pajautaa

« previous entry | next entry »
Okt. 29., 2021 | 12:12 pm
posted by: lilja_brik in pajautaa

Vai ir parādījušies pētījumu dati par to, ka vakcinētie pārnēsā slimību mazāk nekā nevakcinētie? Vai arī par to, ka inficējas (nerunājot par slimības gaitas smagumu) retāk kā vakcinētie?

es vienkārši mēģinu saprast testēto cilvēku diskrimināciju pasākumos, jo man šķiet, ka tikko testēts cilvēks pasākumā, neatkarīgi no tā, vai viņš ir vakcinēts vai nevakcinēts, ir drošāks citiem par vakcinētu un netestētu cilvēku.

saprotu iemeslus ar šādiem pasākumiem motivēt vairāk cilvēku vakcinēties un saprotu motivāciju vakcinēties, lai saudzētu veselības aprūpes sistēmu, tomēr, mani interesē tīri epidemioloģiski, jo neesmu cieši sekojusi līdzi.

/šis jautājums nav domāts, lai kurinātu emocijas pret vieniem vai otriem

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {24}

src

from: [info]src
date: Okt. 29., 2021 - 01:44 pm
#

tikko testēts arī var būt inficēts, bet tāds, kuram testēšanas brīdī vēl neuzrādījās. Drošvien vajadzētu vairāk datu. Piekrītu tam, ka valdība lieki propogandēja nevakcinēto/vakcinēto atšķirības infekcijas izplatīšanā, jo ar delta variantu arī vakcinētie tīri braši izplata.

Atbildēt


Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Okt. 29., 2021 - 01:53 pm
#

diskriminācijas mērķis ir veicināt vakcinētību, ne tikai ierobežot izplatību

Atbildēt | Diskusija


lilja_brik

from: [info]lilja_brik
date: Okt. 29., 2021 - 01:54 pm
#

nu jā, tas ir saprotams

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]ninona
date: Okt. 29., 2021 - 01:58 pm
#

Testētos nevakcinētos "diskriminē" kā reiz, lai viņi vakcinēto vidū, kur var būt kāds asimptomātisks nēsātājs, neapslimtu nevis otrādi.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]marina_
date: Okt. 29., 2021 - 04:19 pm
#

+

Atbildēt | Iepriekšējais


vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Okt. 29., 2021 - 02:12 pm
#

Manā "burbulī" kā reiz saslimuši ir tieši vakcinētie, varbūt tādēļ ka vairāk paļāvās uz mēdijiem un neierobežoja komunikāciju. Bet tas noteikti nav objektīvs pētījums, drīzāk sagadīšanās :(

Atbildēt | Diskusija


smille

from: [info]smille
date: Okt. 29., 2021 - 04:15 pm
#

Kādiem mēdijiem? Es kā vakcinētais īpaši nemanīju, ka aicinātu vakcinētos tusēt apkārt, tāpat jau bija norādes, ka visiem jāsamazina nevajadzīgu kontaktu skaits.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]marina_
date: Okt. 29., 2021 - 04:26 pm
#

praktiski jebkuras vakcīnas, tostarp covid-19, mērķis ir pēc iespējas pasargāt cilvēku no smagas saslimšanas vai nāves. tas tā arī visu laiku ticis komunicēts, bet mūsu prāti to vēlas vienkāršot. vakcinētie var gan inficēties, gan saslimt un pie noteiktas vakcinācijas aptveres būs arī vakcinēti cilvēki, kas saslims ar covid un nomirs. Bet vienalga tādu būs mazāk, nekā ar šo slimību nevakcinēto vidū. spkc šo info, arī slimnīcas regulāri dod uz āru. šobrīd vidēji slimnīcā nevakcinētie ir 80-85%, pārējie - vakcinēti.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


apjukums

from: [info]apjukums
date: Okt. 29., 2021 - 05:36 pm
#

+10000 šis
Prāts grib garantijas, bet medicīnā tādu nav.

Atbildēt | Iepriekšējais


porcelāna lellīte

from: [info]neraate
date: Okt. 29., 2021 - 09:12 pm
#

Tur gan laikam īsti nenodala cik hospitalizēti citu vainu dēļ; ne visi vakcinētie un pozitīvie ir slimnīcā kovida dēļ. Citreiz arī pēc uzrakstītā medijos nevar uzreiz saprast.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]marina_
date: Okt. 29., 2021 - 09:18 pm
#

jā, hospitalizētos vakcinētos nenodala, bet mirušos gan - pagaidām vēl neviens vakcinēts mirušais nav nomiris tikai ar covid- visiem bijušas hroniskas blakussaslimšanas.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]3koma14vs007
date: Okt. 29., 2021 - 02:48 pm
#

Viens no mRNS vakcīnu autoriem dr. Robert Malone pašreiz ir pakļauts ostrakismam un banošanai no informācijas izplatīšanas līdzekļiem par to, ka viņš paziņoja "viltus" ziņu, proti, ka viņa klīniskie novērojumi liecina, ka tieši vakcinētie ir vīrusa "superizplatītāji" (viņa izteikums), atšķirībā no inficētajiem nevakcinētajiem.

Atbildēt | Diskusija


aai

from: [info]aai
date: Okt. 29., 2021 - 08:11 pm
#

Gana daudz esmu par šo interesējies - viņš nav nekāds mRNS vakcīnu autors. Es kādu gadu caur Patreon atbalstīju Bret Weinstein un viņa DarkHourse podcast. Taču tad, kad viņš sāka aicināt visādus Robert Malone, Steve Kirsch utt, anulēju savu mēneša maksājumu...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]3koma14vs007
date: Okt. 29., 2021 - 10:30 pm
#

Paldies, ka pievienoji sevi morālo mēslu, meļu un neliešu sarakstam, kuru ieskicēju kādā no saviem agrākajiem komentāriem!

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]3koma14vs007
date: Okt. 29., 2021 - 10:52 pm
#

Tā kā man "palaimējies" aptuveni pusi savas apzinātās dzīves nodzīvot PSRS režīmā, tad varu apgalvot, ka tajā laikā precīzi tava intelektuālā un morālā līmeņa cilvēkveidīgās būtnes aizgūtnēm lasīja un uzticējās vienīgi oficioziem - "Правда", "Известия", latviešvalodīgajai "Cīņai", toties kompartijas sapulcēs kaismīgi gānija vissliktākajiem vārdiem visādus pretīgus disidentus, kā Solžeņicinu vai latvieti Gunāru Astru.

Apsveicu - tu esi tieši tāds pats bezsmadzeņu draņķis, kurš oficioza melus uzskata par patiesību, un otrādi!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Ho=Taï

from: [info]hotai
date: Okt. 30., 2021 - 07:19 am
#

atLAJst sajMU!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]3koma14vs007
date: Okt. 30., 2021 - 09:16 am
#

Kārtējais idiņš ar savu žilbinošo asprātību.

Atbildēt | Iepriekšējais


gnidrologs

from: [info]gnidrologs
date: Okt. 29., 2021 - 09:59 pm
#

wow, pravdačekeri ieradušies

Atbildēt | Iepriekšējais


Lacy F

from: [info]panacea
date: Okt. 30., 2021 - 09:36 am
#

Hehe, tajā pirmajā rakstā autori virsrakstā demonstrē, ka točna nesaprot zinātni. Jo 'inventor of mRNA' izklausās apmēram kā 'olnīcu izgudrotājs' vai 'zarnu bārkstiņu izgudrotājs'. Jo nu mRNA ir vnk dabīga, bioloģiska molekula, kuru neviens nav izgudrojis. Es saprotu, ka tālāk ir runa par mRNA vakcīnu tehnoloģiju, bet to izlaižot virsrakstā sanāk reāli glupi.

Atbildēt | Iepriekšējais


daina

from: [info]daina
date: Okt. 29., 2021 - 03:06 pm
#

par pētījumiem, ka tā esot, kaut kur kaut kas bija gan manīts, bet par tiem testiem šaubītos, jo pirms gada mans vīrs, māsa un mamma vienlaicīgi saslima, visiem izteikti Covid simptomi, mammai vienīgajai tests bija pozitīvs, pārējiem negatīvs

Atbildēt


smille

from: [info]smille
date: Okt. 29., 2021 - 04:15 pm
#

Varbūt noder vienkārši pēdējo mēnešu statistika, cik no saslimušajiem ir vakcinēti un cik ne? (ja saprotu, ka mirušie galīgi neinteresē)

Atbildēt


es pats personīgs

from: [info]maigs
date: Okt. 30., 2021 - 09:12 am
#

https://www.delfi.lv/news/national/politics/faktu-parbaude-ne-vakcinetie-neslimo-un-nemirst-vairak-neka-nevakcinetie.d?id=53729791

LV statistiskas fakts ir, ja vakcinēts cilvēks slimnīcā mirst no insulta ar pozitīvu testu, viņu ietver covid statistikā, kā vakcinēto, kas miris no covid (nevis insulta). Nezinu kā citās valstīs.

Atbildēt