only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2019-05-19 21:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kopš esmu šajā darbā es visu laiku fantazēju par citām vietām, kur es varētu strādāt. visiem tiem mazajiem biznesiem, kuriem es varētu pievērsties...
bijām šodien iepirkties Centrāltirgū un hotai bija pilnīgi pārliecināts, ka visām marinējumu letēm ir viens un tas pats ražotājs, jo piedāvājums ir praktiski vienāds.
uz ko man, protams, padoms rokā - ir taču tik daudz visādu labumu pasaulē, kapēc gan nevarētu atvērt alternatīvo bodi, kurā cienāt cilvēkus ar jaunām idejām. man dzima ģeniālā ideja, tā kā man ļoti patīk marinēt lietas, es varētu sākt izmēģināt visādas jaunas receptes un tirgot tās Centrāltirgū pati savā bodītē. šī vispār nav pirmā reize, kad man kaut kas tāds ienāca prātā - es jau reiz kādu posmu dzīvē eksperimentēju - man sanāca ļ garda giardiniera (tie itāļu izcelsmes marinēti salāti, ko liek pārsvarā gaļas sendvičos, neprātīgi gardi) un reiz es iemarineju burkānu svaigā koriandrā un laima miziņās, kas pēc garšas ir līdzīgi kā korejas burkāni, tikai daudz daudz svaigāk, un bez iespējām iekosties koriandra sēkliņā, kas man uzdzen drebuļus. turklāt ja viņus sagriež salmiņos, tad tas kļūst par party snack, nevis eļļainu piedevu pie ēdiena.

betnujā. tas būtu dārgi un neatmaksātos. toties cik forši, vai ne?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bljanna
2019-05-19 22:31 (saite)
Man patīk šī ideja!

(Atbildēt uz šo)


[info]neraate
2019-05-19 22:35 (saite)
Super ideja! Man viena paziņa sāka ar pop-up konditoreju festivālos un svētkos un tagad ar to pelna naudiņu. Tā kā ir vērts apdomāt, tagad būs sezona, var pamēģināt kaut vai pirms Jāņiem paspēlēties

(Atbildēt uz šo)


[info]_re_
2019-05-19 22:44 (saite)
forši, ka Tev ir idejas!

(Atbildēt uz šo)


[info]gnidrologs
2019-05-19 23:51 (saite)
Var gadīties, ka centrāltirgus jau ir tik globalizējies un unificējies, ka nekādus brīvmāksliniekus nemaz iekšā nelaiž. Man pēdējā laikā jamais no sortimenta/cenu viedokļa atgādina lielu mōlu, kas maskējas kā tirgus. Nu jā, ir pa retai lafkai ar ko specifiskum bet far and between.

(Atbildēt uz šo)


[info]oblica
2019-05-20 00:03 (saite)
Labprāt pieteikšos uz artišoku sirdīm, kaperiem un kaltētiem tomātiem. Uuuuun! Ēģiptē marinē tādu kā maisījumu - burkāni, lkm baltais redīss un kas nu tur vēl - man nenormāli pietrūkst šeit

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]oblica
2019-05-20 00:12 (saite)
https://www.shutterstock.com/image-photo/marinated-vegetables-plates-on-table-egyptian-1355050865 Šitādi izskatās, kā rievaini fri

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2019-05-20 00:42 (saite)
tirgoties ar marinētām idejām!

(Atbildēt uz šo)


[info]nova
2019-05-20 08:27 (saite)
es no sirds vēlu to realizēt, un nav svarīgi, kad un kur.

(Atbildēt uz šo)


[info]santa_be
2019-05-20 10:06 (saite)
Par tiem tirgus marinējumu stendiem man līdzīgi jautājumi.

(Atbildēt uz šo)


[info]kakjux
2019-05-20 14:07 (saite)
izklausās lieliski un garšīgi.

bet nu, ja tu visu laiku fantazē par strādāšanu citur... varbūt tiešām nav vērts tur baigi turpināt ilgtermiņā ciest?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?