Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-04-09 18:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kādēļ gan vieni marinēti šampinjoni ir labāki par citiem
it kā tur vispār vienai marinēšanas tehnoloģijai būtu jābūt, bet daži labi, it sevišķi no dārgā gala, mīl povijobivatsa, tur kaut kādi ķiploki uzrodas, tas ir pizģec

vēl mēdz ražot konservētus nemarinētus šampinjonus, es vienreiz pārpratuma pēc nopirku, un tālāk man vienīgais jautājums pasaulei bija "kāpēc"
es nezinu, ko vispār var iesākt ar konservētiem šampinjoniem "savā sulā"


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]perkons
2016-04-09 18:16 (saite)
Es nezinu, ko vispār var iesākt ar šampinjõniem.))

(Atbildēt uz šo)


[info]jim
2016-04-09 18:28 (saite)
nez, moš grillēt

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]blond
2016-04-09 18:49 (saite)
nu nav jau tik traki, var arī piemest zupai, vislabāk - kopā ar vēl citām sēnēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2016-04-09 18:53 (saite)
kādēļ jākonservē, ja var iegādāties svaigus?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dienasgramata
2016-04-09 19:07 (saite)
oi, izlepuši te daži. aizmirsies jau, kā rindās stāvējām pēc deesas dajebkādas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2016-04-09 19:11 (saite)
es neesmu izlepis, es esmu objektīvs!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2016-04-09 19:12 (saite)
šampinjoni vispār aug mežā, un ir pieejami par velti!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chaika
2016-04-09 19:37 (saite)
Ej sēņot!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dienasgramata
2016-04-09 19:50 (saite)
gaļa arī staigā apkārt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2016-04-09 20:00 (saite)
pārsvarā pa privātīpašumiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]anonymous
2016-04-09 23:45 (saite)
Aizmirsušies i cīsiņi burciņā, i Holandes presētais šķiņķis ieapaļas formas bundžā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]blond
2016-04-09 19:08 (saite)
Es nekad nepērku konservētus

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2016-04-09 19:16 (saite)
respektīvi, es neatbildēju tev, bet pērkonam - par to zupu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dienasgramata
2016-04-09 19:54 (saite)
bet, ja pēc būtības, es domāju, ka ir noteikta veidaq sēņu salāti, kuros lieto šādus, nemarinētus. man šķiet, ka viņi arī ir šķēlēti, nevis apaļi. pats tādus nenovārīsi.

vispār man konservēti šampiņjoni atsit atmiņā deviņdesmito sākumu, poļu preces veikalā, pirmie importa konservi umtl. neesmu pircis marinētus šampinjonus gadus divdesmit, jeibogu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2016-04-09 19:59 (saite)
nē, viņi ir apaļi, es tāpēc arī sajaucu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zin
2016-04-09 19:02 (saite)
man topā ir spilvas, kas nav tie lētākie, bet kaut kā garšā šķiet vispareizākie
neesmu gan veikusi salīdzinošo pētījumu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2016-04-09 19:07 (saite)
šon apēdu gardnera burku, principā tas pats, kas spilva, respektīvi, labi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2016-04-09 23:25 (saite)
sadedzināt.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?