aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2010-07-04 00:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ikdiena, nieki, piezīme

man ir lielisks plāns šai naktij, kas sevī iekļauj vairākus rakstu darbus, novilcinātas atbildes uzrakstīšanu un citus nepatīkamus darbus, ieskaitot csn mācīšanos. tā ir, ja līdz sešiem rītā dzer, iet gulēt ap astoņiem un ceļas vēlā pēcpusdienā. galu galā sapampst kājas kā tādai 60gadīgai tantei (bet nopietni, kopš es tajā stulbajā volejbola nometnē 11 gadu vecumā uzkritu uz kreisās potītes, mana dzīve palika stulbāka. ne gads bez kāju sapampuma un iekaisumiem) un vispār, āda no tiem kodumiem ir šausmīga, mati pamazām atgūst dabiski gaišo toni un es cītīgi izvairos no veļas gludināšanas, jo man reāli nav vairs skapī vietas. man nav ne jausmas, no kurienes tās visas drēbes, bet tur pārējām vietas nav.
vienvārdsakot, laiks pievērsties kārtējai diētai. laikam jāsāk ar siera izslēgšanu no ikdienas ēdienreizēm. un arī dzert vajadzētu mazāk, bet tas tā. kārtējais jaunais gads galvā, nez kāpēc tādi parasti ir otrajās dienās.

p.s. es joprojām nespēju saprast, kas liek vīriešiem turēt saulesbrilles uz pakauša. tīrā mistika.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]komeeta_naak
2010-07-04 01:08 (saite)
diētas ir absolūti bezjēdzīga lieta :)
mandomāt, ja reiz Tev tik ļoti garšo siers, ir kāds iemesls, kāpēc organisms to grib, un to jamajam liegt nevajag! ja reiz tas tik ļoti Tevi satrauc, iesaku paskatīties kauč kādas alternatīvas – es, piemēram, piefiksēju, ka "light" tipa sieri garšo tikpat labi kā parastie, tikai tauciņu mazāk:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]jim
2010-07-04 01:18 (saite)
diemžēl kamambēri, kazas sieri, rokfori un citi iemesli saprast, kāpēc mums dotas tik daudzveidīgas garšas kārpiņas, nepastāv maztauku versijās :)
par diētām +1, nē plus daudz, patiešām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?