laiks atklātībai! tā kā tagad tu, Ciba, velc ārā visas sveces no pūrapakšām un stāsti - KO TU ĒD (TAISI) šitajā karstumā? vakar izvārīju frikadeļu zupu (un to pašu, jo man laipni iedeva jau gatavu buljonu). šodien mirīju vien uzsildot. pati mierīgi varētu pārtikt no kefīra, plikas maizes un ūdens, bet bērnus gluži negribas šitā badināt. bet pie plīts garu izlaist negribas vēl vairāk. salāti? aukstā zupa? (receptes, lūdzu, studijā! īpaši ja ar bietēm, pati auksto zupu neesmu taisījusi divus gadus un man nemaz nekādas smalkās receptes nebij, bet ja gribu lai sīkās ēd, jābūt garšīgai)
šodienas pēcpusdienai/vakaram būs uzputenis
rīt launagā varētu nopirkt ogas un sakult putukrējumu. bet nevar jau no saldumiem vien
var tikai no maizes un kefīra šinī karstumā, var. es gan vakariņās lieku cepeškrāsnis - tad nav jābūt pie plīts, bet silts un labs ēdiens (piemēram, vakardien - sparģeļi, burkāni, kabači, šampinjoni un gaļas bumbiņas, - šausmīgi ātri gatavs, viegls un gaisīgs pat karsts. pasniedz ar jogurtu).
un tad visādi smūtiji - avokado, bumbieris, spināti un piens ir mūsu mīļākais. var pieblenderēt auzu pārslas un ir sanāk kreftīgāks.
un zemenes!
mūsmājā salātus ēd tā - bērns mocarellu, gurķus, avokado, utt, vecāki - to pašu plus lapas. visi laimīgi.
un biezpiens!