gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-06-15 18:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Eiropas Savienība brūk. Labi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]axsys
2018-06-16 02:04 (saite)
Kāpēc veģetēt? Strādāt un dzīvot pie tām pašām prasībām kur vietējie. Es nekad neesmu bijis par hendautiem.

Latvija piemēram ir šithols un man kā vienam tipam (man ir aizdomas ka lv ir vnk neglābjams keiss bet tas tā) nav iespējas to pacelt par jebko citu, līdz ar to izvēle ir vai nu atlikušo dzīvi bez perspektīvas pavadīt šitholā vai arī censties kko izdarīt citās vietās kur manu galvu, rokas vai citus maizes pelnāmos izaugumus adekvāti novērtētu un kur būtu iespēja ar viņiem iesākt ko vairāk par aizgalda rušināšanu.

Tb tas ko es gribu pateikt, ir ka man ideāla būtu situācija kur ir vismaz dažas valstis kas nekaunīgi noslauc apkārtējās pasaules labākās galvas un rokas ar to ka tur ir visas iespējas ja tu esi gana labs un pats gribi rāpties uz augšu. Nosacīti piemērs varētu būt Singapūra kam obv ir savi mīnusi, bet kur šī pieeja izskatās, ka reāli tiek īstenota.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-16 11:26 (saite)
No otras puses ja ES tiešām sakārtojas un kļūst pat normālu kontinentālo valsti, tad LV vairs nav šithole bet ir tāda veidojuma elements, tieši tāpat kā LV bija psrs elements, tikai psrs bija ar pārāk daudzām konstrukcijas kļūdām, a citādi - reaktors (jau padirsām) radioteleskopi (vēl nepadirsām dažu izcilu personu dēļ) rūpnīcas (dažas nepadirsām kā OSI exp. un olainfarm) - tas viss ir no psrs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?