Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-04-09 18:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kādēļ gan vieni marinēti šampinjoni ir labāki par citiem
it kā tur vispār vienai marinēšanas tehnoloģijai būtu jābūt, bet daži labi, it sevišķi no dārgā gala, mīl povijobivatsa, tur kaut kādi ķiploki uzrodas, tas ir pizģec

vēl mēdz ražot konservētus nemarinētus šampinjonus, es vienreiz pārpratuma pēc nopirku, un tālāk man vienīgais jautājums pasaulei bija "kāpēc"
es nezinu, ko vispār var iesākt ar konservētiem šampinjoniem "savā sulā"


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2016-04-09 19:07 (saite)
šon apēdu gardnera burku, principā tas pats, kas spilva, respektīvi, labi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?