Comments: |
Tak uzreiz kaut kāda mērce klāt jāpiešmorē.
From: | zirka |
Date: | November 5th, 2013 - 08:55 pm |
---|
| | | (Link) |
|
iegāž tunčbundžas saturu, uzrīvē sieru, kādu nebūt sojas mērci vai ko nu veicī dod gatavās pudelēs un iekšā kuņģī
Vot vot, sākās. Ejam uz veikalu, krāmējam groziņā produktus, mūķējam bundžas, rīvējam sierus, tad jau tikpat labi var arī ko jēdzīgu uztapināt. A es gribu tūlīt un nekavējoties, vot!
From: | zirka |
Date: | November 5th, 2013 - 09:01 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nezinu, man parasti kaut kāds siers ledskapī vāļājas, mērču pudeles arī (nu un tudiš-pīp akciju makaroni 5kg maisos, kad jūs redzētu, kā es viņus beru katlā, tas ir gatavais breikinbeds!)
Jā, nu — gan jau pamanīji, mums ir tendence no veikala pārnest precīzi to, ko tajā pat dienā apēdīs. Upside — viss svaigs, un nekas nav jāmet laukā, downside — aizņemtākās dienās jāveic šādas te aptaujas. Un beigās tik un tā jāaiziet uz picēriju. :)
makarōni ar tunci?!?!?!? bwueeehhh!!! rīsi un tikai rīsi!
Bt vispār - ja nav nekā ko ēst, tad paņemam no saldētavas to gabalu tunča vai teļa filejas...
From: | zirka |
Date: | November 6th, 2013 - 10:16 am |
---|
| | | (Link) |
|
vārds "bundža" laikam jums ir svešvārds :/
pirmiņ nopirku bundžu. savādākā izpildījumā nav lietots. vnk kombinācija ar makarōniem šķeb.
Ko niekus- der arī uzmest uz pannas, klāt kādu tomātu, desas galiņu...olu.
| From: | pzrk |
Date: | November 5th, 2013 - 10:48 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Mans 15 min risinājums: vārīti makaroni ar ceptām sarkanajām pupiņām (kidney beans), nezinu, kā tās "pareizi" sauc latviešu valodā, dabonamas bundžās jebkurā pārtikas veikalā. (Pirms cepšanas) no bundžas izleju šķidrumu, pārpalikušās pupiņas apcepu, kamēr vārās makaroni, burtiski 10-15 min laikā viss gatavs, neprasās nekādu mērci, uzreiz rodas sajūta, ka ir ēsts.
Huh, nekad nebija ienācis prātā viņas uz pannas uzbērt, man jamās tikai ar visādām čili-kon-karne parodijām asociējas, jāpaprovē.
Visi cepamie fāstfūdi - a'la zivju pirkstiņi, vistgaļas nageti, pankūkas ar saturu ect!
Jā, par zivspirkstiem gribēju teikt, ka jau apnikuši :) Bet pankūkas — tā ir doma, jāapskatās, vai tādas te dod.
cepamie saldētie dārzeņi (ir arī ar rīsiem, sēnēm etc) + knorr vai maggi želejveida buljons
Vot par šitiem dārzeņiem man ir škrobe, viņi tur visur gāž klāt burkānus. Visur. Vienalga, vai pasākums saucas maisījums a la ķīnīzeru, a la meksikāņu, da pofig kādu zulusu, pamatmasa tik un tā būs kaut kādi briesmīgi burkāni.
Bet ar visu šito buljonuzupīšumakaronu plauktiem būs jāiepazīstas kādreizīt rūpīgāk, jā, patiesībā nekad nebiju aizdomājis, ka viņi ir tik lieli un pilni ne bez iemesla.
From: | unpy |
Date: | November 5th, 2013 - 08:47 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Rīsi. Pļukš-un-gatavs un nekādas maģijas.
Vot bļaķ kas var būt garšīgāks par plikiem rīsiem, aha.
From: | unpy |
Date: | November 5th, 2013 - 08:50 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nu, par pelmeņiem viss ir garšīgāks. Kālab pliki? Šiem tak var piegāzt krējumu/sviestu/kečupu/tušonku.
rīsi ar sviestu un krējumu, delikatese, šulc, nesaki nē!
From: | unpy |
Date: | November 5th, 2013 - 09:35 pm |
---|
| | | (Link) |
|
/noplātu rokas/ Ja nerīsi, tad nerīsi, ātri pagatavojamus pelmeņus, kas nav pelmeņi, nezinu ;(
From: | zirka |
Date: | November 5th, 2013 - 09:02 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nu fuj nu
ej ieskaidro to unpijam :)
From: | zirka |
Date: | November 5th, 2013 - 09:12 pm |
---|
| | | (Link) |
|
:D
From: | unpy |
Date: | November 5th, 2013 - 09:39 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nu, pieņemu, ka vistu_zaglis nav pilns ledusskapis ar tkemali burkām, savādāk, protams, būtu ieteicis to. Smalki ļauži jau smalki barojas. Ar pelmeņiem, piemēram.
tkemali tak ar pelmeņiem ēd, neber te pelmeņus šulca rētās!
From: | unpy |
Date: | November 5th, 2013 - 09:44 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Ja nav pelmeņu, lai ēd hinkāļus!
From: | unpy |
Date: | November 5th, 2013 - 09:47 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Hinkāļus ar rītdienu!
| From: | zin |
Date: | November 5th, 2013 - 08:58 pm |
---|
| | | (Link) |
|
viskautko samest cepešmaisā (vai slēgtā cepamtraukā) kopā ar gaļu un garšvielām, tad uz pāris stundām cepeškrāsnī tik dārzeņi jāmizo/jāgriež
Palabojiet, ja kļūdos, bet kopā šis process saucās "ēst gatavošana", ne? :)
| From: | zin |
Date: | November 5th, 2013 - 09:32 pm |
---|
| | | (Link) |
|
danu, ēstagtavot ir vairākas stundas virtuvē tusēt
"pāris stundas cepeškrāsnī" jau arī ir zināma greznība, pat ja klāt nav jāsēž
Īpaši, ja rīt gribas tagad un nekavējoties, aga.
| From: | misame |
Date: | November 5th, 2013 - 09:01 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Neizklausās pēc "tagad!" :(
| From: | str |
Date: | November 5th, 2013 - 09:01 pm |
---|
| | | (Link) |
|
vēl jau paliek , kā tur sauc - aplejamie makaroniDDD
Oj, jā, un vēl tak paciņzupas, jēziņ, kas tāds gadus 10 nu jau nav ēsts, taisni vai sakārojās!
Un tam beigu fāzē pievienojot kausēto sieru, uz to laiku, kamēr gatavo to ko zin iesaka, dūšu var mierīgi aizsist!
Kada garlaikota un lietaina vakara sametaties ar cienito un piegatavojiet pilnu marazilniku ar pusfabrikatiem, ko pectam tik brizos, kad est gribas, bet gatavot ne, var mikrovilnot augsa. Tip, maltas galas izstradajumus tip, kotletes vai sabaztu: mikla (pelmeni), paprika, ietiti kapostu vai cita lapa, pankukas pilditas ar jebko, kas ir lets un iepildams, tas pasas picas (vai vismaz pamatnes) var uzrullet un staviem vien iesaldet. Un kur nu vel "vasara burcina", kuru atliek vien piegazt jebkadam pavalgam, kas majas atrodas un voila - ediens!
u.t.t.u.t.jp.
(žēli) Jā, šitas vienmēr ienāk prātā tad, kad gribētos, lai tas viss tur jau ir
Nu tad nekas cits neatliek kā meklēt citu pelmeņbodi.
From: | zirka |
Date: | November 6th, 2013 - 10:19 am |
---|
| | | (Link) |
|
nu a paklau, es saprotu, ka diskusija un, cerams, arī izsalkums palika vakardienā, bet nu saldētie frī kartupeļi, kartupeļu bumbuļi un, galu galā, jūsgalā itin populārais cepamais siers? vai kečupu arī grūti veikalā pie reizes pagrābt? :) es vienkārši nesaprotu, ķīnīzerim saldētava bija pilna tikai pelmeņiem un nekā, nekā, nekā cita nav?
Aj, nu... frī da buNbuļi, tās tak visas ir piedevas, a bez antiveģetāras šķēlītes pusdienas kaut kādas neizdevušās. Bet siers, SIERS!, kā es to varēju aizmirst, doooh.
From: | zirka |
Date: | November 6th, 2013 - 12:58 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nutabeidzot | |