barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2015-11-23 12:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Divas ziņas. Tolerance un to- le- rance
Draugi, mēs tomēr esam toleranta, dažādo pieņemoša, atvērta un ļoti iejūtīga sabiedrība. Nule četras stundas 10 cilvēkiem (nereprezentatīva izlase gan: 4 phd, pārējie vienkārši supervadītāji) mazā, labi izgaismotā telpā žonglēju dažādus kābūtus, raisīju domas un viedokļus un visādi citādi biju ekspertējošā autoritāte un līderis, bet kā vēlāk rādīja automašīnas spogulis.... ar rīta tumsā iedzertās biešu sulas iekrāsotiem lūpu kaktiņiem. Un neviens, neviena ne pušplēsta vārdiņa. Četras stundas. 10 toleranti cilvēki, kuri "nāca un gāja līdzi manā stāstā, kur vien tika vesti." Hmmm. Aizdomīgi.



Otra ziņa,
ticu, ka mēs esam toleranta sabiedrība arī tiktāl, ka mīlam taču savus bramanīgos grēcniekus gan tad, kad jie grēko, gan tad, kad grēkā sviestos akmeņus salasa. Un nu es ar kokteiļsalmiņu sūkšu no piešprauslātās akas, jo
tikmēr ilgi ņergājos par smūtijiem un biezsulām, ka līdz ar agresīvās, ne intelektuālās sulu spiedes iegādi manā dienaskārtībā iestājušās tādas lietas, kā
- burciņas ar skrūvējamu vāku sulas uzglabāšanai (lol, vai ne);
- pudeles ar salmiņu (tagad es zinu, kāpēc biešu sula ir jādzer no salmiņa) sulas baudīšanai automašīnā (piemēram) (double lol, vai ne)
- ņemsme ap labākajām kombinācijām dārzeņu/augļu sulām (es baidos, ka šeit drīz būs Keila Otrā Atnākšana) (smejieties un zviedziet).

Mūžu dzīvo, mūžu mācies.

Otrās dienas atskārta: jebkura dārzeņu sula paliek garšīga (pat bietes un tās, ticiet, ir cietkodols), ja piespiež klāt ingveru un citronu.

Ka nekļūstu vēl par sulu blogeri, nevis speķa someljēru komūnas turētāju!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]_re_
2015-11-23 13:20 (saite)
smagi nopūšos, se la vī. vecums un tā.
starp citu, viendien dzēru kokteitlīti 'sievietes veselība' angļu valodā. nospriedu, ka tur manāmā ananasa nots arī ļoti labi noder mūsu superfūdu dominances pietušēšanai. un runā, ka uzmundrina vielmaiņu pie reizes.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2015-11-23 13:40 (saite)
nē, es ceru čiās un kvīnojās tomēr ne. palikšu cietspiedēja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2015-11-23 13:45 (saite)
vai ta čias un kvīnojas nav cietas, daudzmaz? bet es par mūsu pašu - ķirbīt, bietīt, burkānīt. kas nu kuram riebjas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]daina
2015-11-23 13:34 (saite)
Kaut kāds dežavū, bet nē, nupat ielūkojos upene.lv

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2015-11-23 13:40 (saite)
muhaha, paldies, paldies. es turēšos. man tomēr speķīc garšo. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nord
2015-11-23 13:47 (saite)
Tā, ap nākamo rudeni, mēs nemanot nonāksim līdz vasaras likšanai burciņās :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zimbabve
2015-11-23 13:49 (saite)
Barbala varētu būt revolucionāra un likt rudeni burciņā:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2015-11-24 11:52 (saite)
Es likšu ziemu. Man patīk ziema.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ernuerna
2015-11-23 14:01 (saite)
sic transit gloria mundi
bet mēs jūs mīlam tikuntā (fonā skan Stabulnieka meldija)

(Atbildēt uz šo)


[info]lasitajs
2015-11-23 14:36 (saite)
cietkodols!
labs.

(Atbildēt uz šo)


[info]kalevala
2015-11-23 15:39 (saite)
Tu tak zini, ka ar svaigām bietēm tā uzmanīgi, ja? nu tur, izspiež un patur kād brīd pirms baudīšans... gan jau zini.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2015-11-24 11:53 (saite)
Vari uzminēt, kādā vīzē es šito mācību apguvu :). Bet kas interesanti, angliskajās receptēs šis padoms un blakne vispār nefigurē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_zirgs
2015-11-24 12:54 (saite)
A kas ir?
(nav dzerta svaiga biešu sula never ever)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]_zirgs
2015-11-23 18:32 (saite)
https://www.youtube.com/watch?v=B_tjKYvEziI
noskaties šito un atgriezies pie graušanas, ja! (es saprotu, kāpēc vajag dzert bietes un tā, bet, lūdzu, nevajag smūtijus... nēeeee... lūdzu!... ;) )

PS a bet kādu jēra cisku sen nav gadījies... khem. ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2015-11-24 11:55 (saite)
No worries, smūtiju nebūs, uzņemu bietes un burkānus un citus pieklājīgus objektus. /jēra cisku pat varētu pasūtināt, man arī ir zināmas ilgas pēc iekošanās sarkanajā šķiedrā. hmm. /

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_zirgs
2015-11-24 12:57 (saite)
Btw - ja bārbala ēd gaļu un ēd bietes, tad dzelzs uzņento daudzumu hematologs rēķinās pēc gaļas kg ne biešu litriem.
Jeb - Fe labāk uzsūcas no gaļas ;)
Nav jau laikam par sliktu dzert un ēst augus, bet, you know, meat eaters un tā.
Tā ka gaļa ir ļoti rekomendēta ;)
Tad kad taisām dzīres? Un kurā adresē?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]biezpientaure
2015-11-24 10:33 (saite)
kurš tad aizrādīs, ja labi redzams ar ko tas var beigties (sarkani lūpu kaktiņi)?

ingvers padara labāku pat ingveru. gimme more! tik vajadzētu zemākus mīnusus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2015-11-24 11:56 (saite)
Saki, ka asinīm notriepts sapulču kreklis vai neslēpti demonstrēts trešais zobs ar spicīti ir labs arguments un persuāzijas instruments?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snorke
2015-11-26 16:24 (saite)
es ar spiezu un par citronu un ingveru tiesi taads secinajums! burkans toties visu sabojaa. Te man jaajauta: kas jus, luudzu, tiesi pieversa sulu spiesanas pasaulei???

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2015-11-26 16:31 (saite)
dabiskais noskrējiens un nekārtības uztura sektorā lielākoties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?