smadzeņu darbības blakusprodukts
Replying To 
11th-Mar-2014 05:10 pm
Par probiotiekajiem jogurtiem - lai bakčas nosauktu par probiotiskām, viņām jāiziet skābuma tests - tipa darboņiem jāpierāda, ka viņas izdzīvo līdz tai zarnai.

Problēmas sākas citur - zarnās Jau ir priekšā ļoti blīva baktēriju sabiedrība un visticamāk, ja pirms tam nav masīvi antibiotiķots, jaunpienācēju tur nemaz neiedzīvosies.
Tāpat hipersuper bifidobaktērijas bieži vien neiztur konkurenci skābpiena produkta rašanās laikā ar pārējām daudz parastākajām baktērijām (Lactobacillus, Streptococcus u.c.) un pat ja viņas ir bijušas ieraugā, gatavajā produktā viņu var būt nožēlojami maz. Tāpat baktērijas nemaz ar ne tik ļoti ilgi nedzīvo tajos produktos, visticamāk, ka dzerot produktus ar derīguma termiņu virs nedēļas, tiek dzerts līķu kompots.
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
This page was loaded Jun 26th 2024, 2:22 am GMT.