Comments: |
Tak uzreiz kaut kāda mērce klāt jāpiešmorē.
From: | zirka |
Date: | November 5th, 2013 - 08:55 pm |
---|
| | | (Link) |
|
iegāž tunčbundžas saturu, uzrīvē sieru, kādu nebūt sojas mērci vai ko nu veicī dod gatavās pudelēs un iekšā kuņģī
Vot vot, sākās. Ejam uz veikalu, krāmējam groziņā produktus, mūķējam bundžas, rīvējam sierus, tad jau tikpat labi var arī ko jēdzīgu uztapināt. A es gribu tūlīt un nekavējoties, vot!
From: | zirka |
Date: | November 5th, 2013 - 09:01 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nezinu, man parasti kaut kāds siers ledskapī vāļājas, mērču pudeles arī (nu un tudiš-pīp akciju makaroni 5kg maisos, kad jūs redzētu, kā es viņus beru katlā, tas ir gatavais breikinbeds!)
Jā, nu — gan jau pamanīji, mums ir tendence no veikala pārnest precīzi to, ko tajā pat dienā apēdīs. Upside — viss svaigs, un nekas nav jāmet laukā, downside — aizņemtākās dienās jāveic šādas te aptaujas. Un beigās tik un tā jāaiziet uz picēriju. :)
makarōni ar tunci?!?!?!? bwueeehhh!!! rīsi un tikai rīsi!
Bt vispār - ja nav nekā ko ēst, tad paņemam no saldētavas to gabalu tunča vai teļa filejas...
From: | zirka |
Date: | November 6th, 2013 - 10:16 am |
---|
| | | (Link) |
|
vārds "bundža" laikam jums ir svešvārds :/
pirmiņ nopirku bundžu. savādākā izpildījumā nav lietots. vnk kombinācija ar makarōniem šķeb.
Ko niekus- der arī uzmest uz pannas, klāt kādu tomātu, desas galiņu...olu.
| From: | pzrk |
Date: | November 5th, 2013 - 10:48 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Mans 15 min risinājums: vārīti makaroni ar ceptām sarkanajām pupiņām (kidney beans), nezinu, kā tās "pareizi" sauc latviešu valodā, dabonamas bundžās jebkurā pārtikas veikalā. (Pirms cepšanas) no bundžas izleju šķidrumu, pārpalikušās pupiņas apcepu, kamēr vārās makaroni, burtiski 10-15 min laikā viss gatavs, neprasās nekādu mērci, uzreiz rodas sajūta, ka ir ēsts.
Huh, nekad nebija ienācis prātā viņas uz pannas uzbērt, man jamās tikai ar visādām čili-kon-karne parodijām asociējas, jāpaprovē. | |