Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-11-06 15:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es ļoti daudz domāju par vīriešu-sieviešu attiecībām. vārda tiešā nozīmē. t.i., es nesaprotu ne sievietes, ne vīriešus, ne attiecības. galīgi neko tur nesaprotu, rīkojos instinktīvi. nu, es nesaprotu, kā sieviete var iemīlēt tāpēc, ka viņš ir tur, teiksim, prātīgs vecis vai kā.
es lieliski saprotu kā var atdoties (šo terminu noteikti ir izgudrojušas pašas sievietes) par naudu, par labāku dzīvi, par prestižu. es to saprotu. man tas galvā lieliski ierakstās. viņas saka - par elementārām lietām, kas ir sadzīvē nepieciešamas.
vai apprecēt supersmuku vīrieti. es to arī saprotu.
bet to visu pārējo - to es totāli nesaprotu. man nav ne naudas ne supersmuka feisa, pat ne puslīdz jēdzīgas nākotnes. cik zinu, lai to iemīlētu, nākas pastrādāt kā minimums gadu. a es ta - no pirmā acu uzmetiena! lūk jums arī kognitīvais diskurss.

viss kaut kā slēpjas sīkumos. kad, teiksim, es pirmo reizi iepazinu mīlestību, tad tur bija tikai un vienīgi sīkumi - kā viņa sakārto kladi, kā pagriež galvu, tur bija kaut kas tāds, kas nekad nebeidz pārsteigt. Un es tā sēdēju, kaifoju un brīnījos. Tikmēr bija džeks, kas prata atraugas laikā izraugāt vārdu "bravissimo", un viņas acis krita tur. Un kopš tā laika es aizvien nesaprotu to, kāpēc un kāpēc. Pirmā doma bija "nenovērtēts". Bet nu nav jau nekāds skaistumkonkurss, man tā doma pavīdēja vienreiz uz sekundi pa gadiem, saprotiet, atgādināja to, ka es esmu vīrietis, primal scream. Un pēc tam es vairāk nesaprotu - kāpēc un kāpēc.

Labi, es puslīdz varu iedomāties kā tas ir šādā vecumā, bet nevaru iedomāties, kā tas ir manos 17. Sievietes mani ļoti mulsina. Mulsina neatkarīgi no tā, kā viņas izturas, izskatās un kādi ir viņu nolūki. Ir kaut kā tā, ka pat skaidri zinot nolūkus, mulsina. Viņas ir tik trauslas un dievišķīgas būtnes, ka nu nevar būt viņām nekādu konkrētu nolūku! Lūk, es sapišu sev galvu ar šito. Teiksim, ir džeki, kas zin un pazīst sievietes, viņi ir iedabūjuši gultā sev tik daudzas, ka viņi kaut kā pazīst to mehāniku... Nu, bļin, ko es gribu pateikt - to ka, lūk, stāvu es un, lūk, stāv man pretī sieviete - un es nevaru pat iedomāties par kaut kādu mehāniku! Pat ja zinātu - es nevarētu tajā brīdī domāt par kaut kādu mehāniku! Tās nav, nav, neeksistē, nav!

Neskaitot manu sievu, ir vēl trīs meitenes, kuras ļoti mīlu. Mīlu - tas ir īstais vārds. Tas nebūt nenozīmē to, ka es viņas gribu dabūt gultā vai skūpstīt vai kā tādīgāk izdarīties. Jo es savu sievu ļoti mīlu, nu, tā, ka gribas visu mūžu nodzīvot kopā, piedevām vēl aiztikt ar rokām. Bet tās vienkārši ir, nu, tik skaistas būtnes gan pēc izskata, gan pēc izturēšanās, ka vienmēr labāk paliek kaut vai atrodoties ar viņām vienā telpā. Kuras tās ir - protams, neatklāšu. Bet tās ir. Bučas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]watt
2005-11-06 16:14 (saite)
mīl jau nevis par kaut ko,
bet par spīti kaut kam. tādas ir sievietes.

(Atbildēt uz šo)


[info]agressor
2005-11-06 16:35 (saite)
dažas sievietes gribās aiztikt tikai ar pimpi

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-11-06 16:39 (saite)
neielaižos

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]agressor
2005-11-06 16:41 (saite)
runa ir par gribēšanu, nevis ielaišanos. tā katra paša darīšana, pie nosacījuma, ka sieviete ir "ON", nevis "OFF" tajā mirklī attiecībā pret tevi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2005-11-06 16:48 (saite)
thhhh, gribās man katru otro sievieti, kuru redzu kādā žurnālā, bet nevelk tā elementāri nopisties, poh, off var tač dabūt arī on

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ib
2005-11-06 17:15 (saite)
ļauj man minēt - Tu zaudēji derībās, un tagad Tev jāieliek cibā trīs salkani posti? :P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-11-07 04:02 (saite)
lūdzu, beidziet man pist smadzenes

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]anima
2005-11-06 19:13 (saite)
vai tu maz' zini, cik jauks esi?:))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-11-07 04:07 (saite)
es galīgi neesmu jauks

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]anima
2005-11-07 08:41 (saite)
manā skatījumā - esi, kaut gan viss, ko zinu, balstās tikai uz izlasītajiem tekstiem, un tā jau ir, ka rakstītu vārdu katrs uztver un jūt savādāk un interpretē caur savas pieredzes prizmu. un tas, ko redzu, ir patiesums, vienalga kādā formā tas pasniegts, un tas man patīk..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]biezpientaure
2005-11-06 20:58 (saite)
Kad tavā rīcībā būs algoritms bez atteikumiem, man liekas, ka kautkāda daļa skaistuma būs zudusi. Bet tas būs vēlāk, ap 25 vai 30, citiem agrāk, bet steidzu mierināt, ka kautko zaudējot, kautko vienmer atrod - tas ir kā iešana pa ripojošu bumbu. Bet es nedomāju ka algoritma zināšana kautko automatiski nozīmē - ka piemēram, vecis kļūst par elles drāzēju vai tā. Ķirurgam skalpeļa esamība arī dod zināmu brīvību un tas var gan ārstēt, gan iešūt skalpeli kopa ar švammēm vēdera dobumā. Vienmēr ir izvēle, kā šķiet ?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-11-07 04:02 (saite)
man ir 29. uzreiz varu pateikt, ka par elles drāzēju šī fakta dēļ nekļūst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2005-11-06 21:55 (saite)
šis ir pa īsto jauks ieraksts, martcori, tāds tīrs, tik reti ar tādu tīrību nākas sastapties. lai Tev viss dzīvē forši ir

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-11-07 03:59 (saite)
paldies, dute, es ļoti ceru, ka viss tā arī būs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]orissa
2005-11-07 09:13 (saite)
nē, martcore, par šādām lietām ir jādomā, pēc iespējas mazāk un viss būs štokos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-11-07 12:11 (saite)
jā, tā ir. es domāju, ka šis posts bija kā ilustrācija postam par mīlestību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Mna liekas, es ne visu sapratu, bet tomēr
[info]shelly
2005-11-07 10:22 (saite)
Es tak tiešām ceru, ka tu nedomā, ka sievietes iemīlas "tāpēc, ka viņš ir tāds un šitāds", bet vīrieši - tāpat vien, "lai pavadītu kopā visu mūžu". Sanāk kaut kā muļķīgi, lai neteiktu - aizvainojoši.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Mna liekas, es ne visu sapratu, bet tomēr
[info]martcore
2005-11-07 12:11 (saite)
nu, vot, bļin, es taču arī rakstu, ka sanāk muļķīgi un aizvainojoši!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]teja
2005-11-07 23:48 (saite)
jā man ļoti šitais patika.
gribētos būt vienkāršai un mīļai pēc šāda ieraksta, un vispār

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?