mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-08-25 12:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bērniņš

ok, es padodos un pieņemu, ka bebitim vienkārši ir alerģija pret ratiem.
biju mežparkā, klusumā, ēnā, viņš bija paēdis un noguris, bet tik un tā es nesu viņu atpakaļ,ratus stumjot ar gurnu, jo viņš tajos nelabi kliedz.

varbut man vajag Emmaljungu? nee, iedomajies, kā būtu ja viņš nebrauktu pat Emmaljungā par 800?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]liljabrik
2016-08-25 12:25 (saite)
tu viņam visu laiku saki - nekas izaugsi, viss būs ok

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dute
2016-08-25 13:32 (saite)
it gets better!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]usne
2016-08-25 12:32 (saite)
viņam gribas būt tev tuvu blakus visu, visu laiku

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-08-25 12:35 (saite)
tikai uz guleshanu, parejo laiku vibs grib dauziities ar braali

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]usne
2016-08-25 12:40 (saite)
kvalitatīvs kontakts ar mīļākajiem cilvēkiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sw
2016-08-25 12:39 (saite)
to emku moš sarunā pie kāda testdraivam. viņa arī lietota sanāk stipri sālīti (un vēl bloody stiepšana, vieglsvars nav gluži tas, uz ko viņi spiež)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-08-25 13:08 (saite)
nu ne tak, jau pus gadu esmu nolauzusi, gan vel pusiti kaut kaa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kolts
2016-08-25 13:36 (saite)
ja negulj ratos, tad negulj arii emmaljungaa. lai arii kruti, protams, bet arii tikai rati :)
man bija emmaljunga. pirmais beerns - 3 stundu garas pastaigas pa apkaartni. otrais beerns - garas pastaigas pa apkaartni slingaa :) nu ok, kad nedaudz paaugaas, tad seezhamajos jau vareeja arii ielikt un aizmidzinaat, lai gan jaakustaas bija visu laiku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]crescendo
2016-08-25 17:29 (saite)
Ja pofig par krāsu 'eko ādu' un hromu un kulbu nevajag, tad nav 800, tā uz sitiena veikalā lētākie 'emmveidīgie' (tb 'skandināvu ražojuma visurgājēji, kur sēžamdaļa nolaižas guļus) ir biš zem 400. Tas, ka mums te tirgotāji brīžiem nepiedāvā to pašu ražotāju lētākos modeļus, bet tikai svaigāko jaunāko kolekciju ir atsevišķs stāsts.

Beeet emmaljungā nav nekāda labāka gulēšana, ja to prātīgi stumda riņķī ap spēļlaukumu. Tā vienkārši dod iespēju ceļa&ātruma variācijās iekļaut arī meža ceļu vai, piemēram, dzelzceļa sliedes, vai vēsturiski autentiskos rīgas bruģus (jā, gudrās vecmātes un jogas speciālistes var savu 'un bērni tā dabū samdzeņu satricinājumus' doties citur. ). Un komplektā tur vēl 'doties pastaigā tad, kad labi paēdis un sāk domāt par miegu, bet vēl nav noguris' - un dažiem bērniem lielā daļā dienu starpība starp šiem abiem stāvokļiem ir īsāka par 5 minūtēm. Nokavēji? Upsī.

Un ar vecāka bērna pieskatīšanu, vai vispār kaut kādu laika plānošanu, kas paredz regulāri kaut kur būt kaut kādos laikos, tas nav baigi savietojams.

Pie '6 mēneši, ratus lieto reti un lejā stiept grūti', ja vispār kaut kādus jaunus skatīties, tad drīzāk jau pameklēt, kas šobrīd no saliekamajiem ~100eur ir 'lietojami no dzimšanas'(tb, mugura nolaižama guļus vai gandrīz guļus). Tie vismaz būs viegliņi un vietu neaizņems.

(Atbildēt uz šo)


[info]crescendo
2016-08-25 18:11 (saite)
Ja tas iepriecina, kā reiz Mežaparkā pat mana otrā (kas vispār ir mierīgāks bērns) ir gandrīz katru reizi sabļāvusies tā, ka risinājums bija tikai a)nest b)braukt uz diviem riteņiem (īslaicīgi) vai c)braukt tā, lai viņa redz pastaigas kolēģa mammu. Tad bļaušana aizmirstās.

tā kā neesat vieni nelaimīgie. Mežaparkā pārāk gluds asfaltiņš, pārāk lēnas pastaidziņas, pārāk vienmuļš skats.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-08-25 18:17 (saite)
viņam tieši parsti patīk klusums un kociņi labāk. viņš principā uzvedās ok, mēs kādu 1 h bijām laukumā, E laidās pa caurulēm, S pētīja mazo atrakcijas, šūojās zirneklī, bet tad viņam sāk nākt miegs, es mēģināju likt pie pupa (4 x), bet viņš rāvās nost, jo apkārt kņada. bet likās, ka ir jau pusaizmidzis, domāju izmēģināt ratus, stūmāmies prom, bet viņš protestēja, 15 min struggloja, līdz es paņēmu somā un aizmiga uzreiz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pikaczu
2016-08-25 23:04 (saite)
Ir taadi beerni. Man mazais gremlins neatzina guljratus un man bija lieli rati ar pumpeejamiem ritenjiem un baigajiem amortizatoriem. Es vinju staipiiju garajaa slingaa liidz vinja saaka seedeet. Tad gan vinjai saaka palikt interesanti braukt ratos. Ja Tev mugura to tur, tad varbuut nevajag pagaidaam tos ratus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-08-25 23:32 (saite)
es jau viņam piedāvāju arī sēdus un pussēdus, bet nē viņš grib migt tikai man piespiedies vai gultā. problēmas sākas tad, kad arī slingā vairs nav ok. nē nu ko - neko. man vienkārši vajag to ņemt vērā un atteikt tikšanās pilsētā, kopīgas pastaigas un tml. bet vot, kā es E no (un reizēm uz) dārziņa transportēšu ar šo negulētāju kaklā vēl nesaprotu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2016-08-25 23:36 (saite)
Vēl ir mazliet laika. Viņam jau ar katru dienu pasaule paliek interesantāka. Kad E nebūs mājās, viņš dabūs vairāk Tevis, un tad nebūs tik stipra vajadzība pēc murcīšanās pa rokām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-08-25 23:38 (saite)
pieredze ar E man nedod šādu cerību :) lielais ēzelis rāpjas man uz rokām kādas 10 x dienā un grib samīļoties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2016-08-25 23:51 (saite)
Nu tavs lielais ir tik liels kaa mans mazais un jaa, visu laiku grib buut pielipusi man kaa mazais meerkakjiitis, bet rudenii Tev buus taas h, ko vinjsz pavadiis daarzinjaa, un tad mazajam nevajadzees par Tevi tik ljoti ciiniities.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antuanete
2016-08-28 13:02 (saite)
Es vēl varētu piebilst par Emmaljunga, ka tiem ir viena priekšrocība - sēžamo daļu var atlaist pilnīgi guļus un pārvilkt pāri kapuci un pretodu tīkliņu tā, ka bērns ir faktiski kūniņā ar minimāliem iespaidiem no ārpasaules. Manējais tā vienmēr ir gulējis, es skatos un brīnos uz tiem, kas ir atlūzuši ratos sēdus stāvoklī un ar sauli sejā. Bet nu piekrītu pārējām, ka arī Emmaljunga ir tikai rati, un mazajam ar principiālu nepatiku pret ratiem diez vai palīdzēs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-08-28 13:05 (saite)
manās mamās un papās arī var atlaist, parvilkt kapuci. vienigais, ka nav nekadi amortizetie, bet S ir iebildumi jau idejas liimenii. vins pat maajaa grib migt man uz vedera slinga pozaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?