Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-04-09 18:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kādēļ gan vieni marinēti šampinjoni ir labāki par citiem
it kā tur vispār vienai marinēšanas tehnoloģijai būtu jābūt, bet daži labi, it sevišķi no dārgā gala, mīl povijobivatsa, tur kaut kādi ķiploki uzrodas, tas ir pizģec

vēl mēdz ražot konservētus nemarinētus šampinjonus, es vienreiz pārpratuma pēc nopirku, un tālāk man vienīgais jautājums pasaulei bija "kāpēc"
es nezinu, ko vispār var iesākt ar konservētiem šampinjoniem "savā sulā"


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dienasgramata
2016-04-09 19:54 (saite)
bet, ja pēc būtības, es domāju, ka ir noteikta veidaq sēņu salāti, kuros lieto šādus, nemarinētus. man šķiet, ka viņi arī ir šķēlēti, nevis apaļi. pats tādus nenovārīsi.

vispār man konservēti šampiņjoni atsit atmiņā deviņdesmito sākumu, poļu preces veikalā, pirmie importa konservi umtl. neesmu pircis marinētus šampinjonus gadus divdesmit, jeibogu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2016-04-09 19:59 (saite)
nē, viņi ir apaļi, es tāpēc arī sajaucu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?