Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Mandomāt, kaut kā nekorekti uzdots tas jautājiens.
Nu, pasties. Praktiski visiem cilvēkiem gribas plus mīnus divas lietas: uzmanību (vismaz no pašiem svarīgu cilvēku puses) un atzīmēšanos sabiedrībai, ka esi kruts (un tam pat nav nepieciešama sabiedrības redzēšana, pietiek ar to, ka tu pats apzinies savu krutumu imagināras sabiedrības acīs).
Ziedi sievietei gandrīz automātiski ielec i pirmajā, i otrajā kategorijā. Tāpēc jā, gan jau ka katra sieviete kādreiz ir nodomājusi, ka gribētu kādu puķīti no sava veča sagaidīt. Bet taipatlaikā aizvainojums par to, ka puķes nav, ļoooti lielā skaitā gadījumu ir nevis tāpēc, ka cilvēks nav saņēmis pelnīto uzmanību no vīrieša puses (kas būtu akmens vīrieša lauciņā), bet tāpēc, ka "visām druškām ir, a man nav, es tagad nejūtos kruta" (kas, sorry, ir sievietes pašas problēma un ņefig vīrietim tā jārisina).
Es, teiksim, diezgan labi zinu, ka mans vīrietis neuzskata puķes dāvināšanu par adekvātu uzmanības izrādīšanu (diezgan loģiski, jo dāvina ta viņš podiņpuķes, kuras es neizbēgami nokaltēju). Un, ja man vaig puķi no viņa, tad tikai tāpēc, lai atzīmētos, ka ne tikai krii un dzeina dabū puķes, bet es arī, vot. Kas, protams, nav slikta vēlme - kad galīgi nevarēšu izturēt, tad piezvanīšu un paprasīšu :)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba