extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2018-01-19 22:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Runājot par to pašu video, nevar nepamanīt flirtu un seksuālo spriedzi starp Ketiju un Pītersonu. Tā jau ir, pat feministes alkst pēc vīrieša, kas spētu savaldīt viņas emocijas. Bet tam ir jābūt ļoti spēcīgam vīrietim un ne obligāti fiziskā ziņā. :)

Šķiet, ar brood parādīšanos, Ciba ir kļuvusi dzīvīgāka :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]brood
2018-01-20 03:26 (saite)
Tāks, paskatīsimies...Imho, Spriedze ir tantei, jo viņa a)uztraucās b)izskatās, ka ir neirotiska pēc dabas un c) viņai viņš simpatizē. Viņam gan, imho, diezgan pofig uz viņu kā uz sievieti. Pats Pētersons man arī patīk. Vizuāli nav mans tips, bet kā cilvēku - ļoti cienu. Tiešām ļoti izsvērts, racionāls un ctādi labs.

p.s tās trakojošās izteikti kreisās feministes tā ņemas, jo viņas pārsvarā ir vai nu neglītas, vai annoying pēc rakstura, un nevar sev piesaistīt izteikti maskulīnu alfa veci, kas viņas labprātīgi paciestu un apmierinātu - gan seksuāli, gan citādi. Tāpēc viņas džerko tikai uz pliko faktu, ka viņas ir sievietes un pīpē ārā visādus verbālus konstruktus (vēlams akadēmiski pasniegtus), lai kaut kā aizpildītu iekšējo vakuumu. Viņu vīri (ja tādi ir) kā likums ir briļļaini "inteliģentiņi", kas, saprotams, nevar apmierināt visus basic instinktus. Nu, kaut kā tā, imho.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2018-01-20 08:25 (saite)
Ketija ir ļoti pievilcīga un šajā brīdī arī 3x pasaka: tu mani dabūji, tu mani dabūji (you got me, you got me... it took a while [but you got me]) :)

Skaidrs, ka kameras priekšā viņi nedrīkst izģērbties, un arī pēc tam viņiem ir pienākumi, savas ģimenes, statuss sabiedrībā, kuru dēļ nekas nedrīkst notikt. Bet prātā viss jau ir noticis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?