ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2006-07-20 13:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par riebīgo pasauli un maziem bērniņiem tajā
Aizdomājos ka es te par bērniem, jo pienāks diena kad kāds mani uzrunās par tēti un es viņam kaut ko atbildēšu.
Par audzināšanu es jau izteicos, nav vērts atkārtoties, tagad aizdomājos par turpinājumu, tjip kas no tā visa iznāks, jo ne vienmēr vecākiem izdodas cilvēku uzaudzināt tik labu cik vēlētos.
Teiksim zvans no skolas, ka Jurītis piekāvis Pēterīti vai izglāzējis logu mani nesatrauktu, drīzāk uzjautrinātu. Tas pats attiecas uz žurku skolotājas somā vai dūmusveci meiteņu ģērbtuvē. Savukārt ja būs nesekmīgais , ko tad? Pildīt mājasdarbus viņa vietā? Nepareizi. Lupīt? Pats esmu lupīts, no tā nekas labs nesanāks. Palīdzēt mācībās? Nonāksim pie mājasdarbu pildīšanas. Labi, sūds, domāju tādas problēmas nebūs, jo kaut vai caur asarām, bet remarku viņš man četros gados tekoši lasīs.
A ja ir meita un tu apzinies, ka tagad, skolas disenē kaut kāds piņņains jāzepiņš no 10ās Cē viņu spaida garderobēs? Sirms var palikt. Un pēc tam vēl kaut kāds cits preteklis citā tusiņā viņu liks uz beku. Zosāda pilnīgi uzmetās domājot. Ņebosj vēl sadzirdinās ar skābulīšiem , iedos uzsmēķēt un tad ķipo jauno literātu bohēmiņā apspriedīs Nila Saksa agrīnos darbus. Tikko iekšēji izvēmos.

Vot un ja pagadīsies tāds riebeklis kā es, kurš laks vodku astotajā klasē un izvemsies skolas direktorei redzot? Man būs jāiet uz skolu saņemt brāzienu. Vēē. Un ko tad? Lupīt? Nedot babku un atņemt spēļu kompjūteri atstājot tikai krāsainos zīmulīšus un zīmēšanas bloku?
Un ja mazais skambēks izdomās ka var lielveikalos nevis pa kluso pagrauzt riekstus kā to daru es, bet gan mēģinās nofiņķīt kedas, tā pat- prieka pēc? Ko tad es viņam teikšu? Kliegšu un jautāšu:"Vai tad es Tev mazam esot nemācīju ka pizģīt vajag smalki un ar mākslu un miljonu, a tu dauni kedas Rimčikā mēģini aizstiept? Vai es Tev nemācīju ka tas ir slikti? Vai es Tev neteicu ka nabaga Veras tantei kas tur strādā vajadzēs to no savas kabatas maksāt?! Vai es tev neteicu....?!!"

Vot, un es sēžu vakarā, meditatīvi sūcu pifcīti un zvans pie durvīm, atveru, a tur bumbierīts:"Labvakar, vai Anna mājās?". Aizcērtu durvis acu priekšā, a tas runcis ganās zem logiem, sūta īsenes. Sīkā mēģina lavīties laukā. Ko iesākt?

Un dēls astoņpadsmit gadu jubilejā paziņo:"Tēt, es esmu gejs.." Tad es aizeju uz klētsaugšu un pakaros..
Vispar traki ar tiem bērniem, ja tā padomā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nfoworm
2006-07-20 14:07 (saite)
Blja... speeciigi. Mani arii liidziigas domas ir mociijushas, tik nav sanaacis piefikseet.

Bet zini - ir viena lieta - lai kaads tas beerns beigaas sanaak, tas tomeer ir taveejais - un beigaas tomeer tu shamam visas hernjas piedod. Vismaz liidzshineejaa pieredze (ne tikai mana, bet arii citu, ar kuriem esmu par shito runaajis) ir pieraadiijusi tieshi sho peediigo faktu.

(Atbildēt uz šo)


[info]stendere
2006-07-20 14:10 (saite)
Man visu laiku gribas apbērnoties, bet minūti padomājot saprotu, ka vajag nervus štengrākus uztrenēt, savādāk tiešām var klētsaugša nospīdēt un matu krāsošana trīsdesmit gadu jaunumā.

(Atbildēt uz šo)


[info]str
2006-07-20 14:11 (saite)
nevajag tev bērnus:)

(Atbildēt uz šo)


[info]krii
2006-07-20 14:11 (saite)
Viss laikam ir atkarīgs no tā, vai bērns tev ir cilvēks, kuru mīlēt un pieņemt, kāds nu tas ir, vai arī projekts, kuru esi apņēmies perfekti realizēt.

(Atbildēt uz šo)


[info]morwen
2006-07-20 14:11 (saite)
Hihi smieklīgi! Pats labākais "ja pagadīsies tāds riebeklis kā es" :D
Īsta vilku bedre, ne =)

(Atbildēt uz šo)


[info]red
2006-07-20 14:11 (saite)
kartejais dienas bonuss [info]racoon'am
es taisni par sada tipa problemam aizdomajos, kad gadas kadam slinkakam nepilngadigam radagabalam macit dzivot. macit ta macu uz nebedu, a tie rezultati tadi volatiili.

(Atbildēt uz šo)


[info]toadbeauty
2006-07-20 14:11 (saite)
O, pārsmējos lasot! :D
Nē, bet tēma nopieta... hi hi...nē, nē tiešām - nopietna.. īīhihihīii! muahahaha
Oi, labi, ka šodien kolēģes nav blakus, padomātu, ka es te bišku tavo...

Jā, es arī ar šausmām vēroju, ka mans briesmonīc aug. Un sāku jau gatavoties iešanai pie skolas direktora.
Moš sākt iepirkt grāmatiņas no sērijas "kā runāt ar pusaudzi par TO" un "mans dēls - narkomāns/gejs/krišnaīts - ko darīt"?

(Atbildēt uz šo)


[info]agressor
2006-07-20 14:12 (saite)
šitās ir arī manas šausmas A ja ir meita un tu apzinies, ka tagad, skolas disenē kaut kāds piņņains jāzepiņš no 10ās Cē viņu spaida garderobēs? Sirms var palikt. Un pēc tam vēl kaut kāds cits preteklis citā tusiņā viņu liks uz beku. Zosāda pilnīgi uzmetās domājot.

(Atbildēt uz šo)


[info]skuka
2006-07-20 14:40 (saite)
labs!!!:)
bet mierinājumam varu teikt, ka velns nav tik melns.
un visas problēmas vismaz nenāk vienlaicīgi.
un pa vienai tās kaut kā atrisinās, galu galā.

(Atbildēt uz šo)


[info]shelly
2006-07-20 14:48 (saite)
Dzīve ir taisnīga, tas saucās. Pažēlo savu nabaga māti vismaz tagad, moška karma vieglāka paliks. :)

(Atbildēt uz šo)


[info]ripp
2006-07-20 14:57 (saite)
tādēļ es apbrīnoju vecākus. daudzus jo daudzus vecākus. kas neaizliedz nekur iet. un ļauj pašam izvēlēties. un arī manus, kas neko nesaka un klusē, kad es tā un šitā un vēl kaut kā.

par rakstiņu žetons.

(Atbildēt uz šo)


[info]aizliegts_v
2006-07-20 15:19 (saite)
Nja, visgrūtāk ir noturēt smieklu, kad direktors tā nopietni stāsta par manas atvases ēverģēlībām. Bet vienu reizi atļāvos gan pateikt 'nu un, un kas tad ir, kur tad ir tas noziegums?' Nu jā, bet vispār jau kaut kā viss tomēr nokārtojas, kaut gan šitādā vecumā man bez bērniem nebūtu tik pulka sirmu matu :/

(Atbildēt uz šo)


[info]aiks
2006-07-20 15:22 (saite)
Es savam sencim reiz šo jautājumu uzdevu: ko jūs izdarījāt tādu, ka es tagad neduros, un mans dzīves mērķis nav ātrā kvarta nopelnīšana ar haltūru stroikā?

Viņš tikai plecus paraustīja.

(Atbildēt uz šo)


[info]putnelis
2006-07-20 15:59 (saite)
un meitai būs jāsargās no visādiem pāraugušiem tēviņiem, kas siekalosies tikai tapēc, ka viņa ietilps "svaigas gaļas" kategorijā...

(Atbildēt uz šo)


[info]biezpientaure
2006-07-20 17:15 (saite)
nevar zināt, kas pēc 30 gadiem liksies labāk - dēls gejs, ar kuru var paspriest par dzīvi, vai sorbonnās skolots nerds, kurš satiekoties īdēs, ka kajens tikai bāzīte, un tirgus indeksa dēļ pasūtīs dirst tavu dzimmeni.

Par remarku - kūli protams, bet pietiek jau pasaulē gudrīšu, kuri līdz skolai apguvuši pieagušo programmu (vai tās ir grāmatas, vai negatīvāka pieredze). Man čoms dzīvo ilūzijā, ka sīkais mācīsies kautkādās aizjūras universitātēs. xa xa xa. Viņam nevajag universitāti, bet fāteri kurš nedirn līdz naktij darbā un kurš varētu ar puiku aizbraukt ceļojumā pa ārēm ar nakšņošanu teltī, zivju cepšanu uz uguns utt. Skaidrs, ka ar pliku dirsu tas ir grūtāk, bet ja nav laika, lai būtu vēl vairāk piķa, tad tas nedarbojas. Nolīgt izklaides specu, kurš aizbrauks fātera vietā ? skuju.

Par tiem piņņainajiem protams, esmu domājis, bet ja meitene redzēs tēvu kurš ir autoritāte, tad tirliņi varēs mierīgi savos apartamentos nodarboties ar handžob.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]wowow
2006-07-20 23:09 (saite)
Abiem jums začots, sulīgi atlaidāt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]wowow
2006-07-20 23:11 (saite)
Tev būs gana daudz laika aprast ar situāciju. Par pupīgiem meitiešiem vai bandītiem sīkie nekļūst uzreiz pēc piedzimšanas.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2006-07-22 15:01 (saite)
labi, dzraudzinj, ja veel bumbieriitis, tavas "annas" gados. Bet tu iedomaajies pavisam reaalu situaaciju, kad tavu barely legal meitu meegjina uz izvirtiibaam pielauzt kaads tavs pasha vienaudzis, vai veel labaak draugs/pazinja :D

un par to kleetsaugshu: ne nu kaarsies, ne nu kaa. varbuut vieniigi plostaa uz paaris nedeeljaam aiziesi.

bet pamataa - tas, ko dara tavs pasha beerns, parasti ir daudz mazaak nosodaams par citu siikalju izdariibaam. selektiivaa iecietiiba, tas saucaas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?