gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-06-15 18:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Eiropas Savienība brūk. Labi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-06-16 00:17 (saite)
Labi ir dzīvot draudzīgi, bet piesardzīgi, katram savā traibā. Kā tas vienmēr bijis. Nekāda mākslīga sociāla inženierija nebūs laba, tikai novedīs pie kārtējās traģēdijas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-16 00:20 (saite)
OK labi, izvērs plz ko nozīmē ``piesardzīgi``?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]axsys
2018-06-16 00:22 (saite)
Ja tie traibi saceļ sev apkārt sienas, tad sūdīgi tiem kas dzīvo mazos un impotentos traibos kur nekad nekas lielāks par labu ražu nenotiek un no kurienes pat aizbraukt reāli nevari, jo būsi sūda imigrants ko citur nevienam nevajag lai cik prasmīgs un gudrs būtu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-16 00:29 (saite)
Nesapratu pointu? Ja tu esi mazs un impotents traibs, tā ir TAVA traiba vaina. Nevienam nav pienākums tevi lolot un ucināt. pls stop the sjw bs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2018-06-16 00:33 (saite)
Mani nevajag ucināt, man vajag iespēju pasūtīt savu traibu dirst un sākt kaut no nulles kkur citur. Tb man nav bail no darba un pūlēm, bet te es redzu kā pārmērīgs nacionālisms var iegriest iespējās būvēt savu dzīvi un karjeru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-16 01:22 (saite)
"kkur citur"

Tobiš vietā, kur kāds cits, labāks traibs, kas sastāv no labākiem cilvēkiem, nekā TU, ir JAU radījis labāku vietu, nekā TAVĒJIE. Un tu tur vēlies veģetēt. Vai es pareizi sapratu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2018-06-16 02:04 (saite)
Kāpēc veģetēt? Strādāt un dzīvot pie tām pašām prasībām kur vietējie. Es nekad neesmu bijis par hendautiem.

Latvija piemēram ir šithols un man kā vienam tipam (man ir aizdomas ka lv ir vnk neglābjams keiss bet tas tā) nav iespējas to pacelt par jebko citu, līdz ar to izvēle ir vai nu atlikušo dzīvi bez perspektīvas pavadīt šitholā vai arī censties kko izdarīt citās vietās kur manu galvu, rokas vai citus maizes pelnāmos izaugumus adekvāti novērtētu un kur būtu iespēja ar viņiem iesākt ko vairāk par aizgalda rušināšanu.

Tb tas ko es gribu pateikt, ir ka man ideāla būtu situācija kur ir vismaz dažas valstis kas nekaunīgi noslauc apkārtējās pasaules labākās galvas un rokas ar to ka tur ir visas iespējas ja tu esi gana labs un pats gribi rāpties uz augšu. Nosacīti piemērs varētu būt Singapūra kam obv ir savi mīnusi, bet kur šī pieeja izskatās, ka reāli tiek īstenota.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-16 11:26 (saite)
No otras puses ja ES tiešām sakārtojas un kļūst pat normālu kontinentālo valsti, tad LV vairs nav šithole bet ir tāda veidojuma elements, tieši tāpat kā LV bija psrs elements, tikai psrs bija ar pārāk daudzām konstrukcijas kļūdām, a citādi - reaktors (jau padirsām) radioteleskopi (vēl nepadirsām dažu izcilu personu dēļ) rūpnīcas (dažas nepadirsām kā OSI exp. un olainfarm) - tas viss ir no psrs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hedera
2018-06-16 11:05 (saite)
Jo protams, ka mūsdienu "traibi" jeb tautas ir stingri nemainīgas etniski-bioloģiskas grupas, kas izveidojušās jau pirms 200 000 līdz ar mūsu sugas evolūcijas aizsākumu, un, kā pierāda vēsture, šīs grupas nekad savā starpā nav sajaukušās vai, tieši pretēji, sadalījušās, ja? Papildus tam, katrs indivīds ir personīgi atbildīgs par visa "traiba", kurā tam palaimējies piedzimt, paveikto vai nofeiloto? Te atkal piemērs, kādas problēmas nacionālismam ir ar realitāti vispār un vēsturi specifiski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-16 11:22 (saite)
Vai kāds runā, ka Izraēlā ir pārāk daudz žīdu un derētu tā kā mazliet diversificēties? Par Eiropas valstīm ļevoki to nepārtraukti bīda. Pat izsakoties tik tālu, ka "nav tāda lieta kā zviedru kultūra(Zviedrijas zaļo līdere)" vai "nākotnē mēs uzņemsim 150 miljonus āfrikāņu un tas ir neizbēgami (Makarons)" vai piemēram biežie Junkera un viņa sabiedroto izteikumu kā viņi 'liks saprast' Polijai un Ungārijai, ka viņiem nāksies pieņemt miljoniem freelouderu, bandītu un izvarotāju no Āfrikas un Tuvajiem Austrumiem or else.
Tas absolūti nav subtle. Tas ir atklāts uzbrukums konkrētiem traibiem no globālistu mafijas puses. Tikai tāpēc, ka mēs neesam etniski-bioloģiski akmenī cirstas grupas nav pamats atļaut mūsu pašreizējās grupas neaizsargāt pret atklātu etnisku un kulturālu -cīdu. Kāpēc francūzim vajadzētu pieņemt, ka viņa valsts tiek āfrikanizēta? Es vēl saprastu, ja tie cilvēki nāktu no līdzīga kulturāla bekgraunda, bet nē, tie ir cilvēki, kas nav sasnieguši pat bronzas laikmetu savās mītnes zemēs. Sekas ko šie migranti rada senāk kārtīgās un kulturālās zemēs ir katastrofiskas. Un kāda mērķa labad? Lai justos labam un nerasiskam? Te pat neiet runa par lētu darbaspēku, jo vairums šo migrantu nebrauc uz Eiropa, lai piedalītos darb tirgū. Viņiem jau a priori ir apsolīts, ka te viss būs par brīvu. Tā pat viņi zina, ka par noziegumiem viņi netiks nedz sodīti nedz deportēti. Kā agresīvs puika tukšā konfekšveikalā viņi ir.

Bet kas ir pats groteskākais ir tie tempi un apjomi. Dabiska meritokrātiska migrācija notikusi vienmēr un tā ir okej. Šobrīd notiekošais nav nekas tamlīdzīgs. Tā ir agresīva vēlme pēc iespējas ātrāk novākt lokālās nācijas kā galveno šķērsli, lai varētu veidot globālu aristokrātiju, kur vietējiem cilvēkiem vienkārši nav nekādas teikšanas par savu nākotni. Ne velti globālistu/ļevoku valdības nebūt neveicina migrāciju no valstīm un etnosiem ar eiropeisku bekgraundu, bet tieši agresīvi uzstāj vajadzību pieņemt low IQ mežoņus no Somālijas n such. Cilvēkus, kas ir pilnīgi kustoņi, kas nav integrējami civilizācijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-16 11:32 (saite)
Man joprojām neviens nav izstāstījis kā tad viņi to globālo aristokrātiju taisās veidot. Nu labi salaidām virsū vietējiem mežoņus, vietējie 2 paaudžu laikā iznīka, mežoņi savairojās. Ir daudz mežoņu. Viņi paši sāk konsolidēties, veidot savas struktūras, kuras ir emmm citādas. Viņiem tā globālā aristokrātija vecā ir kā zivij velosipēds, viņiem ir pašiem savi klaani, savas razborkas, ja viņi ievieš savus reliģijā bāzētus likumus, tad kaut kādi kafīri var pist taisni pat ja viņi sevi iedomājas par aristokrātiju? Viņiem ir daudz naudas tiem kafīriem? Viens eksprops un vairs nau. Un tālāk?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-16 11:53 (saite)
Stulbus nēģerus kontrolēt ir daudz vieglāk, nekā WASPUS. Vai tad koloniālisms tam nav labs piemērs? Kāpēc melnie un brūnie vienmēr bija apspiestie? Jo bija stulbi un vāji. Ja valsts ir etniski balkanizēta,tad kontrolēt, dabiski, ir vēl vieglāk.

Atkal, tu domā, ka cilvēkiem, kas vispār ir 5 klases virs tevis finanšu un varas ziņā jobī kā tu vai es jūtās, kāda mums būs dzīve viņu nākotnes valstī. Viņi sēdēs savā labi apsargātajā ziloņkaula tornī un pat nezinās kas ar mums notiek. Aristokrātija nemēdz domāt tādās kategorijās kā mēs, skudras.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-16 12:04 (saite)
Pag, nu es sēžu tajā ziloņkaula tornī. Apkārt ir bezgalīgas favellas vai kaut kāds new ultraislāma totalitārisms. Man tajā tornī sāk beigties konservi un elektrība un es no viņa netieku ārā. Labi man ir helikopteri, bet a) degvielas ir tik cik ir un kur es jaunu dabūšu b) viņiem tur ārā ir pa kādam stingerim un lidaparātus mēdz notriekt.

Neaizmirsti ka tam pašam Velsam eloji bija kas? Pārtika. Nebija tur neviena augsta un nesasniedzama.

Tb vienkārši - ja tu noorganizē miskasti, tu dzīvo miskastē, arī ja tev tajā miskastē ir viena tīra istaba kuru esi ieņēmis tu, miskaste atnāks. Pie tevis. Ja viņa ir visur.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-16 12:30 (saite)
Tu vienkārši turpini demonstrēt savu naivitāti. Un tu vēl mēdz citiem ieteikt palasīt par vēsturi. Nē, tieši šādā veidā varu uzurpējušas kliķes vienmēr operējušas. Jā, varbūt ir bijušas atsevišķas, kas nav aizdomājušās tik tālu, lai nodrošināt savu permanenci. Tāpēc jau notiek asiņainas revolūcijas ik pa laikam. Nemaina faktu, ka šobrīd ir atkal aristokrātija, kas vēlas konsolidēt varu un mazināt pilsoniskās tiesības vairumam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-16 12:34 (saite)
Nu tad pardon viņi ir stulbi un nemācās no vēstures. Tādus paņem uz dakšām. franču rev, 1905, 1917, arī 1938. Jā tā pati islāma revolūcija irānā, padomju inspirēta bet enīvej

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-16 13:40 (saite)
Vai tad es saku, ka mācās? Es pats personīgi paņemtu uz dakšām dažus. Man tak te ir reputācija šajā ziņā. A ko es gribu? Prosta politiķus, kas nepiš kopā vidi, kurā dzīvoju. Man pat piedrāzt viņu sīkās blēdības, korupcijas un nekompetenci. Galnais ļauj dzīvot savai tautai, bet arī tas ir par daudz prasīts no mūsdienu Rietumu elites.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2018-06-16 00:36 (saite)
Ja uz traiba teritorijā nav naftas, nav rūdu, tad okej tu protams vari mēģināt sarīkot tur labāko universitāti vai tml, bet tā jau atkal ir tīklošanās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?