gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-06-15 18:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Eiropas Savienība brūk. Labi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2018-06-16 12:04 (saite)
Pag, nu es sēžu tajā ziloņkaula tornī. Apkārt ir bezgalīgas favellas vai kaut kāds new ultraislāma totalitārisms. Man tajā tornī sāk beigties konservi un elektrība un es no viņa netieku ārā. Labi man ir helikopteri, bet a) degvielas ir tik cik ir un kur es jaunu dabūšu b) viņiem tur ārā ir pa kādam stingerim un lidaparātus mēdz notriekt.

Neaizmirsti ka tam pašam Velsam eloji bija kas? Pārtika. Nebija tur neviena augsta un nesasniedzama.

Tb vienkārši - ja tu noorganizē miskasti, tu dzīvo miskastē, arī ja tev tajā miskastē ir viena tīra istaba kuru esi ieņēmis tu, miskaste atnāks. Pie tevis. Ja viņa ir visur.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-16 12:30 (saite)
Tu vienkārši turpini demonstrēt savu naivitāti. Un tu vēl mēdz citiem ieteikt palasīt par vēsturi. Nē, tieši šādā veidā varu uzurpējušas kliķes vienmēr operējušas. Jā, varbūt ir bijušas atsevišķas, kas nav aizdomājušās tik tālu, lai nodrošināt savu permanenci. Tāpēc jau notiek asiņainas revolūcijas ik pa laikam. Nemaina faktu, ka šobrīd ir atkal aristokrātija, kas vēlas konsolidēt varu un mazināt pilsoniskās tiesības vairumam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-16 12:34 (saite)
Nu tad pardon viņi ir stulbi un nemācās no vēstures. Tādus paņem uz dakšām. franču rev, 1905, 1917, arī 1938. Jā tā pati islāma revolūcija irānā, padomju inspirēta bet enīvej

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-16 13:40 (saite)
Vai tad es saku, ka mācās? Es pats personīgi paņemtu uz dakšām dažus. Man tak te ir reputācija šajā ziņā. A ko es gribu? Prosta politiķus, kas nepiš kopā vidi, kurā dzīvoju. Man pat piedrāzt viņu sīkās blēdības, korupcijas un nekompetenci. Galnais ļauj dzīvot savai tautai, bet arī tas ir par daudz prasīts no mūsdienu Rietumu elites.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?