Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Aizdomājos kādas diskusijas sakarā.
Nez, vai ir sievietes, kuras nevēlas, lai viņām vīrieši dāvina ziedus? Jā, es zinu, ka ir daudzas, kuras bez īpaša aizvainojuma samierinās ar to, ka nedāvina, jo galu galā ir taču (nopūta) svarīgākas lietas, un vispār, ka tik labs cilvēks, nepļēguro, nesit un naudu nes mājās... Bet tiešām ir kāda, kura pat slepenībā nekad to nebūtu kārojusi?
  • Nav!
  • Es. Man ir alerģija attīstījusies kopš daudzajam "Atvainošanās Rozēm".:)
  • es dumpīgās jaunības laikā. piedevām no sirds. man tas likās tizli, jo nepraktiski - ūdens jāmainā vāzē, nokritušās ziedlapas jāvāc utt :) un novīst, un tad vispār nekādas jēgas. piedevām, puķes taču dāvina visi un visām, nekādas radošas izdomas!!! tādi tīņu murgi.

    bet tagad man patīk visas dāvanas. arī puķes :)
  • nu, lieli ziedu kalni mani bišķi apbēdina, jo drīs kļūst par līķu kalniem. viņi novīst, un man ir žēl!
    kopš man beigusies aizraušanās ar ikebanu, man labāk patīk, ja ziedi nav noplūkti.
  • Man patīk puķītes 8.martā (nu tāpēc, ka tās PARASTI mūslaikos nedāvina un man patīk viss, kas ir neparasts :)
  • nu jā, un uz šitā fona man labāk patīk, ja uzdāvina 1 mazu puķīti, jo tad ir līdzsvars starp puķu nāvi un manu kāri pēc dāvanām.

    8. marta tulpānu gan es paģēru, ponta pēc.
  • pag pag? par to veel ir jautaajums? ok, es varbuut neesmu tieshi ziedu cieniitaaja, bet man liekas, ka sievieti ir jaalutina ar uzmaniibu [ja ne mantiski, ta vismaz vaardiski.. nee nu abi kopaa!]. un ne jau taapeec, ka sieviete, bet taapeec, ka miil.. un viirieti ari jaalutina. visiem vienam otram visus jaalutina!
    vai es kaut ko fundamentaali jaucu un taapeec man ne ar visiem klapee?
    • Nē, nē, tieši par to arī bija. :)
      Vien mani pārsteidza dažu bikšaiņu nicīgums pret "stulbajām sieviešu kaprīzēm" un bezgaumību, kas liek priecāties par uzdāvinātu puķi un saskumt, ja tāda gadiem nav sagaidīta.
      • man aciimredzot dominee tas slaavu geens, kas prasa zinaamu kurtuaaziju no viir puses, un jaa ir bijushi, gadiijushies dazhi taadi briinumi, ka liekas - komon, kursh no mums ir dumsh?.. ar dazhiem baaliniem. bet taa principaa pat japaaniishi, pat emancipaacijas iebiedeetie vaacu puikas protaas kaunu un atved kaadu plavas ziedu vai jeelu zivi uz kocinja..
  • man ir draudzene, kura ciest nevar, ka viņai puķes dāvina. nez, vai tad, ja dāvina vīrietis, ir savādāk....?
  • "..ka tik labs cilvēks, nepļēguro, nesit un naudu nes mājās... "

    Mežonīg steritipi, jāsaka. Paskaties apkārt, sievietes pļēguro tik pat dikti kā vīreļi, par skrāpēšanos un kulaciņu vicināšanu, gluži tas pats, savkārt par naudu, nez, ja tiek deklarēts, ka es redz esmu sieviete, līdzvērtīga ar vīrešķiem un man ir tādas pašas tiesības, tad nauda ir jānes abiem. Ja tomēr sieviete negrib strādāt un pelnīt, bet tirgo savu darbu, kā mājsaimniece, jeb miesu, kā piegulētāja, tad tas ir cits stāsts.
  • hmm

    mani savukaart paarsteidza, ka tik daudz sievieshu NEVEELAS, lai vinjaam daavina ziedus! buus jaasaak paardomaat uzvediiba, citaadi nupat saaku baidiities dabuut ar " lakstiem" pa galvu ;((
    • Re: hmm

      Rodas patiesa interese par apdāvināmo sieviešu loku un ziedu pasniegšanas veidu.
      • Re: hmm

        ..it depends...
        loks - koleegjes, draudzenes, miiljaakaas...
        par veidu mazliet nesapratu - vai domaats iemesls?
        ja iemesls - jubilejas, tikshanaas (randinji), un bez iipasha iemesla...
        ja veids - bucha un pasniegshana - darbaa, uz ielas, gultaa...
        ;)
        • Re: hmm

          ...un atraujies ar lakstiem pa galvu?
          Nu ko lai saka - varen agresīvi babuļi Tev, nabaga džentlmenim, visapkārt.:)
          • Re: hmm

            tu laikam neticeesi - veel neesmu atraavies ;)
            bet, lasot SC, juutu, ka jaasaak baidiities....
            kaut gan, pienjemu, ka shaada iipatniiba piemiit tikai augstdzimushaam dizjpilseetas (lasiit Riigas) zelteneem, jo Kurzemee un Vidzemee nekas taads, par laimi, nav noveerots ;)
            • Re: hmm

              Redz, atrauties biežāk var, ja nepatīk dāvinātājs, nevis paši flokši.:)
              • Re: hmm

                tad jaasaak jautaat - cik biezji nepatiikami tipi daavina tev pukjes? ;))
                • Re: hmm

                  Es te pričom????!!!
                  Es, ja kas, neesmu jau gadsimtiem gruzījusies ne par to, ka dāvina, ne ka nedāvina!
                  Un man personiski vienmēr paticis, ka dāvina. Pat visādas reklāmas akciju puķes esmu ar paldies pieņēmusi.
                  Gribēju tikai būt izpalīdzīga un norādīt Tev uz iemesliem, kāpēc kāda sieviete varētu būt draudīga Tev ziedu dāvināšanas sakarā, ja reiz Tu no tā baidies!
  • Ē, nekas nepatīkams, protams, nav, ja uzdāvina puķi, protams, ka patīkami - smaržo, ielikta vāzē liek sakārtot galdu, uz kura uzlikta vāze, varbūt, galdu kārtojot, izdodas sevi piedabūt uz visas istabas sakārtošanu. Bet baigo sāpi, ka puķi nedāvina, sevī nejūtu gan. Un ja man prasītu: arbūzu vai puķi, laikam jau bez domāšanas izvēlētos arbūzu :)
  • Agrāk vienmēr gribēju ļoti. Tagad sanāk, ka tās ilgas pēc puķes, kas varbūt nav ilgas tieši pēc puķes, bet īpašas uzmanības un mīļuma (bet es nesaku, ka tā ir) paliek pilnas pavisam citādākos veidos.
  • ir tādas, kuras deklarē, ka viņām pofig, bet man jau šķiet, ka tādejādi maskē tikai savu aizvainojumu, ka viņām nedāvina

    Man ziedi ir nepieciešami!!!
  • Mandomāt, kaut kā nekorekti uzdots tas jautājiens.
    Nu, pasties. Praktiski visiem cilvēkiem gribas plus mīnus divas lietas: uzmanību (vismaz no pašiem svarīgu cilvēku puses) un atzīmēšanos sabiedrībai, ka esi kruts (un tam pat nav nepieciešama sabiedrības redzēšana, pietiek ar to, ka tu pats apzinies savu krutumu imagināras sabiedrības acīs).
    Ziedi sievietei gandrīz automātiski ielec i pirmajā, i otrajā kategorijā. Tāpēc jā, gan jau ka katra sieviete kādreiz ir nodomājusi, ka gribētu kādu puķīti no sava veča sagaidīt. Bet taipatlaikā aizvainojums par to, ka puķes nav, ļoooti lielā skaitā gadījumu ir nevis tāpēc, ka cilvēks nav saņēmis pelnīto uzmanību no vīrieša puses (kas būtu akmens vīrieša lauciņā), bet tāpēc, ka "visām druškām ir, a man nav, es tagad nejūtos kruta" (kas, sorry, ir sievietes pašas problēma un ņefig vīrietim tā jārisina).
    Es, teiksim, diezgan labi zinu, ka mans vīrietis neuzskata puķes dāvināšanu par adekvātu uzmanības izrādīšanu (diezgan loģiski, jo dāvina ta viņš podiņpuķes, kuras es neizbēgami nokaltēju). Un, ja man vaig puķi no viņa, tad tikai tāpēc, lai atzīmētos, ka ne tikai krii un dzeina dabū puķes, bet es arī, vot. Kas, protams, nav slikta vēlme - kad galīgi nevarēšu izturēt, tad piezvanīšu un paprasīšu :)
    • Mārrutks viņu zina, kāpēc katrai konkrēti to puķi gribas; vienai tādēļ, ka družkām tādas dāvina, citai varbūt tāpēc, ka pubertātes vecumā pirmā seksuālā fantāzija uznākusi, puķu dobē veroties, citai varbūt vecmāmiņa puķainu priekšautiņu dāvinājusi...:)
      Jautājums bija par to, vai un cik ir to, kurām šī senā, nodeldētā, banālā utt. uzmanības izrādīšanas mode tik tiešām sagādā vai nesagādā prieku.
      Joprojām palieku pārliecībā, ka absolūto vairākumu sieviešu - vienalga, kādu iemeslu dēļ - uzdāvināti ziedi iepriecina. Tas arī viss.:)
      • Jāāā, par to es nestrīdos. Bet nekorekti ir to sasiet kopā ar "aizvainojumu". Jo ne visas puķgribošās un puķnedabūjušās jūtas "aizvainotas" un vēl jo mazāk jūtas pamatoti aizvainotas. Ai mīn, man būtu patīkami arī tad, ja es uz ielas piecīti atrastu, bet es kaut kā nejūtos aizvainota par to, ka neatrodu :) Un man pārāk neskauž, ka citi/-as atrod.
        • Nu ja, nu ja - bet, ja Tu uzsvērti deklarētu, ka "tā piecīšu lasīšana uz ielām ir nožēlojama, man nebūt nešķiet, ka esmu mazāk veiksmīga, ja manā apkārtnē nekādi piecīši nekad nav mētājušies", es pieļautu kaut nelielu, bet tomēr iespēju, ka Tu mazliet liekuļo. :)
          • Dotajā apgalvojumā - nu, pirmā daļa visnotaļ izklausās nelāgi, bet otrā daļa ir vienkārši veselīga attieksme. Apgalvot, ka citi ir kaukādā veidā sliktāki tāpēc, ka viņi dabū to, ko tu nedabū, ir nejauki. Bet atkarināt savu pašapziņu (ticību savam krutumam, mīlētumam un veiksmīgumam) no tādiem apstākļiem kā puķes 8. martā vai piecīši uz ielām arī ir visai... ē... ne-pašapzinīgi.
  • varbūt vnk latvijas veči nevēlas atbalstīt puķu tirgotājus - kāda slavena "puķu anša" cunftes brāļus.. ;)
  • patiik. un ljoti
Powered by Sviesta Ciba