302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb ([info]mindbound) rakstīja,
> Bērnu seksualizēšana un demoralizēšana ir tiešā veidā saistīta ir molestation. Principā tas pats vien ir.

Okej, tiktāl varu piekrist. Tikai kāds tam sakars ar SK punktiem? Pagaidām neredzu, ka jebkāds.

> Rezultātā rodas ar vien vairāk "cērtamu eglīšu", kas kalpos gan par seksa gan vienkārši vergiem, jo visu savu identitāti saistīts ar savu pervību un kalpošanu kultam, kas šo pervību un citas pretīgas lietas, propagandē.

Nezinu. Varbūt. Tikai atkal, no kuriem SK punktiem izriet pedobordeļi un seksa verdzība? Piekrītu, ka definīciju līmenī tur vismaz [info]black_robin atzīmētajā vietā ir "laika garam" atbilstošas aplamības, bet neredzu, kā tur jebkas būtu saistīts ar dzimumnoziegumu riska pieaugšanu, vienalga, pret bērniem vai pieaugušajiem.

> Ne vienmēr tas viss noved precīzi pie pedofilijas akta, bet tendence uz ne vien bērnu iesaistīšanu seksuālās rotaļās, bet tādās, kas nav saistītas ar ģimenes turpināšanu, nāk pa taisno no Freida, Fuko

Par to, ka jebkāda bērnu iesaistīšana seksuālās aktivitātēs ir galēji nepieņemama, jautājumu tiešām nav, bet pārējais ir tīrs marasms. Cilvēki pirms Freida (XX gs. sākums) vai Fuko (XX gs. vidus) ar seksu nodarbojās tikai pavairošanās nolūkos? Ār- vai bezlaulības sakari ir pagājušā gadsimta ieviesums? Tas varētu būt pagaidām tavs viseksotiskākais apgalvojums par vēsturi, pārspējot visu piramīdu fantastiku.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?