Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Nov. 5th, 2013|07:25 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[music |Tom Waits / Way Down In The Hole (Live)]

Jums varbūt smieklīgi, bet piemājas ķīnīzeris ir pārstājis tirgot pelmeņus.

Ir zudusi loģiskākā un pašsaprotamākā atbilde uz jautājumu, ko ēst, ja galīgi nav laika slinkums jebko gatavot, kā lai dzīvo tālāk?

Ja jums nāk prātā vēl kāds pļukš-un-gatavs ēdiens, tad stāstiet tūlīt, kamēr picērija mūs vēl nav galīgi izputinājusi.
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:November 5th, 2013 - 08:34 pm
(Link)
A kas vainas makrōņiem?
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 5th, 2013 - 08:35 pm
(Link)
Tak uzreiz kaut kāda mērce klāt jāpiešmorē.
From:[info]zirka
Date:November 5th, 2013 - 08:55 pm
(Link)
iegāž tunčbundžas saturu, uzrīvē sieru, kādu nebūt sojas mērci vai ko nu veicī dod gatavās pudelēs un iekšā kuņģī
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 5th, 2013 - 08:57 pm
(Link)
Vot vot, sākās. Ejam uz veikalu, krāmējam groziņā produktus, mūķējam bundžas, rīvējam sierus, tad jau tikpat labi var arī ko jēdzīgu uztapināt. A es gribu tūlīt un nekavējoties, vot!
From:[info]zirka
Date:November 5th, 2013 - 09:01 pm
(Link)
nezinu, man parasti kaut kāds siers ledskapī vāļājas, mērču pudeles arī
(nu un tudiš-pīp akciju makaroni 5kg maisos, kad jūs redzētu, kā es viņus beru katlā, tas ir gatavais breikinbeds!)
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 5th, 2013 - 09:59 pm
(Link)
Jā, nu — gan jau pamanīji, mums ir tendence no veikala pārnest precīzi to, ko tajā pat dienā apēdīs. Upside — viss svaigs, un nekas nav jāmet laukā, downside — aizņemtākās dienās jāveic šādas te aptaujas. Un beigās tik un tā jāaiziet uz picēriju. :)
From:[info]santech
Date:November 5th, 2013 - 10:43 pm
(Link)
makarōni ar tunci?!?!?!? bwueeehhh!!! rīsi un tikai rīsi!

Bt vispār - ja nav nekā ko ēst, tad paņemam no saldētavas to gabalu tunča vai teļa filejas...
From:[info]zirka
Date:November 6th, 2013 - 10:16 am
(Link)
vārds "bundža" laikam jums ir svešvārds :/
From:[info]santech
Date:November 6th, 2013 - 08:52 pm
(Link)
pirmiņ nopirku bundžu. savādākā izpildījumā nav lietots. vnk kombinācija ar makarōniem šķeb.
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:November 5th, 2013 - 09:20 pm
(Link)
Ko niekus- der arī uzmest uz pannas, klāt kādu tomātu, desas galiņu...olu.
[User Picture]
From:[info]pzrk
Date:November 5th, 2013 - 10:48 pm
(Link)
Mans 15 min risinājums: vārīti makaroni ar ceptām sarkanajām pupiņām (kidney beans), nezinu, kā tās "pareizi" sauc latviešu valodā, dabonamas bundžās jebkurā pārtikas veikalā. (Pirms cepšanas) no bundžas izleju šķidrumu, pārpalikušās pupiņas apcepu, kamēr vārās makaroni, burtiski 10-15 min laikā viss gatavs, neprasās nekādu mērci, uzreiz rodas sajūta, ka ir ēsts.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 6th, 2013 - 12:33 am
(Link)
Huh, nekad nebija ienācis prātā viņas uz pannas uzbērt, man jamās tikai ar visādām čili-kon-karne parodijām asociējas, jāpaprovē.
[User Picture]
From:[info]klemans
Date:November 5th, 2013 - 08:46 pm
(Link)
Visi cepamie fāstfūdi - a'la zivju pirkstiņi, vistgaļas nageti, pankūkas ar saturu ect!
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 5th, 2013 - 08:49 pm
(Link)
Jā, par zivspirkstiem gribēju teikt, ka jau apnikuši :) Bet pankūkas — tā ir doma, jāapskatās, vai tādas te dod.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:November 5th, 2013 - 09:19 pm
(Link)
cepamie saldētie dārzeņi (ir arī ar rīsiem, sēnēm etc) + knorr vai maggi želejveida buljons
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 5th, 2013 - 09:50 pm
(Link)
Vot par šitiem dārzeņiem man ir škrobe, viņi tur visur gāž klāt burkānus. Visur. Vienalga, vai pasākums saucas maisījums a la ķīnīzeru, a la meksikāņu, da pofig kādu zulusu, pamatmasa tik un tā būs kaut kādi briesmīgi burkāni.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 5th, 2013 - 10:02 pm
(Link)
Bet ar visu šito buljonuzupīšumakaronu plauktiem būs jāiepazīstas kādreizīt rūpīgāk, jā, patiesībā nekad nebiju aizdomājis, ka viņi ir tik lieli un pilni ne bez iemesla.
From:[info]unpy
Date:November 5th, 2013 - 08:47 pm
(Link)
Rīsi. Pļukš-un-gatavs un nekādas maģijas.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 5th, 2013 - 08:48 pm
(Link)
Vot bļaķ kas var būt garšīgāks par plikiem rīsiem, aha.
From:[info]unpy
Date:November 5th, 2013 - 08:50 pm
(Link)
Nu, par pelmeņiem viss ir garšīgāks. Kālab pliki? Šiem tak var piegāzt krējumu/sviestu/kečupu/tušonku.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 5th, 2013 - 08:53 pm
(Link)
rīsi ar sviestu un krējumu, delikatese, šulc, nesaki nē!
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 5th, 2013 - 08:57 pm
(Link)
Brrrr, bwē.
From:[info]unpy
Date:November 5th, 2013 - 09:35 pm
(Link)
/noplātu rokas/
Ja nerīsi, tad nerīsi, ātri pagatavojamus pelmeņus, kas nav pelmeņi, nezinu ;(
From:[info]zirka
Date:November 5th, 2013 - 09:02 pm
(Link)
nu fuj nu
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 5th, 2013 - 09:03 pm
(Link)
ej ieskaidro to unpijam :)
From:[info]zirka
Date:November 5th, 2013 - 09:12 pm
(Link)
:D
From:[info]unpy
Date:November 5th, 2013 - 09:39 pm
(Link)
Nu, pieņemu, ka [info]vistu_zaglis nav pilns ledusskapis ar tkemali burkām, savādāk, protams, būtu ieteicis to. Smalki ļauži jau smalki barojas. Ar pelmeņiem, piemēram.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 5th, 2013 - 09:42 pm
(Link)
tkemali tak ar pelmeņiem ēd, neber te pelmeņus šulca rētās!
From:[info]unpy
Date:November 5th, 2013 - 09:44 pm
(Link)
Ja nav pelmeņu, lai ēd hinkāļus!
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 5th, 2013 - 09:46 pm
(Link)
vakardienas hinkālīšus!
From:[info]unpy
Date:November 5th, 2013 - 09:47 pm
(Link)
Hinkāļus ar rītdienu!
[User Picture]
From:[info]zin
Date:November 5th, 2013 - 08:58 pm
(Link)
viskautko samest cepešmaisā (vai slēgtā cepamtraukā) kopā ar gaļu un garšvielām, tad uz pāris stundām cepeškrāsnī
tik dārzeņi jāmizo/jāgriež
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 5th, 2013 - 09:01 pm
(Link)
Palabojiet, ja kļūdos, bet kopā šis process saucās "ēst gatavošana", ne? :)
[User Picture]
From:[info]zin
Date:November 5th, 2013 - 09:32 pm
(Link)
danu, ēstagtavot ir vairākas stundas virtuvē tusēt
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 5th, 2013 - 11:04 pm
(Link)
"pāris stundas cepeškrāsnī" jau arī ir zināma greznība, pat ja klāt nav jāsēž
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 5th, 2013 - 11:32 pm
(Link)
Īpaši, ja rīt gribas tagad un nekavējoties, aga.
[User Picture]
From:[info]misame
Date:November 5th, 2013 - 09:01 pm
(Link)
Neizklausās pēc "tagad!" :(
[User Picture]
From:[info]str
Date:November 5th, 2013 - 09:01 pm
(Link)
vēl jau paliek , kā tur sauc - aplejamie makaroniDDD
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 5th, 2013 - 09:02 pm
(Link)
Oj, jā, un vēl tak paciņzupas, jēziņ, kas tāds gadus 10 nu jau nav ēsts, taisni vai sakārojās!
[User Picture]
From:[info]klemans
Date:November 5th, 2013 - 09:05 pm
(Link)
Un tam beigu fāzē pievienojot kausēto sieru, uz to laiku, kamēr gatavo to ko zin iesaka, dūšu var mierīgi aizsist!
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 5th, 2013 - 09:02 pm
(Link)
atlejamie makaroni :)
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:November 5th, 2013 - 09:05 pm
(Link)
Kada garlaikota un lietaina vakara sametaties ar cienito un piegatavojiet pilnu marazilniku ar pusfabrikatiem, ko pectam tik brizos, kad est gribas, bet gatavot ne, var mikrovilnot augsa. Tip, maltas galas izstradajumus tip, kotletes vai sabaztu: mikla (pelmeni), paprika, ietiti kapostu vai cita lapa, pankukas pilditas ar jebko, kas ir lets un iepildams, tas pasas picas (vai vismaz pamatnes) var uzrullet un staviem vien iesaldet. Un kur nu vel "vasara burcina", kuru atliek vien piegazt jebkadam pavalgam, kas majas atrodas un voila - ediens!

u.t.t.u.t.jp.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 5th, 2013 - 09:48 pm
(Link)
(žēli) Jā, šitas vienmēr ienāk prātā tad, kad gribētos, lai tas viss tur jau ir
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:November 5th, 2013 - 10:35 pm
(Link)
Nu tad nekas cits neatliek kā meklēt citu pelmeņbodi.
From:[info]zirka
Date:November 6th, 2013 - 10:19 am
(Link)
nu a paklau, es saprotu, ka diskusija un, cerams, arī izsalkums palika vakardienā, bet nu saldētie frī kartupeļi, kartupeļu bumbuļi un, galu galā, jūsgalā itin populārais cepamais siers? vai kečupu arī grūti veikalā pie reizes pagrābt? :)
es vienkārši nesaprotu, ķīnīzerim saldētava bija pilna tikai pelmeņiem un nekā, nekā, nekā cita nav?
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 6th, 2013 - 12:24 pm
(Link)
Aj, nu... frī da buNbuļi, tās tak visas ir piedevas, a bez antiveģetāras šķēlītes pusdienas kaut kādas neizdevušās. Bet siers, SIERS!, kā es to varēju aizmirst, doooh.
From:[info]zirka
Date:November 6th, 2013 - 12:58 pm
(Link)
nutabeidzot