gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Bērnu seksualizēšana un demoralizēšana ir tiešā veidā saistīta ir molestation. Principā tas pats vien ir. Daudzi mtf traniji kļūst par male prostitutes, kas apkalpo bagātus vīriņus, kuri paši ir aktīvi lgbt-hiršfeldisma apoloģēti un finansētāji. Visādi Epšteini, kas rīko savus pedobordeļuis un tad neizdara pašnāvību, ir cieši saistīti ar tādiem kā Soross, kuram pieder simtiem organizāciju dažādās valstīs, kuras izplata PedoKonvenciju gudrības, kolūzijā ar vietējām kormupētajām varām. Rezultātā rodas ar vien vairāk "cērtamu eglīšu", kas kalpos gan par seksa gan vienkārši vergiem, jo visu savu identitāti saistīts ar savu pervību un kalpošanu kultam, kas šo pervību un citas pretīgas lietas, propagandē. Tā nav normāla situācija, kad skolā vai universitātē puse kursa studentu sevi identificē visādos "nonbinārajos". Tā ir tieša smadzeņu skalošanas seka.
Ne vienmēr tas viss noved precīzi pie pedofilijas akta, bet tendence uz ne vien bērnu iesaistīšanu seksuālās rotaļās, bet tādās, kas nav saistītas ar ģimenes turpināšanu, nāk pa taisno no Freida, Fuko u.c. pedolāču skolām un to mērķis ir atraut cilvēkus no dabiskām ģimenes turpināšanas dziņām, tā vietā pakļauties nebeidzamiem one night standiem un orģijām ar nepazīstamiem cilvēkiem. Un jo no agrāka vecuma, jo labāk, jo cilvēks bez ģimenes, bez saiknēm un tikai ar plikām iekārēm un atkarībām ir perfekts vergs.
Tam ir burtiski tikai net negative efekts uz cilvēci, bet ļoti labi priekš pervīgās elites. Mēs to pieņemam, jo to mums pasaka "no augšas" kaut kādi mistiski "experti", mūsdienu priesteri, kuru vārdi jāuzklausa bez kritikas un iebildumiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?