gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Vai kāds runā, ka Izraēlā ir pārāk daudz žīdu un derētu tā kā mazliet diversificēties? Par Eiropas valstīm ļevoki to nepārtraukti bīda. Pat izsakoties tik tālu, ka "nav tāda lieta kā zviedru kultūra(Zviedrijas zaļo līdere)" vai "nākotnē mēs uzņemsim 150 miljonus āfrikāņu un tas ir neizbēgami (Makarons)" vai piemēram biežie Junkera un viņa sabiedroto izteikumu kā viņi 'liks saprast' Polijai un Ungārijai, ka viņiem nāksies pieņemt miljoniem freelouderu, bandītu un izvarotāju no Āfrikas un Tuvajiem Austrumiem or else.
Tas absolūti nav subtle. Tas ir atklāts uzbrukums konkrētiem traibiem no globālistu mafijas puses. Tikai tāpēc, ka mēs neesam etniski-bioloģiski akmenī cirstas grupas nav pamats atļaut mūsu pašreizējās grupas neaizsargāt pret atklātu etnisku un kulturālu -cīdu. Kāpēc francūzim vajadzētu pieņemt, ka viņa valsts tiek āfrikanizēta? Es vēl saprastu, ja tie cilvēki nāktu no līdzīga kulturāla bekgraunda, bet nē, tie ir cilvēki, kas nav sasnieguši pat bronzas laikmetu savās mītnes zemēs. Sekas ko šie migranti rada senāk kārtīgās un kulturālās zemēs ir katastrofiskas. Un kāda mērķa labad? Lai justos labam un nerasiskam? Te pat neiet runa par lētu darbaspēku, jo vairums šo migrantu nebrauc uz Eiropa, lai piedalītos darb tirgū. Viņiem jau a priori ir apsolīts, ka te viss būs par brīvu. Tā pat viņi zina, ka par noziegumiem viņi netiks nedz sodīti nedz deportēti. Kā agresīvs puika tukšā konfekšveikalā viņi ir.

Bet kas ir pats groteskākais ir tie tempi un apjomi. Dabiska meritokrātiska migrācija notikusi vienmēr un tā ir okej. Šobrīd notiekošais nav nekas tamlīdzīgs. Tā ir agresīva vēlme pēc iespējas ātrāk novākt lokālās nācijas kā galveno šķērsli, lai varētu veidot globālu aristokrātiju, kur vietējiem cilvēkiem vienkārši nav nekādas teikšanas par savu nākotni. Ne velti globālistu/ļevoku valdības nebūt neveicina migrāciju no valstīm un etnosiem ar eiropeisku bekgraundu, bet tieši agresīvi uzstāj vajadzību pieņemt low IQ mežoņus no Somālijas n such. Cilvēkus, kas ir pilnīgi kustoņi, kas nav integrējami civilizācijā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?