only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2014-11-09 21:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Luucijas guleetieshanas rituaali (lasiit: kashkji) mani nupat jau ir izvedushi no visaam iespeejamajaam pacietiibaam. Vienkaarshi vienaa briidii aizmuku uz virtuvi un lamaajos balsii.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aktrise
2014-11-09 21:57 (saite)
man vismaz prieks, ka visi divgadnieki ir +/- vienādi

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2014-11-09 22:27 (saite)
katram sava uts :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2014-11-09 22:00 (saite)
Man šai sakarā ir Teorija (un līdz ar to mūsmājās nav nekādu kašķu par gulētiešanu). Bet pieļauju, ka vairums māšu tomēr izvēlētos Kašķus, nevis Manu Teoriju :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-11-09 22:05 (saite)
es savā laikā (sen jau, pirms kāda pusotra gada) sāku sleep training tikai un vienīgi tādēļ, ka piekāpšanās, kopīga aizmigšana utml vairs nelīdzēja. viņai vajadzēja testēt robežas un viņa to darīja. jo vairāk es nācu pretī, jo sūdīgāk viņa gāja gulēt. un vēl par mani naturāli ņirgājās. tad man galēji noriebās un es sāku sleep training (gan ne tik brutāli, kā iesaka amerikāņu grāmatās).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2014-11-09 22:35 (saite)
Man briesmīgi negribētos līst ar savu bībeli svešā baznīcā, bet manā skatījumā slēgt ciet istabas durvis, lai piespiestu gulēt, ir pietiekami brutāli...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-11-09 23:18 (saite)
vispār es piekrītu. bet a. gadījumā, es esmu diezgan droša, citas izejas elementāri nebija. un vēl es esmu droša, ka tieši viņas gadījumā tā bija īstā pieeja (es nesaku, ka citiem bērniem tā ir laba, es saku, ka manējam tajā brīdī tā bija). jo viņa ļoti ātri, viegli un bez jebkādā veidā manāmām psih. sekām to pieņēma. sākot ar 1h histērisku bļaušanu gandrīz katru gulētiešanu vairāku nedēļu garumā, kad es sēdēju blakus, dziedāju un gandrīz vai stāvēju uz ausīm, mēs nonācām līdz pusstundai pirmajā dienā, 20 min nākošajās dažās un nedēļas laikā viņa bija ļoti apmierināta ar jauno kārtību.

vēlreiz, es šeit nesaku, ka tā vajag visiem. es tikai gribu pateikt, ka ir bērni, kam šis brutālais paņēmiens ir piemērotāks par citiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2014-11-09 23:19 (saite)
+ kopš pārvākšanās ejot gulēt uz nakti viņas istabas durvis stāv vaļā kā tādas. nerunājot par slēgšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tvarj
2014-11-09 22:24 (saite)
pastāsti!
es esmu nomierinājusies, tāpēc uz kašķi nelīdīšu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2014-11-09 22:33 (saite)
Es atteicos no idejas par "savu gultiņu". Lauva guļ ar mani, un deviņos vakarā aizmieg kā enģels.
Mani gan biedē, ko es darīšot, kad Lauva vairs nebūs vienīgais, kas gribēs ar mani gulēt, bet par to es nedomāšu šodien :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2014-11-09 22:40 (saite)
Lūcija arī ar mums itin bieži guļ. reizēm visu nakti, reizēm pusi, reizēm vispār nemaz. es esmu diezgan pārliecināta, ka tad, kad mēs mainīsim viņai gultu, kad viņa būs mazliet vecāka, mums izdosies viņai izstāstīt cik kruti tas ir, un tā kopā gulēšana beigsies (ar knupi tas strādāja)
vienkārši ir vakari, kad es vēlos mazliet atpūsties no gulēšanas kopā, jo man tas ir nogurdinoši. šinī vakarā droši vien trešā daļa skandāla būtu atbirusi, ja es viņai ļautu aizmigt lielajā gultā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tvarj
2014-11-09 22:43 (saite)
vienkārši mani šovakar stipri izbesīja, ka katru vakaru ir viens un tas pats - es tikai 2 h no dzives pavadu, lai piedabūtu viņu iztīrīt zobus, noģērbties, apģērbties, iet gultā un actually arī gulēt, nevis nodarboties ar visu ko citu. turklāt man ir jāsēž viņai blakus, kamēr viņa vicina kājas, dzied, runājas ar poniju utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smille
2014-11-09 23:25 (saite)
Ļoti, ļoti saprotu sajūtas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ninona
2014-11-10 09:17 (saite)
Mums gan mazāks mazais bērns un divi, bet arī labā vakarā TAS aizņem vismaz stundu, reālāk ap pusotru :)
Mēs vienkārši "rituālu" sākam laikus, vismaz stundu pirms optimālā aizmigšanas laika. Bet, piem., vakar, kad ar mani neizmigās un vēlās uz mani gultu, stingri pateicu arlabunakti un aizripinājos pie vīra. Tirinājās un ierunājās vēl ilgi, bet man pofig, man bija vīrs :D. Visi (izņemot M) aizmigām 1h pēc optimālā laika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?