× ! Edge ! × ([info]devour) rakstīja,
@ 2012-01-23 18:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Evergreen Terrace - The Kids Aren't Alright (Offspring)
Entry tags:huiņa, kreatīvs

Daudzi jau drošvien būs ievērojuši manu nepatiku pret [info]divi_g. Un dažubrīd jūtos tā itkā Ciba būtu sašķelta divās nometnēs. Vieni kuri uzskata, ka [info]divi_g ir sieviete un otri, kuri protestē un saka, ka tipa vīrietis (lai gan daudzi no viņiem arī ļoti šaubās).

Jāiedziļinās nopietnāk šajā problēmā un jāizanalizē tā līdz saknei + jāizklāsta mans redzējums uz lietām (nobody gives a flying fuck anyway).

Iemesli kāpēc [info]divi_g ir sieviete  :
* Rakstības stils, kā sievietei. Iemetīsim aci viņas cibā. 'Inčīgs', 'čiepstētava', 'apģērbu vakuummaisi ir ģeniāls izgudrojums' un līdzīgi vārdi atkārtojas gandrīz katrā postā (Sveiki, esmu vecmāmma, kura cenšās būt HIP). Pirms biju apskatījies viņa cibu nezināju, ka eksistē tāda lieta kā 'apģērbu vakuummaisi' (un es vel arvien nezinu, kas tas ir!). Lūk ilustratīvs materiāls :
* Cibas izskats ir klasisks sieviešklabistu žurnālizskats. Melns uz balta ar sarkaniem akcentiem. Ja Žans Klods Van Damme (īsts mužiks!) taisītu sev Cibas žurnālizskatu, nedomāju, ka viņš izvēlētos tādas stilu.
* Humora izjūtas trūkumi, kādus esmu novērojis sievietēm. Paskaidrošu. Joki, kurus Tu izdomā, vai Tavi buddiji = FUNNY. Ja kāds iedomājas par Tevi pajokot = I'LL STAB YOU IN THE FACE!
* Bičošanās komentāros kā 16 gadīgai resnai celkai. Pastāstīšu situāciju. Cenšos uzsākt diskusiju, jo saskatu pretrunas viņas teiktajā. Viņa atbild agresīvi. Es atbildu pozitīvi un come on - chill. Seko uzdirsiens, ka Tu esi sūds un pēc kāda laika (kad esi atbildējis) visi komentāri tiek dzēsti. Ej dirst, sūds, par to, ka centies man aizrādīt - skrīnot komentārus!
* Cibas nacisms! TB - es atļauju komentēt tikai saviem buddijiem, jo baidos, ka kādam var nepatikt manis teiktais, vai kāds manis atrastais fakts neliksies pietiekami intriģējošs!

Tā jau šīs lietas varētu pieciest. Bet es uzskatu, ka diena, kad par adminiem, kļūs cilvēki bez humora izjūtas un cilvēki, kuru rīcība ir pilnīgi stulba (un paši to neapzināsies, ka - shit, I'm acting like a bitch) būs pasaules gals.
Tāpēc es saku, ka [info]divi_g ir sieviete/vecmeita. Un pie tā arī turēšos.

Visā visumā - ej un pameklē vel IP adreses lose (gribēju teikt - kuņa, bet tas jau būtu pārāk rupji)!

*UPD* Aizmirsu piebilst par smaidiņu lietošanu katra teikuma beigās, lai visi saprastu, ka teiktais ir joks...
SPIRITS IZSAKĀS!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kaplacis
2012-01-23 19:24 (saite)
so "Melns uz balta ar sarkaniem akcentiem." ir meitenēm, bet balts uz melna ar sarkanu fonu ir džekiem, ja?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]devour
2012-01-23 19:29 (saite)
Cik esmu novērojis tad to žurnālizskatu izvēlas sievietes - jā.

Ja Tev liktu salīdzināt. Noliktu manu un [info]divi_g cibas un Tu nezinātu, ka tā ir mana un viņas ciba... kuru Tu noturētu par sievietes cibu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]konstruktors
2012-01-23 19:58 (saite)
Vai dieniņ, kāda Tev sāpe. Tev kā jaunietim ar edge, XXX, sXe uzrakstiem visās malās vajadzētu būt mazliet tolerantākam pret sieviešu dzimtes pārstāvēm. Nesaprotu, ja vari paciest visus šos dzērājus sev visapkārt, tad kādēļ izpaust naidu pret kādu profilu ellē ratā? Papildus noliekot prieka prieka pēc sievietes kā tādas. Tev vēl jāaug puis, vēl jāaug. Tas, ka kādu apdirs bez zināma iemesla parāda tikai to, ka viņu nemaz nesaproti.

Varbūt palasi kādu grāmatu par feminismu arī pie reizes.


(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

getting my troll spray.
[info]devour
2012-01-23 20:47 (saite)
Un pēkšņi viss izvēršas par - Tu esi sXe, Tev ir jābūt tolerantam. Bullshit! ' Ja vari paciest visus šos dzērājus sev visapkārt' , ko tas vispār nozīmē? Man apkārt ir draugi un ģimene, kuri nav jāpacieš un kurus es mīlu. Savukārt ja man uz ielas piesienas kāds iereibis indivīds visu risinu mierīgi, bet varu uz agresiju atbildēt un salauzt seju.
Man ir aizdomas, ka saskati lietas, kur to nav. Postā nevienā vietā nenolieku 'sievietes kā tādas' - tikai padalos savos novērojumos (vienā vietā par dažu sieviešu humora izjūtas trūkumiem attiecīgajās situācijās). Tas ir apmēram tāpat kā te - http://klab.lv/users/kz/5244.html , Tu saskati, ka vīrieši geji ir vainīgi pie tā, ka sieviešu apģērbi pogājas otrādi. Eu - ģēnij! Pēc Tavas teorijas - kurš homuseksuāls vīrietis gribētu izģērbt sievieti? So... Tu vaino gejus (un vārdu 'gejs' es nelietoju ar sliktu nozīmi) pie lietas, ko viņi nav izdarījuši un tāpēc kaunini visus vīriešus.

Man esot vel jāpaaugas - laipni lūgts Cibā zaķīt :* . ĪSAIS CIBAS KURSS - esmu tās kretīns, kurš saka, ko domā un kuram nav filtra starp smadzenēm un muti. Tieši tāpēc, ja man kaut kas nepatīk tajā ko redzu/lasu, es par to ierēcu kā šajā postā.

Tāpēc droši... Iedzer zaļo tēju. Silti apsien milzīgo õmes adīto šalli ap kaklu. Uzlec uz sava fiksīšā. Un brauc atpakaļ uz Spīķeriem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: getting my troll spray.
[info]konstruktors
2012-01-23 21:10 (saite)
"esmu tās kretīns, kurš saka, ko domā un kuram nav filtra starp smadzenēm un muti."

Kāda sagadīšanās - es arī, tikai man ir filtrs un man nav pārattīstīts vairogdziedzeris. Atceros, kad man viens jauneklis salauza seju, kad biju sen iedzēris - tagad man sejā titāna plāksne - lieliski vai ne? It īpaši pieņemot, ka Tu nevienu seju tiešām nemaz neesi salauzis - neiesaku arī - citiem sāp.

Pats vairs nedzeru un nelietoju, un uzskatu sevi par tolerantu cilvēku un pieņemu, ka sXe pārstāvjiem būtu jābūt tolerantiem pret visu - arī pret netīkamiem komentētājiem. Un ja Tu zinātu kā man patīk tas, ka tik ļoti centies jau par mani ko sliktu uzrakt - Tu tiešām centies!

Jauku Tev šo vakaru.


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]devour
2012-01-23 21:48 (saite)
Papētiju Tevi aiz gara laika... Un apmēram sapratu, kas par tipu esi.

Cik saprotu no dramatiskā ievada - biji pelnijis. Bet kā jau rakstīju, es varu atbildēt uz agresiju un tas nenozīmē, ka skraidīšu pa ielām un spārdīšu sejas visiem dzērājiem.

Tu esi viens no tiem, es beidzu pīpēt/lietot narkatu/dzert tipiem, kas atrod sXe un pēkšņi sāk sprediķot. Un sprediķo par to, kā ballītēs cilvēki iedzer un kļūst par lopiņiem. Ka visi visapkārt dzer. Cik Tu jūties lieliski un cik labāk jūties kopš nedzer. Bet tas jau nav par to, dēls. Tas ir par to - Tu nedzer un jūties tieši tā pat...un tieši tas arī ir tas skaistais- ka Tev nevajag sūdus.
Bet Tu bičojies un uzsver to, ka nedzer ar tādu lepnumu. Wow! Aplaudēju Tev, dēls.
Un tajā pat laikā... Tevī nav neviena šūna, kura kaut nedaudz atspoguļotu hardkõru. Tu esi tikai ļēngana sXe versija. Viss ko Tu panāc ir radi sliktu slavu tādiem kā Es (bet hei, mums nav slavas - have to drink about that!).
Un vairs pat neiedomājies ar savu purneli man stāstīt kādiem ir, vai nav jābūt streitedžiem.
Bet pietiks par šo tēmu, jo tā ir tik plašā, ka ilgi varētu turpināt kko dirst

Un kā, jau teicu. Esmu tolerants. Es neesmu tolerants tikai pret cilvēku stulbumu.

Tā arī neatbildēji ne uz vienu no maniem iepriekšējā komentārā uzdotajiem jautājumiem, Krišjāni. Tikai piepisies citām lietām, neko jaunu nepasakot.
Savukārt man liekas smieklīgi, ka uzvedies, kā parasts trollis.

Jauku vakaru, es jau Tev pateicu, ko darīt ar savu fiksīti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: getting my troll spray.
[info]redz
2012-01-23 23:25 (saite)
Victor von Doom?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]devour
2012-01-23 23:30 (saite)
Paldies! Tagad Doomu iztēlošos uz fiksīša un ar õmes šālli :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2012-01-23 20:11 (saite)
:D

(Atbildēt uz šo)


[info]gorgona
2012-01-23 20:51 (saite)
es sāku atbalstīt viedokli, ka tagad ir sieviete, pat ja es pirms gadiem 10 biju pārliecināta, ka viņam ir krāns. bet ko tad es, neba tur baigo izpēti veicu un pielietošanas iespējas neizmēģināju. pupu toč nebija.
tā kā iespējams, ka tagad ir sieviete. jo ne velti aizskrīnoja arī mau komentāru, ka pirms gadiem 10 bija krāns.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]devour
2012-01-23 20:54 (saite)
Moš viņš kaunās, ka viņam kādreiz bija krāns :D ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gorgona
2012-01-23 20:56 (saite)
bet nu pakaļa.. jā, diezgan sievišķīgi apaļa bija :D
nezinu kā tagad, bet tad nebija slikts cilvēks. vienalga, ar vai bez krāna. tikai ne tāds, ko man vajadzēja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ravejsledzejs
2012-01-24 10:29 (saite)
nu kad es vēl nebiju pametis LV, gadījās viņu tā visai tuvu apčamdīt redzēt. tad vēl bija krānainis... bet mūsdienās jau viss ātri plūst un mainās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]karuna
2012-01-23 21:00 (saite)
Eu, kas ir apģērbu vakuummaisi? :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gorgona
2012-01-23 21:10 (saite)
es esmu sieviete un es nezināju nemaz, ka tādi ir :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]devour
2012-01-23 21:16 (saite)
Tip mīļotā pastāstija, ka maiss no kura izsūc gaisu, lai drēbes aizņemtu mazāk vietas. Reāli tas ir ļoti izplatīts instruments TOP SHOP vecmammu lokā. Es gan tam neredzu jēgu, jo drēbēm vajadzētu sākt smirdēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f
2012-01-23 21:41 (saite)
vienīgais, kur tie ir izplatīti, ir second hand pārvadātāju fūrēs :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]devour
2012-01-23 21:51 (saite)
Man atmiņā pavīdēja, ka tieši pirms gadiem rādija kaut kādu TOP SHOPu un stāstija, cik tas ir labs un palīdz ietaupīt vietu.
Aber nesen redzēju, ka no second hand fūrēm vienkārši nes ar parastiem maistie. Tie laikam nebija tik advancēti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f
2012-01-23 22:20 (saite)
kurš normāls cilvēks glabās savas drēbes tādos maisos, lai arī cik maz vietas tie aizņemtu? ērti tikai pārvadāšanai.

so.. vīriešiem varētu patikt :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]devour
2012-01-23 22:29 (saite)
Nedomāju... Gejiem - varbūt (labā nozīmē, jo viņi ir kārtīgāki un vairāk rūpējas par sevi).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ravejsledzejs
2012-01-24 10:36 (saite)
mani tikko par resnu nosauca ;o)

man vismaz visa veša ir izmētāta un nekas skapī nekarājas. un par vakuummaisiem esmu tikai dzirdējis, gluži kā par dinozauriem un jetijiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]devour
2012-01-24 11:13 (saite)
Vakuummaisi ir gluži kā Dievs. Viss ir atkarīgs vai Tu tam tici.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ravejsledzejs
2012-01-24 11:23 (saite)
turpmāk zināšu, ka vakuummaiss un dievs ir sinonīmi :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]toadbeauty
2012-01-24 12:15 (saite)
Jā, jo vakuums parasti smird, ja? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]devour
2012-01-24 12:22 (saite)
Totāli :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hedera
2012-01-23 21:07 (saite)
eu, kas ir [info]divi_g?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]devour
2012-01-23 21:13 (saite)
Sieviete... Bet tā - jaunā komūnas pajautaa admine. Nekas tāds par ko vajadzētu satraukties ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2012-01-23 21:37 (saite)
*atviegloti nopūšas un atgriežas cibas perifērijā, kur lielpilsētu spožās gaismas netraucē vērot zvaigznes*

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vikings
2012-01-26 10:07 (saite)
kaut kā līdzīgi! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]redz
2012-01-23 23:37 (saite)
tev ir ūsas?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]devour
2012-01-23 23:41 (saite)
Nē ;'(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]redz
2012-01-23 23:43 (saite)
kāpēc?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]devour
2012-01-23 23:49 (saite)
Jo tad es izskatītos pēc 16 gadīga slāveļa...Šķidras ūsas...brrrr.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]redz
2012-01-23 23:52 (saite)
ugh

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?