aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2010-04-14 23:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:motorcycle diaries ost - al otro lado del rio
Entry tags:it's all about me anyway, kino, lol, nieki

13 gadu vecumā es skatījos Apocalypse Now, bet Pretty woman nebiju redzējusi līdz pat šai dienai. es vienkārši bērnībā maz skatījos televīziju un diez ko neklausījos radio, izņemot LR2, ko savukārt klausījās mani vecāki, it sevišķi tad, kad mums pusotru gadu nebija televizora. tas vispār bija interesanti, viendien mēs skatījāmies kaut kādu gangsterfilmu, kur darbība notika mūžamežos, un tieši gāja filmas beigu titri un bladāc, televizors sāk kūpēt. pēc tam pusotru gadu es cēlos nevis ar rīta raidījumiem, bet gan ar LR2 programmām, un jēziņ, viņi tak katru rītu vēlreiz un vēlreiz atskaņoja Slidotavu, tāpēc man joprojām ir maigs nelabums pret šo dziesmu. un pret šo radio staciju kā tādu. pēc tam, kad vecāki tomēr izdomāja, ka mums vajag jaunu televizoru, mēs to diez ko tik un tā bieži neskatījāmies, tāpēc es neesmu redzējusi ļoti daudz filmu, ko ir redzējuši citi normāli mana vecuma cilvēki.
lai nu kā, es noskatījos Pretty woman, mazliet pat paraudāju un tā, bet ne par to ir stāsts. šī filma ir uzņemta 1990. gadā, kas ikurāt ir arī mans dzimšanas gads, kvīīī, un liekas, to varētu skatīties vēlreiz un vēlreiz. tāpat kā, piem., When Harry met Sally. es neesmu pārākā romkom cienītāja, bet nu ir taču forši paskatīties kādu asarainu filmu par mūžīgu mīlestību, bet diemžēl tie sučkas tagad vairs tādas filmas, kuras būtu prieks skatīties arī pēc kāda laika, netaisa. pēdējā labā romantiskā komēdija, ko varētu vēlreiz un vēlreiz paskatīties, ir Love actually, un tas tak bija tālais 2003. gads.

where have all the romantic people gone, tā teikt



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f
2010-04-15 00:00 (saite)
lūk, divas tevis pieminētās ij šobaldien vēl neesmu noskatījusies. nezinu. televizors bija, bet kaut kā.. nesanāk. moš vecumdienās :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-04-15 11:59 (saite)
noskaties gan, 90to romkom'i ir tiiik forši

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nistagms
2010-04-15 11:13 (saite)
nezinu, kur all the romantic people have gone, bet tik tiešām, tas viss trilleru šits, ko es skatījos savās bērnības dienās, taču droši vien tik tiešām ir dragājis manu psihi. būtu labāk skatījies arī sava dzimšanas gada Pretty Woman. un visi tie asā sižeta seriāli. bulšita Makgaivers, Teksasas Reindžers, Renegāts, Rintintins, Komisārs Reksis, Nakts Bruņinieks jeb kā viņu tur, utt. Vienīgais, ko no jaunības dienu seriāliem tagad var paskatīties, ir x faili.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-04-15 11:59 (saite)
hmm, es, par laimi, neko tādu baigi daudz neskatījos. reizēm vienīgi Kapeņu stāstiņus, bet neko daudz. tāpēc es esmu tik mierīgs un saulains ciuvēciņš, lol lol lol

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ievapasaule
2010-04-15 11:56 (saite)
kādu laiku skolā, kad angļu val skolotājai apnika ar mums ņemties, katru reizi skatījāmies a lot like love

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-04-15 11:58 (saite)
tā bija jauka filma, cik atceros, bet tomēr ne tā, ko gribētos vēlreiz un vēlreiz pārskatīties

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tasesmues
2010-04-15 14:36 (saite)
2007tajā gadā iznāca P.S. I Love You. Tā ir lieliska, bet nu jā, otreiz neskatītos, visu laiku jāraud ;D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?