|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vasara un dūmi - Salīdzināšanai nākotnē (sāpe par nepietiekamu progresu)
Comments:man liekas, tikai pieradums, cuka un varde ar ko savadaka kaa insekts ? taizemee var dabut sadu edmanu tirgos (nu tur visadas lienosas un rapojosas mazas radibas)
tikai pieradums – tas jau no kaut kåda homeopātu vokabulāra ;)
lai gan, nav jau ar' nemaz tik falši, ja paraugās plašāk uz /p/ieradumiem un uz kādām trim kājām tie nesatricināmi stāv. {„savāds” latvjiem savādā kārtā nozīmē „dīvains” – viegli apburoši nesaprotams, tālab bīstams, visticamāk; tālab Tev šai gadienā tas savādāk ir dikti vietā} atceros, kā 91ajā pavasarī atvedu mājās paciemoties savu mīļāko nōrvēģu draugu. Mamma savlaicīgi aiztesās uz tirgu un par pusi atlikušās naudas iegādājās nēģus. uzcepa un nošmorēja, dzintarainā galertiņā atdzesēja, lai – un pasniedza karaliskajam viesim galdā. Busse neslēpti uztaisīja sejas, domīgs pakasīja baķenbārzdu un diplomātiski atzinās: – velns par stenderi! līdz šim pat brīdim sevi uzskatīju par itin atvērtu vīru… bet čūskas, lai man piedod tava radītāja, es neēdu un neēdīšu, paldies! ne līdz, nedz pēc Tam es tā neesmu priecājies par sev izkritušo debesu mannas dubultporciju! [a kritušas ta' ir daudz, piezīmēsim] kjiinaa cuskas tirguu bija bet burkaas marinetas, normala zacene.
Nemaz nerunasim par seafood, juurenjiem - ar ko tad tie mazie un lielie vezveidigie atskiras no insektiem - visi pieder pie bezmugurkaulniekiem, tikai vieni peld un otri savadaak parvietojas Diemžēl nu jau zinām, ka sikspārņi arī bija...
Zviedrijas televīzijā sajūsmināti ļaudis nesen slavēja arī īpaši svaigus Ķīnas ēdienus, kuros zivs pakaļgals jau fritējas, kamēr galva vēl dzīva. zinoši cilvēki saka, ka nevis mēs ēdam to, kas mums garšo, bet mums garšo, tas, ko mēs ēdam
ja detaļās, jo biežāk tev ēdiens tiek dots ēst, jo vairāk tev viņš garšos un otrādi, ēdiens, ko ēdam pirmo reizi reti kad izsauc vētrainas ovācijas, ja vien nav ar kaut ko asociējams no jau ēstā apstiprinājies empīriski, mēģinot piebarot sīčus ;) no zīdaiņa līdz pusaudzim Tas "zinošais cilvēks" ir mamma, ja?
Empīriski man joprojām, līdz pat šai dienai, riebjas puķkāposti. eu, nu šitā nevajag, ja! mamma viņai ;)
nē, tā nav mamaa un arī onka nea puķkāposti negaršo, jo tu viņus neēd ;)
"zinoši cilvēki saka, ka nevis mēs ēdam to, kas mums garšo, bet mums garšo, tas, ko mēs ēdam"
Varu pat iedomāties kuri ir šie (((zinošie cilvēki))). Jā, cilvēku var kondicionēt līdz vis dehumanizētākajam stāvoklim. Ir ļoti labi zināms, ko slikts uzturs nodara ar cilvēku fiziku un psihi. Pieļauju, ka ir cilvēki, kas vēlas lielāko daļu pasaules populācijas uzturēt kaut kādā subhuman matrix tipa baterijcilvēku stāvoklī. Man nav saprotams kāpēc cilvēki, kas paši nekad netrīs plecus ar šiem cilvēkiem. negozēsies elites saulītē, bet paši tiks pataisīti par ierindas untermenšiem, ar tik priecīgi atplēstu muti havo visas šīs teh nu shit idejas, ko skalo iekšā masu mediji.
tak katrs var darīt kā pašam patīk ;)
tas neatceļ faktu piemēram es labi atceros, ko es teicu, kad pirmo reizi nogaršoju alu vai šņabi ;) tak tagad nekas, padod divas ;) bet kāpēc ne? sīki būdami, mēs arheologu nometnē cepām sviestā sienāžus un ēdām gardu muti. savukārt uzmalt proteīnpulveri no kaltētiem circeņiem, kuru iejaukt maizes mīklā - super. circeņu maize.
Kā novelty uzkoda vai atsevišķu dīvaiņu diēta tas, protams, ir ok. Šaubos, ka propagandisti, kas rosās ap šīs lietas popularizēšanu, domā tikai par 'informēšanu'. Mums, piemēram, pat jau Latvijā zaļie sektanti ir teju pasludinājuši, ka visiem nāksies 20 gadu laikā pāriet uz elektromobīļiem, jo māte Gaija pieprasa. Ar šo būs identiski, ja vien iekš EUSSR aizies.
Ceru, ka visai drīz. Nav nemaz negaršīgi un efektīvi (gan no ieguves viedokļa, gan no ciešanu mazināšanas - visai neattīstītas nervu sistēmas salīdzinot ar šobrīd patērētajiem liellopiem utt.).
(Reply)
Es nebriiniitos, ja cibaa tas jau buutu noticis!
(Reply)
Vienīgais kukainis, ko ēdīšu, ir mutē nejauši ieskrējusi muša. Vekkkm
(Reply)
Ja nenāks spiediens no augšas, tad šāda zīmēšanās paliks dažu dīvaiņu specialitāte un viss. Pārējie pacepsies, kāds pat pagaršos un liksies mierā.
(Reply)
How to make it
Place the bats (still alive) in a large kettle and add water to cover, ginger, onion, garlic and salt. Bring to a boil and cook for 60 minutes. Strain broth into a second kettle. Take the bats, skin them and discard the skin. Remove meat from the bones and return meat, and any of the viscera you fancy, to the broth. Heat. Serve liberally sprinkled with scallions and further seasoned with soy sauce and/or coconut cream. Makes 4 servings. https://wp.wwu.edu/batsbatsbats/bat-sou Par ķīniešiem vēsta, ka viņi savos slapjajos tirgos pērkot dzīvus sikspārņus un citas radības tāpēc, ka tas, kas jau atspalvots un iesaiņots plastmasā ļoti bieži esot viltojums, nevis gaļa, piens u.c.
nebrīnītos, ja sikspārņus audzē fermās.
Kā esmu vietējos dzirdējis sakām - brīvā dabā nekas ēdams neaug un neskraida. Brīvdabā viss jau sen esot apēsts, un tagad pārtika ir tikai rūpnieciskas izcelsmes (kas arī esot drošāk). Pieņemu, ka pārspīlēja, jo tas bija par atbildi uz manu naivo jautājumu (Šanhajas iedzīvotājam :)))) - vai tad jūs mežā sēnes nemaz nelasāt? :) Skaidrs, ka fermās. Bet interesanati, kādā tarā ķīniešu mājsaimnieces tos nes mājās no tirgus, lai pēc tam pagatavotu formica te zemāk aprakstīto zupiņu.
Zemessardzē, izdzīvošanas nodarbībās stāstīja kā labāk pagatavot vardes, čūskas, kaijas un skudras. Tas bija 2001. gadā.
Skaidrs, ka izdzīvošanai var ēst daudz ko. Te vairāk runa par to, cik ātri smalkais stils sasniegs provinces ;)
nu ja a prusaks tik jānoķer aiz kājas un jāiemet katlā
Nebrīnīšos ja arbūzainie aktīvisti to sāks darīt jau tuvāko trīs gadu laikā. Pārējo piespiešanai būs vajadzīgs ilgāks laiks, turklāt, progresīvajiem nāksies rēķināties ar liekulīgiem sabotieriem, kas gan vārdos slavēs jauno virtuvi, bet paslepus tāpat niekosies ar tartariem (jo ceptu gaļu var saost un nostučīt). Bet gan jau tartara atklāšanai ietrenēs īpašus mopšus.
(Reply)
No otras puses, ja es dzīvotu apvidū, ko apsēduši siseņi, ļoti iespējams, ka praktisku apsvērumu iespaidā tie kaut kādā formā parādītos arī manā ēdienkartē. Tad arī varētu padalīties ar recepti.
Circeņsociālista tvīta komentos bija vairāki ieteikumi doties uz Austumāfriku, kur nevajagot atvērt maku, bet tikai muti, lai pārēstos tur ražu postošos sienāžus.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||