laiks atklātībai! tā kā tagad tu, Ciba, velc ārā visas sveces no pūrapakšām un stāsti - KO TU ĒD (TAISI) šitajā karstumā? vakar izvārīju frikadeļu zupu (un to pašu, jo man laipni iedeva jau gatavu buljonu). šodien mirīju vien uzsildot. pati mierīgi varētu pārtikt no kefīra, plikas maizes un ūdens, bet bērnus gluži negribas šitā badināt. bet pie plīts garu izlaist negribas vēl vairāk. salāti? aukstā zupa? (receptes, lūdzu, studijā! īpaši ja ar bietēm, pati auksto zupu neesmu taisījusi divus gadus un man nemaz nekādas smalkās receptes nebij, bet ja gribu lai sīkās ēd, jābūt garšīgai)
šodienas pēcpusdienai/vakaram būs uzputenis
rīt launagā varētu nopirkt ogas un sakult putukrējumu. bet nevar jau no saldumiem vien
var taisīt "wraps". paņem tortiļju, Cēzara mērci un tad rullē iekšā, kas kuram garšo, salātu lapas, sasmalcinātu šķiņķi vai ceptu vistu, gurķi, papriku, tomātu, sieru, vai tunci un olas, kas nu kuram garšo
un vēl var izvārīt ķīseli, izcept biezpiena sacepumu un otrā dienā aukstu sacepumu ar ķīseli vai krējumu, ja nav ķīseļa