelieto, bet lieto kubicinjus -- tobish saals ir slikta ... no seerijas

Atbildēt | Iepriekšējais


Shelly

from: [info]shelly
date: Sep. 10., 2007 - 02:26 pm
#

Un Balts zirgs nav zirgs, ghhh.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]guvi
date: Sep. 10., 2007 - 04:19 pm
#

nu es to uztveeru tipa taa, ka - es jau gan saalu nelieku es lietoju kubicinjus :P

Atbildēt | Iepriekšējais