Galvenais - pašam sevi nenobaidīt!
mūžu dzīvo, mūžu baudi 
25.-Mar-2015 10:53 am
izrādās tomēr pēc šiem daudzajiem pretestības un naida gadiem, ka auzu pārslas tomēr ir mans tomēr rīta ēdiens:

ne savārītas (tas man ir tas fuij, pē, brrr), tik ka aplietas ar ūdeni un kopā ar paštaisītu dateļu šokokrēmu (sablenderē dateles + kakao + nav obligāti, bet ja nu, ko nu grib - rieksti, sēklas, garšvielas).

svarīgi, ka vismaz daļa auzu ir smalkas (ātri vārāmās vai samaltas), lai tas auzu piens izstrādājas ātri un saplūst ar to šoko un un.. mmmm..
komenti 
25.-Mar-2015 11:09 am
ljooooti garshiigi iklausaas. buus jaapameegjina :)
kaadaas proporcijaas dateles + kakao?
25.-Mar-2015 11:42 am
proporcijas kā nu..
dateles jau ļoti saldas, tāpēc es atšķaidu ar kādiem miltiem (auzu, piem.) vai samaltiem riekstiem (indijas).
arī citrona sulu drusku klāt.
nu tā, viss pēc izjūtas :)
25.-Mar-2015 11:43 am
[uj, atkal sajaucu personības savas abas :)]
This page was loaded Nov 20. 2024, 4:27 am GMT.