ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-05-13 12:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Velkam gaismā
Ja šito

/Demokrātijas izmantošana nedemokrātisku lietu realizācijai demokrātiskā sabiedrībā, lai šo sabiedrību padarītu mazāk demokrātisku, vismaz juridiskajā daļā, kas ļauj izmantot šos jaunos likumus demokrātijas turpmākai iznīcināšanai. Piemēram - Stambulas konvencija. Būtu tikai demokrātiski, ja tiktu rīkots referendums, bet viņi baidās to darīt, jo nesavāks pat nepieciešamo daudzumu parakstu referenduma rīkošanai, jo cilvēki ir pret šādu viltīgi uzrakstītu apšaubāmas morāles likumu ieviešanu sev. Tāpēc ar šāda aplinkus ņemšanās, jo lai rīkotu referendumu nāksies arī diskutēt par konvenciju un kas tur sarakstīts un tas noskaņojumu pret var tikai pastiprināt. Bet pieņemt pa kluso, vienojoties ar opozīciju, vai iespējams ietekmējot atsevišķus deputātus, pat šāda nedemokrātiska metode pagaidām neiet cauri./

raksta tas pats tips, kurš pirms tam ir rakstījis šito

/ Secinājums: puikas, pārstājiet meklēt sievietēs gaišo, tīro, saprātīgo. meitenes, beidziet tēlot no sevis cilvēkus!!!/

tad es domāju viss ir skaidrs, ne?

Vajag ratificēt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2023-05-13 22:46 (saite)
Nē, nu, ar bērnu seksualizēšanu ir jānenodarbojas jebkurā gadījumā, neatkarīgi no tā, vai kāds tur reāli izveic dzimumaktus, par to jau vispār nav debates. Neņemt vērā Fuko, savukārt, ir vienkārši memētiskā higiēna.

Par mapatismiem, savukārt, ir jāsaprot, cik lielu praktisko risku tie sastāda, t.i., cik stipra ir korelācija starp tāda veida muldēšanu un reāliem uzbrukumiem. Muldēšanu kā tādu mēģināt aizliegt es nerekomendētu vispārīgu apsvērumu dēļ, līdz ar to būtiskais faktors ir tieši šī korelācija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-13 22:54 (saite)
/Par mapatismiem, savukārt, ir jāsaprot, cik lielu praktisko risku tie sastāda,/

Nu pēdējais fatālais keiss šķiet ir jēkabpilī, bet tā ziņās regulāri parādās. OK, runāšanu neaizliedzam, bet paskaties: ja kāds sc lietotājs propagandētu pedofiliju, tad es domāju ka reakcija būtu tāda kā uz balodi un sunīti tikai radikālāka, tipa nahuj eto tuda un vispār rakstam iesniegumu. Tajā pat laikā reakcija uz mapatu ir samērā nekāda, es te viens ņirgājos. Pārējie tipa neko. Savādi? Savādi. Kāpēc? Mana hipotēze - tāpēc ka viņš atskaņo sabiedrībā persistējošu mēmpleksu. Nu un šis te mēmplekss manā skatījumā ir vienā plauktā ar fuko un kājaunu tur vēl hoķelkām par konsensa vecuma samazināšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-13 22:59 (saite)
Par fatālo keisu Jēkabpilī es zinu pārāk maz, vai tur šobrīd ir zināms paša tipa psihportrets? T.i., vai ir zināms, ka tips bija pavilcies uz šāda veida uzskatiem?

Reakcija uz baložiem-ķēzītājiem jau primāri bija tāda, kāda bija, tāpēc, ka tur bija keisi ar 1) privātas informācijas neatļautu šārēšanu, 2) vispārīgu spamu publiskjā telpā un neļaušanu normāli lietot "leitestus". Paši viņu izteikumi jau nav nekādas uzmanības vērti un es teiktu, ka no tā paša izriet arī zemais uzmanības pievēršanas līmenis mapatam — proti, tur pagaidām ir pagrūti saredzams draudu faktors, ir tikai stulba pāķa urkšķēšana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-13 23:00 (saite)
/ proti, tur pagaidām ir pagrūti saredzams draudu faktors, ir tikai stulba pāķa urkšķēšana./

Protams un tur nav pamata rakstīt iesniegumu, vnk ja SK var novest pie pedofilijas tad mapatisms var novest pie slepkavībām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-05-13 22:55 (saite)
P.S. Reakcija kaut vai uz krišjāni ar viņa blut un boden bija izteiktāka, kgan ja man jāliek blakus tad mapats ir bīstamāks par krišjāni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-05-13 22:59 (saite)
Personīgi mani Krišjānis lielākoties netraucēja vispār, kā izteikts piemērs no sērijas "oponēju, bet mierīgi varētu debatēt".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-05-13 23:01 (saite)
Nu jā šitas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?