smadzeņu darbības blakusprodukts
Replying To 
13th-Aug-2016 10:43 am
Manis lasītajos avotos nemanīju norādes uz tādiem. Bet par pārcepinātām lietām un kūpinājumiem kā tādiem uztraucās taču (tur arī šprotes).

Par tiem nitrozosavienojumiem es sapratu tā, ka ja produktā ir daudz slāpekli saturošas vielas un tās tiek oksidētas, tad pastāv riks tos dabūt - kā sarkanajā gaļā ar tās hemoglobīnu vai alū, jo iesala graudus apcep un iesalu taisa no dīgstošiem graudiem, kuros ir daudz brīvu aminoskābju
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
This page was loaded Jun 28th 2024, 5:24 am GMT.