|
[Nov. 5th, 2013|07:25 pm] |
|
|
|
Comments: |
Vot bļaķ kas var būt garšīgāks par plikiem rīsiem, aha.
From: | unpy |
Date: | November 5th, 2013 - 08:50 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nu, par pelmeņiem viss ir garšīgāks. Kālab pliki? Šiem tak var piegāzt krējumu/sviestu/kečupu/tušonku.
rīsi ar sviestu un krējumu, delikatese, šulc, nesaki nē!
From: | unpy |
Date: | November 5th, 2013 - 09:35 pm |
---|
| | | (Link) |
|
/noplātu rokas/ Ja nerīsi, tad nerīsi, ātri pagatavojamus pelmeņus, kas nav pelmeņi, nezinu ;(
From: | zirka |
Date: | November 5th, 2013 - 09:02 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nu fuj nu
ej ieskaidro to unpijam :)
From: | zirka |
Date: | November 5th, 2013 - 09:12 pm |
---|
| | | (Link) |
|
:D
From: | unpy |
Date: | November 5th, 2013 - 09:39 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nu, pieņemu, ka vistu_zaglis nav pilns ledusskapis ar tkemali burkām, savādāk, protams, būtu ieteicis to. Smalki ļauži jau smalki barojas. Ar pelmeņiem, piemēram.
tkemali tak ar pelmeņiem ēd, neber te pelmeņus šulca rētās!
From: | unpy |
Date: | November 5th, 2013 - 09:44 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Ja nav pelmeņu, lai ēd hinkāļus!
From: | unpy |
Date: | November 5th, 2013 - 09:47 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Hinkāļus ar rītdienu! | |