aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2010-07-04 00:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ikdiena, nieki, piezīme

man ir lielisks plāns šai naktij, kas sevī iekļauj vairākus rakstu darbus, novilcinātas atbildes uzrakstīšanu un citus nepatīkamus darbus, ieskaitot csn mācīšanos. tā ir, ja līdz sešiem rītā dzer, iet gulēt ap astoņiem un ceļas vēlā pēcpusdienā. galu galā sapampst kājas kā tādai 60gadīgai tantei (bet nopietni, kopš es tajā stulbajā volejbola nometnē 11 gadu vecumā uzkritu uz kreisās potītes, mana dzīve palika stulbāka. ne gads bez kāju sapampuma un iekaisumiem) un vispār, āda no tiem kodumiem ir šausmīga, mati pamazām atgūst dabiski gaišo toni un es cītīgi izvairos no veļas gludināšanas, jo man reāli nav vairs skapī vietas. man nav ne jausmas, no kurienes tās visas drēbes, bet tur pārējām vietas nav.
vienvārdsakot, laiks pievērsties kārtējai diētai. laikam jāsāk ar siera izslēgšanu no ikdienas ēdienreizēm. un arī dzert vajadzētu mazāk, bet tas tā. kārtējais jaunais gads galvā, nez kāpēc tādi parasti ir otrajās dienās.

p.s. es joprojām nespēju saprast, kas liek vīriešiem turēt saulesbrilles uz pakauša. tīrā mistika.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jim
2010-07-04 00:19 (saite)
dzīve bez siera ir, nu atvainojiet - tik tiešām dzīve bez siera!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-07-04 00:35 (saite)
bet iedomājies, kādas man skaistas un spirgtas kājas būtu, kam tad vairs sieru

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jim
2010-07-04 00:39 (saite)
manuprāt, jūsu humora izjūta tāpat kā manējā šo argumentu tur par invalīdu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-07-04 00:41 (saite)
pareizi. blessed are the cheesemakers

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jim
2010-07-04 00:43 (saite)
besides, pēc zināma laika personīgā kilogramāža kļūst par vienaldzīgu lielumu, kolīdz pamani, ka savu vērtību/bezvērtību patiesībā regulē un visu mūžu regulējuši pavisam citi apstākļi. nu varbūt vēl pāris gadiņi būs ar spoguļattēlu jāpamokās, bet tas arī augstākais. ja vien garīgi neregresēsi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jim
2010-07-04 00:47 (saite)
kaut gan, ja ir nerimstoša bezvērtības apziņa to pašu citu apstākļu dēļ, arī skats uz personīgās kilogramāžas nozīmi dzīvē varētu turpināt būt sašķobīti pārspīlēts. bet nu enīveiz, dzīve ar noliegtu sieru tādu iemeslu dēļ robežojas ar atsaldētību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-07-04 00:50 (saite)
nu un siers šajā gadījumā ir vienkārši pirmais, kas nāk prātā :) tikpat labi vajadzētu arī izmest vai vismaz krietni samazināt vēl citas lietas, kas iesnīkojušas manā virtuvē, kā roltoni, kola un baltmaize. studenti tomēr nav tie veselīgākie cilvēki, haha

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jim
2010-07-04 00:57 (saite)
viņa patērē roltonus, kolu un baltmaizi, bet pirmais atmetamais prātā nāk siers!!! /džims rāpo pēc ožamā spirta/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]deloveja_kundze
2010-07-04 00:49 (saite)
es par to nešaubos, līdzīga atklāsmīte mani piemeklēja kaut kad nesen, bet šoreiz es vairāk aizdomājos par to, ka varbūt ir vērts kaut kam pieķerties klāt tieši veselības dēļ. man artrītu diagnosticēja kaut kādos 14 gados, nesen tikai pieleca, ka varbūt, ja uz locītavām būtu mazāks svars, man par tādām lietām vēl nevajadzētu uztraukties savos gados

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jim
2010-07-04 00:55 (saite)
viņš ir tā kā hronisks, ja? un kā izpaužas - sāp regulāri locītavas vai kā?
tādā ziņā jau tev taisnība, bet nu dzīves kvalitāti nosakošu produktu (tas pats siers un alkohols, piemēram) kampaņveidīga atmešana nekad ilgstoši vājēšanai nav līdzējusi, kā zināms. tad jau tiešām ar vingrojumiem jākombinē (kas taču arī tam visam palīdzot) drīzāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-07-04 01:02 (saite)
viņš saucas reaktīvs (pat slimības man ir..smieklīgas), resp., ik pa brīdim uznāk, it sevišķi pēc kaut kādām lielām slodzēm (vienmēr pa ceļam uz Aglonu kaut kur beigās parādījās iekaisumi), bet laikam šoreiz tas no karstuma un.. siera. :D nē, es nezinu, no kā, es esmu mēģinājusi vispār nomest svaru jau kopš tās dienas, kad pirmo reizi paņēmu rokā sieviešu žurnālu, vienīgi vienmēr tie bija kaut kādi estētiski un psiholoģiski motīvi, kāpēc to darīt. galu galā es vienmēr nofeiloju. tagad iedomājos, ka, ja es domātu par savu skaisto nākotni un veselību, varbūt izdotos labāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jim
2010-07-04 01:15 (saite)
es videnes beigās kaut kad diezgan stipri novājēju (par 8-10 kg apmēram) pilnīgi bez iepriekšēja nodoma - vienkārši kaut kā plūstoši sāku ēst arvien veselīgāk, un izrādījās - visi tie dietologu padomi actually work. maizi pamazām nomainīja galetes, doktordesu - avokādo, šokolādi - svaigi augļi, un tādā garā. veiksmes stratēģija šajā gadījumā bija nedomāšana, ka tā būtu diēta vai kaut kā aizliegšana, bet vienkārši ik reizi priekšroka veselīgākajai alternatīvai. ar laiku tas bija nonācis tik tālu, ka vispār neēdu nekādus miltu produktus, gaļu vai saldumus, jo vairs vispār neprasījās. un bija ļoti daudz enerģijas, bet nezinu, vai pie tā vainīga ultraveselīgā (un vispār diezgan ierobežotā) ēdienkarte, vai tomēr vienkāršais fakts, ka 18-20 ir enerģiskākais mūža vecums :) ā, un es arī sekoju ieteikumiem daudz dzert ūdens un neēst vakarā. bet tas viss jādara bez sevis piespiešanas, ar mīlestību pret organismu, un tad arī tas prasa pusgadu - gadu. nu, ja nu mēģini šādu ceļu - tajā galu galā nav atteikšanās no siera!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-07-04 01:25 (saite)
es tā jūtu, tevi ļoti personīgi aizskāra mans plāns ierobežot siera patēriņu :) man vienkārši ārkārtīgi garšo siers, līdz ar to es to varētu ēst nu nenormāli daudz. bija periods, kad ēdu katru dienu, tagad it kā ir mazliet mazāk, jo vairs tik ļoti neprasās, bet vienalga liekas, ka ir par daudz. tā jau ir ļoti daudz to visu citu produktu un tamlīdzīgi, es tak savulaik pat gāju pie dietoloģes, vienīgi tas viss beidzās ar to, ka es jutos vainīga katru reizi, kad ēdu. kaut kādu piecu gadu laikā es beidzot vairs nejūtos slikti par to, ka jā, man arī vajag un gribas ēst, un man tiešām šķiet, ka organisms taču pats zina, ko viņam vajag, man vienlaik bija drausmīga kāre pēc burkāniem, katru dienu ēdu vairākus, tāpat nesen bija ar kivi un tā, bet reizēm tomēr der ierobežot. ja organisms prasa vairāk nekā spēj patērēt, tas jau īsti nav vairs labi, manuprāt. es tak tomēr neesmu stāvoklī, man nevajag ēst par diviem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jim
2010-07-04 01:31 (saite)
ko jūs, no manām 8 responsēm tikai sešas saturēja siera pieminēšanu :)
my point is, ka kaut kā tā, ko gribas, aizliegšana ne ar ko nerezultēsies. var vienīgi mēģināt pārprogrammēt to gribēšanu - ieskaidrot organismam, ka roltona vietā patiesībā daudz vairāk viņam gribas griķīšus, piemēram. jā, un sieru, bez šaubām :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lauska
2010-07-04 00:21 (saite)
the same par pakausi un brillēm :D

(Atbildēt uz šo)


[info]komeeta_naak
2010-07-04 01:08 (saite)
diētas ir absolūti bezjēdzīga lieta :)
mandomāt, ja reiz Tev tik ļoti garšo siers, ir kāds iemesls, kāpēc organisms to grib, un to jamajam liegt nevajag! ja reiz tas tik ļoti Tevi satrauc, iesaku paskatīties kauč kādas alternatīvas – es, piemēram, piefiksēju, ka "light" tipa sieri garšo tikpat labi kā parastie, tikai tauciņu mazāk:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]jim
2010-07-04 01:18 (saite)
diemžēl kamambēri, kazas sieri, rokfori un citi iemesli saprast, kāpēc mums dotas tik daudzveidīgas garšas kārpiņas, nepastāv maztauku versijās :)
par diētām +1, nē plus daudz, patiešām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?