Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-04-09 18:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kādēļ gan vieni marinēti šampinjoni ir labāki par citiem
it kā tur vispār vienai marinēšanas tehnoloģijai būtu jābūt, bet daži labi, it sevišķi no dārgā gala, mīl povijobivatsa, tur kaut kādi ķiploki uzrodas, tas ir pizģec

vēl mēdz ražot konservētus nemarinētus šampinjonus, es vienreiz pārpratuma pēc nopirku, un tālāk man vienīgais jautājums pasaulei bija "kāpēc"
es nezinu, ko vispār var iesākt ar konservētiem šampinjoniem "savā sulā"


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zin
2016-04-09 19:02 (saite)
man topā ir spilvas, kas nav tie lētākie, bet kaut kā garšā šķiet vispareizākie
neesmu gan veikusi salīdzinošo pētījumu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2016-04-09 19:07 (saite)
šon apēdu gardnera burku, principā tas pats, kas spilva, respektīvi, labi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?