only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2014-11-09 21:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Luucijas guleetieshanas rituaali (lasiit: kashkji) mani nupat jau ir izvedushi no visaam iespeejamajaam pacietiibaam. Vienkaarshi vienaa briidii aizmuku uz virtuvi un lamaajos balsii.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2014-11-09 22:05 (saite)
es savā laikā (sen jau, pirms kāda pusotra gada) sāku sleep training tikai un vienīgi tādēļ, ka piekāpšanās, kopīga aizmigšana utml vairs nelīdzēja. viņai vajadzēja testēt robežas un viņa to darīja. jo vairāk es nācu pretī, jo sūdīgāk viņa gāja gulēt. un vēl par mani naturāli ņirgājās. tad man galēji noriebās un es sāku sleep training (gan ne tik brutāli, kā iesaka amerikāņu grāmatās).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2014-11-09 22:35 (saite)
Man briesmīgi negribētos līst ar savu bībeli svešā baznīcā, bet manā skatījumā slēgt ciet istabas durvis, lai piespiestu gulēt, ir pietiekami brutāli...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-11-09 23:18 (saite)
vispār es piekrītu. bet a. gadījumā, es esmu diezgan droša, citas izejas elementāri nebija. un vēl es esmu droša, ka tieši viņas gadījumā tā bija īstā pieeja (es nesaku, ka citiem bērniem tā ir laba, es saku, ka manējam tajā brīdī tā bija). jo viņa ļoti ātri, viegli un bez jebkādā veidā manāmām psih. sekām to pieņēma. sākot ar 1h histērisku bļaušanu gandrīz katru gulētiešanu vairāku nedēļu garumā, kad es sēdēju blakus, dziedāju un gandrīz vai stāvēju uz ausīm, mēs nonācām līdz pusstundai pirmajā dienā, 20 min nākošajās dažās un nedēļas laikā viņa bija ļoti apmierināta ar jauno kārtību.

vēlreiz, es šeit nesaku, ka tā vajag visiem. es tikai gribu pateikt, ka ir bērni, kam šis brutālais paņēmiens ir piemērotāks par citiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2014-11-09 23:19 (saite)
+ kopš pārvākšanās ejot gulēt uz nakti viņas istabas durvis stāv vaļā kā tādas. nerunājot par slēgšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?