extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2018-01-19 22:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Runājot par to pašu video, nevar nepamanīt flirtu un seksuālo spriedzi starp Ketiju un Pītersonu. Tā jau ir, pat feministes alkst pēc vīrieša, kas spētu savaldīt viņas emocijas. Bet tam ir jābūt ļoti spēcīgam vīrietim un ne obligāti fiziskā ziņā. :)

Šķiet, ar brood parādīšanos, Ciba ir kļuvusi dzīvīgāka :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2018-01-20 13:45 (saite)
Sievietēm ir dabā pārbaudīt potenciālos partnerus ar shit testiem. Varbūt feministes vienkārši ir ar augstākām prasībām, ka neviens vīrietis neiztur viņu shit testus. Tas ir, problēma jau nav sievietēs, bet tajā, ka vīrieši necenšas celt paši savus standartus?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-01-20 18:13 (saite)
Mans fīlings ir tāds, ka viņas alkst spēcīgus vīriešus, kas viņas noliktu vietā (arī seksā sievietes bauda "nolikšanu vietā"), tāpēc tik daudz mēslu tiek gāzts uz femīnajiem Rietumu vīriešiem, bet absolūti nekādas kritikas pret hipermaskulīnajām kultūrām citās pasaules daļās. Deguns zina.
Tā kā jā, vīrieši, kā vienmēr, vainīgi. Ja nebūtu bijusi vīriešu feminizēšanās, nebūtu nekāda feminisma vispār. Un nebūtu tik daudz nepamierinātu beibju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2018-01-21 00:52 (saite)
Tas saskan ar shit testu teoriju. Gudras sievietes vīriešus, kas neiztur shit testu, parasti pamet un meklē vīrišķīgākus. Feministes laikam iekrīt uz to, ka ja jau vīrietis atļauj pār sevi valdīt, tad to arī izmanto. Bet reāli tas nedod labumu nevienam, un kā jau pamanīts, ja pie apvāršņa parādās hipermakulīnie, tad pat feministes krīt uz viņiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?