ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-05-13 12:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Velkam gaismā
Ja šito

/Demokrātijas izmantošana nedemokrātisku lietu realizācijai demokrātiskā sabiedrībā, lai šo sabiedrību padarītu mazāk demokrātisku, vismaz juridiskajā daļā, kas ļauj izmantot šos jaunos likumus demokrātijas turpmākai iznīcināšanai. Piemēram - Stambulas konvencija. Būtu tikai demokrātiski, ja tiktu rīkots referendums, bet viņi baidās to darīt, jo nesavāks pat nepieciešamo daudzumu parakstu referenduma rīkošanai, jo cilvēki ir pret šādu viltīgi uzrakstītu apšaubāmas morāles likumu ieviešanu sev. Tāpēc ar šāda aplinkus ņemšanās, jo lai rīkotu referendumu nāksies arī diskutēt par konvenciju un kas tur sarakstīts un tas noskaņojumu pret var tikai pastiprināt. Bet pieņemt pa kluso, vienojoties ar opozīciju, vai iespējams ietekmējot atsevišķus deputātus, pat šāda nedemokrātiska metode pagaidām neiet cauri./

raksta tas pats tips, kurš pirms tam ir rakstījis šito

/ Secinājums: puikas, pārstājiet meklēt sievietēs gaišo, tīro, saprātīgo. meitenes, beidziet tēlot no sevis cilvēkus!!!/

tad es domāju viss ir skaidrs, ne?

Vajag ratificēt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]test_a_ment
2023-05-13 12:28 (saite)
Iesūkā, incel

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-13 13:07 (saite)
Kas ir sunīt? Bēdīgi? Rotaļlietu atņēma, neļauj uz grīdas ķēzīties? Nu paraudi mazāk jāčurā būs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2023-05-13 12:49 (saite)
Ļoti pareizi uzrakstīts pirmajā rindkopā. Tieši šī iemesla dēļ ir pamatotas pretenzijas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-13 13:09 (saite)
Labi es pat varētu piekrist ka tajā konvencijā ir neprecizitātes un strīdīgi momenti un pie viņas vajadzētu peistrādāt [tur kur blac-robin piekasās, piemēram] bet es tikai atzīmēju ka pret SK ir kas? Pareizi mapats, kurš burtiski pusi cilvēku uzskata par nesaprātīgiem. Nu tas būtu tāpat kā ja mēs runātu par narkotiku aizliegšanas likumu un tad uzrastos narkodīleris kas brēc ka nav demokrātiski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-13 13:32 (saite)
Nu un par viņu ir pedo-nekro lāči, kas grib "tīrīšanas" no sev nepatīkamajiem. Who cares. Pats vēl ņirgājies par tiem, kas uztraucas, ka tu runā ar mani vai citiem nepareizajiem un tagad, kad izdevīgi, pielieto to pašu retoriku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-13 13:41 (saite)
Man ir stipri vienalga par mapatu kā personu bet mapatismu es tiešām labprāt redzētu iztīrītu no sabiedrības. Redzētu turpat kur tu komunismu, far leftismu un tos pašus pedofilus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-13 13:47 (saite)
Nu ja tu tiešām esi godīgs savā opozīcijā pret far leftismu, tad arī kā minimums apšaubītu vajadzību pēc PedoKonvencijas, neatkarīgi no tā ko saka mapats vai jebkurš cits.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-13 13:55 (saite)
Es atrodu ka viņā ir daži šaubīgi formulējumi, bet ka viņa ir pret mapatismu. Mapatisms mums reāli sabiedrībā persistē. Pedofilija arī gadās bet tas ir kvalificēts kā noziegums, par to ķer un liek cietumā, tur viss ir pareizi.

šitas

/Secinājums: puikas, pārstājiet meklēt sievietēs gaišo, tīro, saprātīgo. meitenes, beidziet tēlot no sevis cilvēkus!!/

Ir tas pret ko es esmu. Tas ir tik pat slikti kā pedofilija. Mums vajag juridiskus līdzekļus lai šito iznīdētu. Ja es saku ka vajag iznīdēt pedofiliju, tu tak nesaki ka tā ir vēršanās pret man nepatīkamajiem un man nav taisnība?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-13 14:52 (saite)
Tas, ko PedoKonvencija irerosina iur jau BlackRobin minētās 2+2=5 lietas, iesakot ar savām definīcijam apšaubīt bioloģisko realitāti. 2) ļaut pedolāčiem institucionalizēti breinvašot sīkos savās seksuālajās perversijās aka groomot
Ja negribi būt pedolācis, tad nāksies būt pret.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-13 14:56 (saite)
Par konkrētās definīcijas aplamību varu piekrist, bet joprojām neredzu nodemonstrētu mehānismu, ar kādu SK ratificēšana varētu palielināt pedofīlijas noziegumu incidenci.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-13 15:22 (saite)
Iet runa par izglītošanu tādā pašā garā, kāds redzams pēc preambulā esošajām kultūrboļševiku definīcijām sadarbībā ar usual suspect (((organizācijām))) (aļa papardes ziedi etc.) Pēdējā lieta, kas šīs ideoloģijas bīdīotājiem, ir kādas tur sievietes un viņu stāvoklis vai tiesības. Labi redzams kāds ir sieviešu stāvoklis ultra woke zemēs - tiek masveidā importēti mežoņi bez bērniem un sievām, kam patīk izvarot vietējās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-13 15:25 (saite)
Jautājums ir par SK teksta saistību ar pedofīliju. Ļoti īsi un konkrēti, tieši kuri punkti un kādā veidā tur veicina seksuālus noziegumus pret bērniem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-13 16:10 (saite)
Mazgadīgo "izglītošana" nuovo seksualitātē vai seksualitātē kā tādā ir tikai viens mērķis - viecināt appjukumu un izvirtību. Protams, pašā tekstā tas viss ir aprakstīts padomju stila izpušķotiem, mir vo sjom mire, vārdiem, bet tie, kas seko līdzi attīstībai progresīvajās zemēs, kur tādi doķi kā SK, ir evaņģēlija vietā, labi zina kā praksē notiek šī izglītošana un kas ir tās centrālie motīvi. Milzīgais apjukušo bērnu pieaugums Rietumos nav nekāda atmošanās no seksuālās apspiestības. Emaskulēti puikas, kuriem stāsta, ka viņi ir sliktais, vardarbīgais dzimums un vai nepaprovēt kaut ko eksotiskāku, nelaimīgas vientuļa meitenes, kas netic vīriešiem un laulībai/bērniem, līdz pat "dzimuma maiņai" un vēl absurdākiem groteskiem. Tā ir freidistu/frankfurtiešu propaganda, kuras mērķis no sākta gala bija ģimenes un asinsradniecības sabotāža Rietumu kristīgajās zemēs. Visa gender-queer šīza orbitē ap to. Reālais iemesls - jo jaunākā vecumā iedēsta 2+2=5 idejas, jo efektīvāk un neatgriezeniskāk tās saindē cilvēku prātus. Savukārt šādi cilvēki ir absolūti perfekti sistēmas vergi. Psiholoģiski sagrauti, bez jebkāda epistemoloģiska vai asinsradnieciska pamata zem kājām, pilnībā izaudzināti ar valsts toksisku propagandu un atkarīgi no tās labvēlības. Tipisks vidējais antifa frīks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-13 16:16 (saite)
Mani divi centi:
  1. Epistēmiskā krīze un 2 + 2 = 5 ideju izplatība ir reāla un destruktīva, bet tam nav sakara ar pedofīliju, kas nav neviena politiskā flanga ekskluzīva parādība
  2. Starp puikām, kuriem cenšas iestāstīt, ka viņi ir pēc noklusējuma slikti, un mapatiem noteikti ir jābūt kaut kādam saprātīgam vidusceļam, bet arī tam nav sakara ar pedofīliju
  3. Kritikai ir jābūt par tēmu un fokusētai uz reālām problēmām, nevis lozungiem par žīdiem un pedofīliem, pretējā gadījumā nevienam nebūs vēlēšanās diskutēt arī par konstruktīvo, īpaši jau cilvēkiem, kuriem vispār nav nekāda sakara ar visu šo un kuriem tu mēģini uztiept demagoģiju no sērijas "vai nu tu dari X, vai arī tu esi pedofīls"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-13 18:01 (saite)
Bērnu seksualizēšana un demoralizēšana ir tiešā veidā saistīta ir molestation. Principā tas pats vien ir. Daudzi mtf traniji kļūst par male prostitutes, kas apkalpo bagātus vīriņus, kuri paši ir aktīvi lgbt-hiršfeldisma apoloģēti un finansētāji. Visādi Epšteini, kas rīko savus pedobordeļuis un tad neizdara pašnāvību, ir cieši saistīti ar tādiem kā Soross, kuram pieder simtiem organizāciju dažādās valstīs, kuras izplata PedoKonvenciju gudrības, kolūzijā ar vietējām kormupētajām varām. Rezultātā rodas ar vien vairāk "cērtamu eglīšu", kas kalpos gan par seksa gan vienkārši vergiem, jo visu savu identitāti saistīts ar savu pervību un kalpošanu kultam, kas šo pervību un citas pretīgas lietas, propagandē. Tā nav normāla situācija, kad skolā vai universitātē puse kursa studentu sevi identificē visādos "nonbinārajos". Tā ir tieša smadzeņu skalošanas seka.
Ne vienmēr tas viss noved precīzi pie pedofilijas akta, bet tendence uz ne vien bērnu iesaistīšanu seksuālās rotaļās, bet tādās, kas nav saistītas ar ģimenes turpināšanu, nāk pa taisno no Freida, Fuko u.c. pedolāču skolām un to mērķis ir atraut cilvēkus no dabiskām ģimenes turpināšanas dziņām, tā vietā pakļauties nebeidzamiem one night standiem un orģijām ar nepazīstamiem cilvēkiem. Un jo no agrāka vecuma, jo labāk, jo cilvēks bez ģimenes, bez saiknēm un tikai ar plikām iekārēm un atkarībām ir perfekts vergs.
Tam ir burtiski tikai net negative efekts uz cilvēci, bet ļoti labi priekš pervīgās elites. Mēs to pieņemam, jo to mums pasaka "no augšas" kaut kādi mistiski "experti", mūsdienu priesteri, kuru vārdi jāuzklausa bez kritikas un iebildumiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-13 22:36 (saite)
> Bērnu seksualizēšana un demoralizēšana ir tiešā veidā saistīta ir molestation. Principā tas pats vien ir.

Okej, tiktāl varu piekrist. Tikai kāds tam sakars ar SK punktiem? Pagaidām neredzu, ka jebkāds.

> Rezultātā rodas ar vien vairāk "cērtamu eglīšu", kas kalpos gan par seksa gan vienkārši vergiem, jo visu savu identitāti saistīts ar savu pervību un kalpošanu kultam, kas šo pervību un citas pretīgas lietas, propagandē.

Nezinu. Varbūt. Tikai atkal, no kuriem SK punktiem izriet pedobordeļi un seksa verdzība? Piekrītu, ka definīciju līmenī tur vismaz [info]black_robin atzīmētajā vietā ir "laika garam" atbilstošas aplamības, bet neredzu, kā tur jebkas būtu saistīts ar dzimumnoziegumu riska pieaugšanu, vienalga, pret bērniem vai pieaugušajiem.

> Ne vienmēr tas viss noved precīzi pie pedofilijas akta, bet tendence uz ne vien bērnu iesaistīšanu seksuālās rotaļās, bet tādās, kas nav saistītas ar ģimenes turpināšanu, nāk pa taisno no Freida, Fuko

Par to, ka jebkāda bērnu iesaistīšana seksuālās aktivitātēs ir galēji nepieņemama, jautājumu tiešām nav, bet pārējais ir tīrs marasms. Cilvēki pirms Freida (XX gs. sākums) vai Fuko (XX gs. vidus) ar seksu nodarbojās tikai pavairošanās nolūkos? Ār- vai bezlaulības sakari ir pagājušā gadsimta ieviesums? Tas varētu būt pagaidām tavs viseksotiskākais apgalvojums par vēsturi, pārspējot visu piramīdu fantastiku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-13 22:40 (saite)
+ problēmai ir 2 puses. Viena ir tas viss ar laika preferencēm un nedraudzēšanos ar bioloģiju, otra ir mapatisms.

čista reminderam mapatisms ir šitas:

//Secinājums: puikas, pārstājiet meklēt sievietēs gaišo, tīro, saprātīgo. meitenes, beidziet tēlot no sevis cilvēkus!!!//

Ja bēŗnu seksualizēšana un fuko&co pārāk ņemšana ausīs varbūt teorētiski pie noteiktas apstākļu kombenes var paaugstināt pedofilijas risku ( ko arī vajag novērst) tad mapatisms noved pie slepkavībām, kas vismaz ne ar ko nav labāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-13 22:46 (saite)
Nē, nu, ar bērnu seksualizēšanu ir jānenodarbojas jebkurā gadījumā, neatkarīgi no tā, vai kāds tur reāli izveic dzimumaktus, par to jau vispār nav debates. Neņemt vērā Fuko, savukārt, ir vienkārši memētiskā higiēna.

Par mapatismiem, savukārt, ir jāsaprot, cik lielu praktisko risku tie sastāda, t.i., cik stipra ir korelācija starp tāda veida muldēšanu un reāliem uzbrukumiem. Muldēšanu kā tādu mēģināt aizliegt es nerekomendētu vispārīgu apsvērumu dēļ, līdz ar to būtiskais faktors ir tieši šī korelācija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-13 22:54 (saite)
/Par mapatismiem, savukārt, ir jāsaprot, cik lielu praktisko risku tie sastāda,/

Nu pēdējais fatālais keiss šķiet ir jēkabpilī, bet tā ziņās regulāri parādās. OK, runāšanu neaizliedzam, bet paskaties: ja kāds sc lietotājs propagandētu pedofiliju, tad es domāju ka reakcija būtu tāda kā uz balodi un sunīti tikai radikālāka, tipa nahuj eto tuda un vispār rakstam iesniegumu. Tajā pat laikā reakcija uz mapatu ir samērā nekāda, es te viens ņirgājos. Pārējie tipa neko. Savādi? Savādi. Kāpēc? Mana hipotēze - tāpēc ka viņš atskaņo sabiedrībā persistējošu mēmpleksu. Nu un šis te mēmplekss manā skatījumā ir vienā plauktā ar fuko un kājaunu tur vēl hoķelkām par konsensa vecuma samazināšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-13 22:59 (saite)
Par fatālo keisu Jēkabpilī es zinu pārāk maz, vai tur šobrīd ir zināms paša tipa psihportrets? T.i., vai ir zināms, ka tips bija pavilcies uz šāda veida uzskatiem?

Reakcija uz baložiem-ķēzītājiem jau primāri bija tāda, kāda bija, tāpēc, ka tur bija keisi ar 1) privātas informācijas neatļautu šārēšanu, 2) vispārīgu spamu publiskjā telpā un neļaušanu normāli lietot "leitestus". Paši viņu izteikumi jau nav nekādas uzmanības vērti un es teiktu, ka no tā paša izriet arī zemais uzmanības pievēršanas līmenis mapatam — proti, tur pagaidām ir pagrūti saredzams draudu faktors, ir tikai stulba pāķa urkšķēšana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-13 23:00 (saite)
/ proti, tur pagaidām ir pagrūti saredzams draudu faktors, ir tikai stulba pāķa urkšķēšana./

Protams un tur nav pamata rakstīt iesniegumu, vnk ja SK var novest pie pedofilijas tad mapatisms var novest pie slepkavībām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-05-13 22:55 (saite)
P.S. Reakcija kaut vai uz krišjāni ar viņa blut un boden bija izteiktāka, kgan ja man jāliek blakus tad mapats ir bīstamāks par krišjāni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-13 22:59 (saite)
Personīgi mani Krišjānis lielākoties netraucēja vispār, kā izteikts piemērs no sērijas "oponēju, bet mierīgi varētu debatēt".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-13 23:01 (saite)
Nu jā šitas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2023-05-13 22:56 (saite)
Tu vnk parādi savu neeksistējošo morālo kompasu. Ķipa nekas no tā nav problēma, jo Džoržs Soross nav nofilmēts drāžam bēbi. Ilgtermiņa sekas pēc visiem šiem pervīgajiem pieaugušajiem no alfabētkomūnas, kas uzmetas būt par tolerance un iecietības tutoriem, ir ar vien vairāk psihiski sačakarētu bērnu, kas tic unikornu pasaulei.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-13 22:59 (saite)
Labi, bet tavam morālajam kompasam arī ir problēmas ja tev mapats ir tikai ``mazliet vulgārs`` bet citādi okej.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-14 20:15 (saite)
Prasa cilvēks, kurš izsaka vajadzību pēc "tīrīšanām". Ja es varu tolerēt tevi, tad vēl jo vairāk mapatu, kas šāda veida aicinājumus nemēdz paust. Pie tam ar tevi tas nav pirmais precedents.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-14 21:56 (saite)
Vēlreiz: Ja mēs runājam par pedofiliem - tu esi par vai pret tīrīšanām attiecībā uz tiem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-15 08:16 (saite)
Tātad tu tomēr atzīsti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-05-14 21:58 (saite)
/Ja es varu tolerēt tevi, tad vēl jo vairāk mapatu, kas šāda veida aicinājumus nemēdz paust. /

Nemēdz?

A šitas kas ir?

//Secinājums: puikas, pārstājiet meklēt sievietēs gaišo, tīro, saprātīgo. meitenes, beidziet tēlot no sevis cilvēkus!!!//

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-15 08:20 (saite)
Tizla replika, 'aicinājums'. Ctulhu: "vajag iztīrīt no tiem tur", "vajag diktatūru, kurā valda tie tur(manējie)", "vajag atņemt balss tiesības tiem tur", "vajag divvalodību Latvijā" etc. Ja nu vajag tīrīšanas, tad tu rangā esi par magnitūdēm augstāk.;

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-15 10:06 (saite)
Tas viss ir relatīvi sīkums pret aicinājumu atņemt saprātīgu būtņu tiesības pusei cilvēku. Tur pat rasisti, antisemīti nevelk līdzi, viņi par untermenšiem uzskata tikai attiecīgās tautas a šitas burtiski pusi populācijas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-15 22:06 (saite)
Viņa aicinājums nav kaut kāds politisks plāns kā tas ir ar taviem neskaitāmajiem tekstiem cauri desmitgadēm. Just random rambling.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-15 22:12 (saite)
Jā epstīnam arī nebija nekāds politisks plāns, tika tāpat bērnus palietot. Joprojām: Ar tevi ir līdzīgi kā ar zazi, tas līdz pēdējam tolerēja visādus baložus :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-16 08:15 (saite)
Ar tevi ir līdzīgi kā ar daudziem (visiem) žīdiem. Tu esi melīgs, demagoģisks kverplis, kas nav spējīgs izvirzīt pat vienu godīgu argumentu. Visa tava verbālā caureja ir splašmnojs gaslight un :hitlerquote:

Epšteina plāni bija visnotaļ politiski, jo viņš apkalpoja ekskluzīvi politisko un finansu eliti.
Tu lācīt, arī pamatā atbalsti tās lietas, ka atvieglu predatoriem piekļuvi bērniem, re tagad arī SK gribās. Kombinācija are to, ka esi diktatūru cienītājs, "tīrīšanu" fans, pilsonisko tiesību atņēmējs, gigavaxeris, kremlins etc. tavas pozīcijas sacensībā ar mapatu aizvien pasliktinās.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-16 08:58 (saite)
Tu joprojām neesi izteicis nevienu konkrētu apgalvojumu, kas parādītu SK teksta saistību ar šādiem riskiem. Var debatēt par to, vai no SK ieviešanas ir sagaidāms jebkāds labums (šaubos), bet ar to, ka tā "atvieglo predatoriem piekļuvi bērniem" pagaidām izskatās, ka ir tāpat, kā ar 99% tavas kviekšanas par ļaunajiem žīdiem un visuresošajiem pedofīliem — proti, tās ir tavas fantāzijas un tikai.

Pie tālākas evidences šis vērtējums, protams, mainītos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-05-16 09:18 (saite)
Ja tu saki ka man gribas lai pedofili tiek klāt bērniem tas ir ekvivalenti ja es teiktu ka tev gribas lai mapatveidīgie var turpināt sist sievietes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-19 22:53 (saite)
Nezinu kas ir "manapatveidīgie", bet nevienam nav legālu iespēju sist jebkādu citu personu bez kriminālām sekām. Toties SK ieviešas dod iespēju pedolāčiem piekļūt mazgadīgajiem smadzeņu skalošanas sfērā, pro homo, pro trans, pro pedo, viens un tas pats.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-19 23:24 (saite)
Mapatveidīgie ir šitie - kas raksta šo:

//Secinājums: puikas, pārstājiet meklēt sievietēs gaišo, tīro, saprātīgo. meitenes, beidziet tēlot no sevis cilvēkus!!!//

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-05-15 10:11 (saite)
+ tas ir tas pats kas par kaut kādiem epšteiniem pateikt ka nu tikai drusku vulgāri izpildījās un vispār jau tie bērni paši gribēja.

Bottomline - tev ir nepamatoti toleranta attieksme pret mapatu un līdzīgiem jo viņi tev kaut kā asociējas ar savējiem, tipa ``kārtīgi veči``, nu tas ir tāpat kā visādiem wokistiem ir nepamatoti toleranta attieksme pret bērnu seksualizētājiem. Tās pašas olas, skaC no sāniem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-15 22:06 (saite)
Ok, lācīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-15 22:11 (saite)
LOL

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-05-15 22:13 (saite)
Jā nu paseko savām reakcijām. Ja tu esi pret visādiem sūdiem tev jābūt arī pret mapatismu. Citādi nav konsekvences.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-16 08:11 (saite)
:hitlerquote:

Ja tā padomā, man nav nekas pret tīrīšanām, if ya know what i mean.;]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-16 09:01 (saite)
Yeah, nespīd, šī visuma pastāvēšanā pēdējo izdevību esi palaidis garām par kādiem 80 gadiem :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-19 22:56 (saite)
Bet Ctulhu iecerētās tīrīšanas? Tās reālas? Tu tādas gribētu?
Btw, forši, ka atklājies. Ņem vērā, ka žīdu izdzīšanas un pogromi no dažādām vietām jau arī nenotika strauji. Tas viss izplešas cauri tūkstošgadēm un milzīgiem reģioniem, ne tikai Eiropu. Tātad cikliski. Kādā brīdī vienkārši ir par daudz un apnīk vietējiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mindbound
2023-05-13 23:05 (saite)
Mans morālais kompass varbūt ir neeksistējošs (kaut arī vismaz šajā gadījumā es esmu kategoriski pret jebkādu konvenciju ieviešanu, ja var nodemonstrēt mehānismu, ar kādu no tās varētu izrietēt šādas sekas), bet jautājums joprojām ir nevis par to, bet par konkrētajiem veidiem, kādos tieši SK teksta ratificēšana varētu radīt pedofīlijas incidentu pieaugumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-14 20:14 (saite)
Kas bez "vajag ieviest gender/queer (ar visām izrietošajām "definīcijām") propagandu visa vecuma grupa izglītības iestādēs" ir objektīvi vajadzīgs un nav jau ieviests Latvijas likumos?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-14 20:16 (saite)
Es jau tev teicu — personīgi man SK šķiet redundanta un es pret to esmu pamatā vienaldzīgs. Es tikai tur neredzu nekādus pedofīliju veicinošus draudus, kas to uzreiz padarītu par reālu apdraudējumu un riska faktoru, pret ko būtu aktīvi jāvēršas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-14 20:31 (saite)
Visas gender/alfabēta "izglītība" ir bērnu seksualizēšanas programma, pie tam vēlams pervīgos virzienos no vis agrākā iespējamā vecuma. Tam ir ciešs sakars ar pedokabalu, jo tieši tās dalībnieki ir šo NGO aktīvisti un 'mācītāji'. Kāds rezultāts no tā, ka, teiksim puika, jau savos 10-12 domā, ka ir gejs, ka ir okej sēdēt klēpī dregkvīnam un klausīties par to kā pareizi masturbēt etc. Ne tikai šādi bērni, īpaši, ja atrauti no ģimenes vai ģimene ir izgājusi tos pašus pervīgos propagandas kursus, ir daudz neaizsargātāki pret kārīgiem pieaugušajiem un ticami tiks vieglāk sabojāti ir hiršfeldismiem. Ko tas vispār liecina par mūsu kultūru? Kur kam un kuriem cilvēkiem tas vajadzīgs. Tam ir tieši 0% net benefit no audzinošā vai izglītojošā viedokļa. Benefitē tikai perveļi, kas vēlas, lai ar vien vairāk cilvēku paliktu tādi kā viņi paši un jo jaunāki jo, labāk, jo perveļiem ir kāpināta tieksme pret bērniem, ņemot vērā, ka viņi nemēdz dzīvot ilglaicīgu kopdzīvi sirmā vecumā. Nemēdz būtu divi geji vectētiņi. Geji pēc noteikta vecuma vai nu iet bojā vai kļūst par predatoriem, kas meklē jaunu gaļu, ar ko pamieloties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-14 20:42 (saite)
Well:
  1. Joprojām neredzu nekādu sakaru starp šiem apgalvojumiem un SK tekstu
  2. Piekrītu, protams, par neļaušanu bērniem sēsties klēpī perversiem īpatņiem, bet ar zemsvītras piezīmi, ka papildus tam ir jāizsargājas arī no pretējā grāvja ar ģimenēm, kur paši vecāki bērnus sit un/vai realizē kādu no tupēšanas uz zirņiem variantu, vienalga, vai tas būtu dēļ reliģiska dedzīguma, spartiskiem ideāliem par disciplīnu vai kāda cita iemesla

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-14 21:48 (saite)
Tieši tā pat tu neredzi sakaru ar pašreizējo wokultūru ar kultūrmarksitu akadēmiskajiem un mediālajiem veikumiem. Vai nu vājš pattern recognition vai nevēlēšanās atzīt lietas, kas neatbilst traibālaja koherencei. Ne velti par šīm problēmām runā tikai eiropeiskas izcelsmes baltie cilvēki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-14 21:51 (saite)
> Tieši tā pat tu neredzi sakaru ar pašreizējo wokultūru ar kultūrmarksitu akadēmiskajiem un mediālajiem veikumiem.

Nē, to es saredzu gluži labi. Tas, ko es nolasu kā marasmu, ir tavi izmisīgie mēģinājumi visur pievilkt žīdus (un, pēdējā laikā, pedofīlus, īpaši "organizētas elites" veidā (protams, ka individuāli tādus var sastapt, kaut arī domājams, ka būtiski retāk, nekā tev šķiet)).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-15 08:15 (saite)
Nekas nav jāpievelk. Viss normāli redzams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-15 09:35 (saite)
Aha, protams

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-15 22:07 (saite)
Tieši tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-15 22:11 (saite)
LOL

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-05-14 20:47 (saite)
OK. Šī domu gaita ir vismaz vērā ņemama.

Tagad paskatamies no otras puses.

Kas notiek ja teiksim tikumisti ņem virsroku un skolās nav objektīvas, bioloģijā, fizioloģijā balstītas izglītības par seksuāliem jautājumiem, par riskiem, par kontracepciju, par STS, arī par pedofiliem un kā tos atpazīt un kas šādos gadījumos jādara. Ja visa tā vietā ir tikumistu medainais sviests par īstām mīlestībām kuras gaida. Tad notiek sekojošais: a) Krasi ērtāk jūtas tie paši pedofili, jo tradicionālajās ģimenēs bērniem iedresē ka lieli cilvēki ir jāklausa + bērni vnk nezina kādos gadījumos jāceļ trauksme/ jābēg/ jāsauc menit/ jāmauc smiltis acīs. b) Ērtāk jūtas visādi mapatveidīgie, ģimenes despoti jo neviens bērniem nepastāsta ka nav tāda dabas likuma ka tēvs ir ģimenes valdnieks un viņam jāklausa. Un nepastāsta ka tad ja tēvs sit mammu - ir nekavējoties jāziņo likumsargiem, jāceļ trauksme.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]black_robin
2023-05-14 21:32 (saite)
Kas notiek, ja progresīvie ņem virsroku un skolās, universitātēs nav objektīvas bioloğijas, sievietes zaudē savas sex based rights un female only spaces un bērniem māca, ka ir 72 dženderi un tu vari piedzimt nepareizajā ķermenī, skolās ir tikai inkluzīvas unisex tualetes. Tas nav kaut kāds sapņu scenārijs, UK jau tas daļēji tiek realizēts. Nesaku, ka mums vajag auklēties ar sitējiem. Tomēr tā ir diezgan nepatīkama izvēle - ja stāvam pretī varmākām, bet reizē uzskatām, ka sieviete ir tikai soc.konstrukcija un viņas bioloğija vispār nav vērā ņemama. Tas ir kā doties pēc palīdzības pie vilka, kas tevi uz laiku pasargās, bet pēc tam apēdīs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-14 21:34 (saite)
Grāvji ir abās pusēs, ceļš pa vidu ir šaurs un tas ir korekta faktos bāzēta izglītība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-14 21:43 (saite)
Šis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2023-05-14 21:52 (saite)
Pariezi. Tāpēc atstāsim izglītības iestādes izglītošanai, nevis viena, otra vai trešā ceļa morālpsiholoģizēšanai un sociālai inženierijai. SK tiešā veidā iejaucas šajā postulātā un nav pirmais dokuments vai Sojuza ukazs, kas to darījis un bāleliņi pazemīgi mērkaķojušies līdzi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-14 21:53 (saite)
Labi nekādu neopuritānismu un nekādu puritānismu parasto skolās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-05-14 21:37 (saite)
Tehniska piebilde - ja tualetēs ir individuālas kabīnes, kā civilizētā vietā būtu jābūt tad ir pa lielam vienalga. Galvenais - lai personai ir privātā telpa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-14 21:43 (saite)
Nu nē, atskaitot vietas, kur tas ir apgrūtināti kvadratūras trūkuma dēļ (kaut kādās bāzēs vai tamlīdzīgi), es noteikti nevēlētos lietot uniseksa labierīcības arī kabīnē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-14 21:49 (saite)
Tipisks rasklads: Tālsatiksmes buss, pietur kkur uzpildes stacijā, visi protams iet čurāt. Tualetes klasiskās Me un Žo. Tipiski: Pie Ž gara rinda, M pustukša. Jautājums: Nah tām sievietēm stāvēt rindā, viņas vnk iet kur tukšāks. Ko reāli racionālākas dāmas arī dara. Viss kedā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-14 21:52 (saite)
Jā, tās ir ārkārtas vai vismaz ārpuskārtas situācijas (bet vispār, ja vajadzība nav gluži izmisīga, es droši vien tik un tā stāvētu pareizajā rindā)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]black_robin
2023-05-15 01:18 (saite)
Man apnicis atkārtoties, skolas unisex kabīņu gadījumā tās lieto pusaudži, nevis pieauguši cilvēki ofisā etc. Tās ir meitenes, kurām tikko sākušās mēnešreizes un puikas, kas pa kabīņu apkašu fočē ar telefonu un ar kāju atsper vaļā kabīņu durvis - tās ir konkrētas sūdzības no skolēniem, citas meitenes vienk vairs skolā neiet uz tualeti. Vai tas tiešām ir tāds neprāts - atļaut meitenēm savu atsevišķo tualeti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-15 10:03 (saite)
Skolā vajag, jā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-05-13 14:59 (saite)
Nu tātad mums ir 2 uzdevumi:

1) neļaut pedofiliem ietekemēt/ seksualizēt bērnus
2) neļaut mapatveidīgajiem terorizēt tuviniekus.

Risinājums: SK + vēl stingrāki likumi pret pedofiliem. Ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mindbound
2023-05-13 14:01 (saite)
Es vienīgi šaubos, ka no ratificēšanas pa šo līniju ir sagaidāma reāla atdeve.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-13 14:03 (saite)
Likumi no tās ratificēšanas nemainās bet iekšējās instrukcijas mentiem iespējams ka mainās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-05-13 14:13 (saite)
Vot piemēram tagad likumā ir paredzēti tie nošķīruma orderi - tuvošanās aizliegumi, pēc SK ratificēšanas viņi būs spiesti padomāt kā šo orderu pildīšanu efektīvi implementēt. Nu piemēram subjektam uzliek peilējamu aproci un citas bākas ir upuru dzīvesvietās vai pašiem upuriem līdzi, tikko attālums starp bākām samazinās zem kritiskā, izbrauc ekipāža noskaidrot situāciju, ja nepieciešams subjektu arestē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-13 14:21 (saite)
Tur droši vien var salīdzināt citu valstu situācijas pirms un pēc ratificēšanas, bet prelimināri man šķiet diezgan mazvarbūtīgi jebkas no uzskaitītā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-13 14:22 (saite)
Nu to var - paskatīties kā tas strādā tur kur jau ilgi ratificēts

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]begemots
2023-05-14 02:09 (saite)
Es tā lasu tevis uzrakstīto un domāju.

Nē, nu, no vienas puses šāda tipa marasms it kā man iet kopā ar to, ko tu dažreiz mēdz rakstīt.

No otras puses, kā cilvēks, kas ne vien pretendē uz racionalitāti, bet pat cenšas it kā uzturēt racionālu diskursu iracionālās situācijās, var tik skaidrā un nepārprotamā veidā paust reversu ad hominem... es tiešām esmu izbrīnīts.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-14 09:14 (saite)
Izbrīns par ko?

Tur pat nav īpaši daudz manu komentāru, tur ir citāts. Un pēc tam otrs citāts. Un secinājums. Tev ir citādi secinājumi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2023-05-14 10:51 (saite)
Tu izliecies, vai tu tiešām pamato vienalga kā pieņemšanu vai nepieņemšanu ar to, ko domā kāds plānprātiņš?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-14 12:29 (saite)
Tu nesaprati.

Ja mums populācijā persistē šitādi mapati tad tas ir arguments par labu sabiedrības koriģēšanai tādā veidā lai šitādu mapatismu izskaustu. Vai tam der vai neder SK - par to ir debate, es domāju ka parciāli der.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2023-05-14 12:47 (saite)
Ā, tādā ziņā. Piedod, kaut kā ne tā nolasīju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-14 12:53 (saite)
OK stresanau

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2023-05-14 20:22 (saite)
Kādā veidā un KĀPĒC tu gribi koriģēt mapatu. Tu gribētu, lai ar kādu konvenciju un overrīčojošas birokratūras sāktu koriģēt tevi vai tavus tuvos? Piemēram, Gnidrologs grib koriģēt Ctulhu, kura uzskati tam šķiet bīstami. Ieviešas konvencijas, kas liek Ctulhu (un protams, viņa sīkajiem bērniem, ja tādi ir) apmeklēt obligātus kursus, kur iestāda pareizo domāšanas un uzvedības modeli, kas nav Ctulhu gribētais. Košer?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-14 20:53 (saite)
Es domāju ka tu gribi tādas konvencijas un overraidojošu biokrātiju kas vajā pedofilus un novērš pedofiliju. Tā ir?


Nu un tas pats par izvarošanām, sadismu, narkomāniju u.c. kriminālām lietām.

Nu lūk un es tieši tāpat gribu lai ir sistēmas un konvencijas kas novērš šito:

//Secinājums: puikas, pārstājiet meklēt sievietēs gaišo, tīro, saprātīgo. meitenes, beidziet tēlot no sevis cilvēkus!!!//

šo es gribu koriģēt. Tieši tāpat kā izvarošanas, pedofiliju utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-14 21:42 (saite)
Ņemot vērā, ka tu esi šeit jau desmitgadēm paudis uzskatus, kas ir objektīvi bīstamāki par mapata random pāķiskumu, tad izriet, ka es gribu konvencijas, kas koriģē Ctulhu, pietam radikāli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-14 21:46 (saite)
Mani uzskati ir bīstami mapatiem nevis cilvēkiem vispār :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-15 08:12 (saite)
Tu es totalitārists. Tavi uzskati ir bīstami visiem un personīgi man.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-15 10:07 (saite)
Pag ēe, tad es esmu sasodīts liberasts vai sasodīts totalitārists, šitie viens otru izslēdz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-15 22:09 (saite)
Visi kreisie aka liberasti, ir totalitāristi. Cits lielāka, cits mazākā mērā. Nu un žīdi pēc defolta vienmēr bijuši vergturi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-05-14 22:06 (saite)
=> ja tu gribi izkoriģēt mani tad tas nozīmē ka tu gribi lai mapati jūtas netraucēti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-15 08:13 (saite)
False dichotomy. Ja es samīdu prusaku, tas nenozīmē, ka mīlu mušas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?