tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2012-04-01 21:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cibas mājsaimnieces - watch & learn - http://cetrassezonas.lv/
Lūk, tas ir nopietni un vērā ņemami.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]veed_logs
2012-04-01 21:41 (saite)
nopietni, vērā ņemami un nesamērīgi dārgi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-04-01 21:42 (saite)
Tā jau nav jāēd katru dienu. Un par ikdienā ēstajām kotletēm kā vistām par tikko izdētu olu var lepoties visādos sortāliņos aļa receptes.lv

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]veed_logs
2012-04-01 21:44 (saite)
ar kotletēm arī nav jālepojas. tās ir jāēd.
jāapēd un jāaizmirst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-04-01 22:10 (saite)
Ceru, ka šo tavu komentāru izlasīs daudzas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]udensroze
2012-04-01 21:51 (saite)
Tikai tagad atklaaji?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-04-01 22:09 (saite)
Nezini teicienu - labāk vēlāk nekā vēl vēlāk?
Turklāt, daudzas sievietes nekad neatklāj, piemēram, motokrosu :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2012-04-01 22:17 (saite)
gan jau tev rastos tāds pats jautājums, ja tev ieteiktu "cibas motokrosistes, [insert motokrosā labi zināmu kaut ko], skatās un mācās!" :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-04-01 22:20 (saite)
Nu tā kā kaut kas tāds ir nereāls, es varu atļauties kaitināt mājsaimnieces gana droši :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2012-04-01 22:26 (saite)
kaitināšana izpaužas kā visiem zināmu patiesību atkārtošana? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-04-01 22:28 (saite)
Nu vismaz iedod piemērus ar linkiem, kur cibā ir runāts par cetrassezonas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]udensroze
2012-04-01 22:34 (saite)
Pie antuanetes noteikti, pie manis arii, varbut pie str

Bet es nevis kaitinos (daudz vairak to dariju,kad nebiju majsaimmiece), bet parjautaju vai tu saki,ka tikko atklaji, vai kads cts msg

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2012-04-01 22:35 (saite)
ātri meklēt, tas ir meklēt savā žurnālā - reku spilgtākais piemērs, kā bārbala man četras sezonas mīlēt mācīja http://klab.lv/users/rasbainieks/1212060.html
portāls pastāv jau kādus gadus trīs, vairums mājsaimnieču ir paspējušas iepazīties :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-04-01 22:42 (saite)
Jā, jau veselas 5 saskaitīju :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2012-04-01 22:44 (saite)
es vispār gribēju ar kaitināšanas metodiku iepazīties, nevis statistikā iedziļināties :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-04-01 22:44 (saite)
Mana kaitināšanas metodika - ierakstīt jebko savā žurnālā :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2012-04-01 22:46 (saite)
ahh, es biju cerējusi uz kaut ko izsmalcinātāku :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-04-01 22:48 (saite)
Lūk, tāpēc cerēt ir muļķīgi - pastāv reāla iespēja vilties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kaukau
2012-04-02 00:03 (saite)
es arī, man leikas, kaut ko no turienes esmu taisījusi, beeeet stipri vien piemeklējot sastāvdaļas no sava ledusskapja :D

(Atbildēt uz šo)


[info]barbala
2012-04-02 11:26 (saite)
starp citu, man ir domēns kotletes.lv, tev piestāvētu šāda žurnāla uzturēšana.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]no_saules_zemes
2012-04-02 11:40 (saite)
:D me approves. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antuanete
2012-04-02 13:37 (saite)
Man radās līdzīgs jautājums kā [info]udensrozei, šis portāls mājsaimnieču sarunās figurē jau labi sen :)
Kas ir forši - apraksti par produktiem un to vēsturi, degustācijas u.tml. materiāli. Toties reāli kaitina snobiskā attieksme pret izejvielām (bioloģiski audzēts priekšā un pakaļā, maz norāžu par lētākām alternatīvām), kā arī trūkst informācijas par to, no kurienes recepte adaptēta (parasti norādītā "autore Signe Meirāne" pilnīgi noteikti nesacer receptes no nulles; ārzemju kulināro blogu autoritātes uzskata par labo toni norādīt pat iedvesmas avotu, ja recepte būtiski pārveidota, kur nu vēl, ja tikai pamainītas mērvienības un garšvielas).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]udensroze
2012-04-02 13:53 (saite)
un receptees ir kluudas, neprecizitaates, nelogismi;)

bet tapat man patik lasit receptes latviski :) sis ir vienigais recepshu portals latviski (bez tevis dotajiem tieshajiem linkiem uz delfiem), kuru apmekleeju regulari un gatavoju ikdienaa pec taam recepteem

noradishana uz alternativam neeksistee, izskatas, jo vinja pelna no sadarbibas ar dargo izejvielu tirgotajiem...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]daciiit
2012-04-02 15:01 (saite)
Labi, ka neesmu maajsaimniece un man shitais nav jaagatavon :D

(Atbildēt uz šo)


[info]au_ra
2012-04-03 14:46 (saite)
Daudz pa sarežģītu.

(Atbildēt uz šo)


[info]santa_be
2012-04-03 22:12 (saite)
skābo krējumu tur vēl nesen sauc par creme froushe, vai kaut kā savādāk, jo tā ir izklausās smalkāk. pizdūnahuj snobi! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-04-04 10:11 (saite)
Bet kā šito ierakstu turpina komentēt, tas gan ir pārsteidzoši :)
Nu re, ar ēdienu pakaitināt var daudzus :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]santa_be
2012-04-04 22:16 (saite)
ak, šī senā cīņa ap kotletēm un minetu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?