extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2018-01-19 22:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Runājot par to pašu video, nevar nepamanīt flirtu un seksuālo spriedzi starp Ketiju un Pītersonu. Tā jau ir, pat feministes alkst pēc vīrieša, kas spētu savaldīt viņas emocijas. Bet tam ir jābūt ļoti spēcīgam vīrietim un ne obligāti fiziskā ziņā. :)

Šķiet, ar brood parādīšanos, Ciba ir kļuvusi dzīvīgāka :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mansgan
2018-01-20 00:49 (saite)
bieži nosaki seksuālo spriedzi starp cilvēkiem? tāds cilvēkradars, ka bail

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2018-01-20 00:57 (saite)
Tur jau tā lieta, ka slikti nosaku, bet šajā gadījumā pat aklais pamanītu. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vakardiena
2018-01-20 01:21 (saite)
Tiku līdz pusei, nekādas seksuālas spriedzes, vienīgi mirklīgs aizkaitinājums brīžiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2018-01-20 01:30 (saite)
Līdz pusei no paša video sākuma, vai līdz pusei no 22:59?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]brood
2018-01-20 03:26 (saite)
Tāks, paskatīsimies...Imho, Spriedze ir tantei, jo viņa a)uztraucās b)izskatās, ka ir neirotiska pēc dabas un c) viņai viņš simpatizē. Viņam gan, imho, diezgan pofig uz viņu kā uz sievieti. Pats Pētersons man arī patīk. Vizuāli nav mans tips, bet kā cilvēku - ļoti cienu. Tiešām ļoti izsvērts, racionāls un ctādi labs.

p.s tās trakojošās izteikti kreisās feministes tā ņemas, jo viņas pārsvarā ir vai nu neglītas, vai annoying pēc rakstura, un nevar sev piesaistīt izteikti maskulīnu alfa veci, kas viņas labprātīgi paciestu un apmierinātu - gan seksuāli, gan citādi. Tāpēc viņas džerko tikai uz pliko faktu, ka viņas ir sievietes un pīpē ārā visādus verbālus konstruktus (vēlams akadēmiski pasniegtus), lai kaut kā aizpildītu iekšējo vakuumu. Viņu vīri (ja tādi ir) kā likums ir briļļaini "inteliģentiņi", kas, saprotams, nevar apmierināt visus basic instinktus. Nu, kaut kā tā, imho.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2018-01-20 08:25 (saite)
Ketija ir ļoti pievilcīga un šajā brīdī arī 3x pasaka: tu mani dabūji, tu mani dabūji (you got me, you got me... it took a while [but you got me]) :)

Skaidrs, ka kameras priekšā viņi nedrīkst izģērbties, un arī pēc tam viņiem ir pienākumi, savas ģimenes, statuss sabiedrībā, kuru dēļ nekas nedrīkst notikt. Bet prātā viss jau ir noticis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]brood
2018-01-20 09:24 (saite)
Vispār, tas ir jokaini, cik daudzus gadus es visādos forumos, blogos un cibās esmu aizstāvējusi tieši tos pašus novērojumus/faktus, ko Pītersons. Es to alfa tēviņa deficītu (gan pašos vīriešos, gan sievietēs) sludinu jau kopš neatminamiem laikiem un tāpēc esmu tik "mīlēta".

Pītersons labi visu noformulē.
a la dominants vīrietis pirmkārt nav tādas, kam ir fiziska, politiska, vai finansiāla vara pār citiem, bet primāri pašam par sevi. Un kuram ir Pašapziņa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-01-20 11:08 (saite)
Man ar šī doma vienmēr bijusi. Hiperfeministes vienkārši izķēmo vīrietību pēc kuras pašas alkst, bet nesaņem. Sour grapes or smth.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2018-01-20 13:45 (saite)
Sievietēm ir dabā pārbaudīt potenciālos partnerus ar shit testiem. Varbūt feministes vienkārši ir ar augstākām prasībām, ka neviens vīrietis neiztur viņu shit testus. Tas ir, problēma jau nav sievietēs, bet tajā, ka vīrieši necenšas celt paši savus standartus?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-01-20 18:13 (saite)
Mans fīlings ir tāds, ka viņas alkst spēcīgus vīriešus, kas viņas noliktu vietā (arī seksā sievietes bauda "nolikšanu vietā"), tāpēc tik daudz mēslu tiek gāzts uz femīnajiem Rietumu vīriešiem, bet absolūti nekādas kritikas pret hipermaskulīnajām kultūrām citās pasaules daļās. Deguns zina.
Tā kā jā, vīrieši, kā vienmēr, vainīgi. Ja nebūtu bijusi vīriešu feminizēšanās, nebūtu nekāda feminisma vispār. Un nebūtu tik daudz nepamierinātu beibju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2018-01-21 00:52 (saite)
Tas saskan ar shit testu teoriju. Gudras sievietes vīriešus, kas neiztur shit testu, parasti pamet un meklē vīrišķīgākus. Feministes laikam iekrīt uz to, ka ja jau vīrietis atļauj pār sevi valdīt, tad to arī izmanto. Bet reāli tas nedod labumu nevienam, un kā jau pamanīts, ja pie apvāršņa parādās hipermakulīnie, tad pat feministes krīt uz viņiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2018-01-21 19:38 (saite)
Vai jau pamanīji, ka Ketija pataisīta par Upuri. Ja nevar uzvarēt godīgā diskusijā, tad vienmēr ir arī citi paņēmieni.

http://www.huffingtonpost.co.uk/entry/channel-4-security-experts-cathy-newman-abuse_uk_5a635087e4b0dc592a092556

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2018-01-22 00:52 (saite)
Studija it kā zvanīja drošības ekspertiem, bet ne vārda, kāpēc viņi vispār bija vajadzīgi. :) Es arī reizēm zvanu vienam paziņam, kurš strādā IT drošības jomā. Nav jau teikts, ka mēs vispār par IT drošību ar viņu runājam. ;)

Un vai tad nebija tā, ka pašam Pētersonam bija jācieš no SJW stalkošanas? Viņi pat kritiskas skrejlapas izlīmēja pie viņa mājām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2018-01-22 01:06 (saite)
protams, protams, bet Upura lomas izspēlēšana ir sjw un meinstrīma nabadziņu taisītāju fabriku, nevis tādu veču kā Pītersons rūpals

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mansgan
2018-02-04 21:27 (saite)
vecis kā Pītersons. tev 13 gadu, vai?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?