crescendo ([info]crescendo) rakstīja,
Ja pofig par krāsu 'eko ādu' un hromu un kulbu nevajag, tad nav 800, tā uz sitiena veikalā lētākie 'emmveidīgie' (tb 'skandināvu ražojuma visurgājēji, kur sēžamdaļa nolaižas guļus) ir biš zem 400. Tas, ka mums te tirgotāji brīžiem nepiedāvā to pašu ražotāju lētākos modeļus, bet tikai svaigāko jaunāko kolekciju ir atsevišķs stāsts.

Beeet emmaljungā nav nekāda labāka gulēšana, ja to prātīgi stumda riņķī ap spēļlaukumu. Tā vienkārši dod iespēju ceļa&ātruma variācijās iekļaut arī meža ceļu vai, piemēram, dzelzceļa sliedes, vai vēsturiski autentiskos rīgas bruģus (jā, gudrās vecmātes un jogas speciālistes var savu 'un bērni tā dabū samdzeņu satricinājumus' doties citur. ). Un komplektā tur vēl 'doties pastaigā tad, kad labi paēdis un sāk domāt par miegu, bet vēl nav noguris' - un dažiem bērniem lielā daļā dienu starpība starp šiem abiem stāvokļiem ir īsāka par 5 minūtēm. Nokavēji? Upsī.

Un ar vecāka bērna pieskatīšanu, vai vispār kaut kādu laika plānošanu, kas paredz regulāri kaut kur būt kaut kādos laikos, tas nav baigi savietojams.

Pie '6 mēneši, ratus lieto reti un lejā stiept grūti', ja vispār kaut kādus jaunus skatīties, tad drīzāk jau pameklēt, kas šobrīd no saliekamajiem ~100eur ir 'lietojami no dzimšanas'(tb, mugura nolaižama guļus vai gandrīz guļus). Tie vismaz būs viegliņi un vietu neaizņems.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?