smadzeņu darbības blakusprodukts
Replying To 
13th-Aug-2016 11:46 am
pag, man ar ķīmiju ir ļoti ne visai. slāpeklis rada skābu vidi organismā vai es kko jaucu? jo daudzkur pie vēzim labvēlīgiem apstākļiem tiek minēta tieši tā. ja slāpeklis ir olbaltumvielās, tad sanāk, ka jāpievērš uzmanībā kā tās tiek procesētas. kas attiecas uz alu, tad wiki par slāpekli saka : Nitrogen can be used as a replacement, or in combination with, carbon dioxide to pressurize kegs of some beers, particularly stouts and British ales, due to the smaller bubbles it produces, which makes the dispensed beer smoother and headier.
nu man gan ali, gan gaļas diezko nesatrauc, jo nepatērēju, bet olbaltumvielas tomēr lieto visi.
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
This page was loaded May 19th 2024, 7:52 pm GMT.