rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nezinu,vai tie būtu tie paši nelaimigi serotonīni un dopamīni,ar saviem motivācijas un pārējiem trūkumiem, vai vēl kāda figņa, bet man viiispār nav spēka, no rītiem nevaru piespiest sevi piecelties, pat noguļot desmit stundas, nav sajūtas,ka atgriezusies enerģija; par dzīvesprieku,protams,nerunāsim

kādu ekstazī man palietot, dakter?
  • nu, man gribējās pavaicāt, vai esi pēc sentēvu parauga sagādājusi zārku uz istabaugšas, bet tad nokaunējos un neko nepavaicāju :D
  • man kaut kad šādiem gadījumiem ieteica pirms gulētiešanas saēsies citrusaugļus. nu tur vitamīnu pēc. vai brokastīs.. bet nu tad pa nakti uz wc būtu jāskraida. manliekas. bet tas palīdzētu no rīta būt mundrākam. + svaigāks gaiss/zemāka temperatūra pa nakti guļamistabā (it īpaši uz paģirām)
  • Sāc mācīties ungāru valodu. Nezinu, vai tas palīdzēs, bet vismaz varēsi sarakstīt grāmatu "kā es cīnījos ar vispārēju nespēku, mācoties ungāru valodu" un tā pilnīgi noteikti kļūs par starptautisku bestselleri.
    • nē,nevaru, jo,kad ir dopamīna trūkums, neko nevar pamācīties !!!1111viens
  • Palieto l tirozīnu. Bet dopam vaig trigeri tāpat, labu mūziku, sportu, aukstu dušu vai ko tādu, lai izdalītos. Bet vispār esmu tai pašā laivā, tik daudz ko gribas, bet neko negribas darīt. Tirozīns drusku palīdz, šķiet.
  • Magniju tev vajag, magniju :D
  • D vitamīns norma? Dzelzs / Feritīns norma? Tev ar to vieriešgaļasneēdāju dzīvojot paša gaļu vispŗ sanāk ēst? Es vispirms skatītos tajā virzienā..
    a citrusaugļi kā te ieteica - nez. C vitamīns uz nakti vispār nav ieteicams, jo traucē iemigt. No rīta gultā vienīgi saēsties citrusaugļus :D Pie modinātāja klāt jau nolikt daiviņas :D

    Man šitā btw bija, kad biju 3ajā mēnesī stāvoklī, kas laikam tomēr nav Tavs gadījums. 21os ielīdu gulēt, izrubījos, un 7os rītā nespēju acis atvērt. Plus darbā reāli rubījos laukā uz klaviatūras.
Powered by Sviesta Ciba