putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2018-04-03 20:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
poll #mikroviļņi mājsaimniecībā
Poll #21178 mikroviļņi mājsaimniecībā
Open to: All, results viewable to: All

vai tu lieto mikroviļņu krāsni?

View Answers

regulāri, tas ir tik ērti
7 (23.3%)

pieejama ir, bet kaut kā nelietojas
6 (20.0%)

nē, un neilgojos pēc šī izstrādājuma
11 (36.7%)

traki vai?! šito elles priekškambara atvasinājumu no brīva prāta savā mājā?!
6 (20.0%)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2018-04-03 21:01 (saite)
zinu vismaz vienu cilvēku, kuram derētu atbilde "man nav, bet nekas nebūtu pretī, ja būtu"

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]_re_
2018-04-03 21:02 (saite)
lūk, jā, šis piemirsās. ieskaitu te

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2018-04-03 21:05 (saite)
vienīgi šim cilvēkam ir tāda problēma, ka viņš dzīvo vienā mājsaimniecībā ar mani, un mana atbilde ir tāda, kāda viņa ir :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2018-04-03 21:09 (saite)
napaga cilvēks :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mufs
2018-04-03 21:33 (saite)
regulāri ir stiepjams jēdziens, bet nu - tur sanāk ideāli dārzeņu sautējumi, neiespringstot, ātri un nepiedeg
un man ļ.garšo dārzeņu sautējumi.
piecelies no virpas, samet bļodā, ieslēdz uz pusstundu un voila!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2018-04-03 22:52 (saite)
bet to visu taču var izdarīt uz labas pannas vai cepeškrāsnī, dažādveida šmortraukos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mufs
2018-04-03 23:04 (saite)
Ja taisa miksli ar gaļu, tad jā. ( es neko neteikšu par savu life-long nesaskaņu ar cepenēm, kas visu dara 2x ilgāk kā citiem)
Bet veg man tīk tā, ka katrs dārzenis garšo pēc sevis, teorētiski to var dabūt muļķivarkā, bet tas iet daudz ilgāk, un tad jāvelk ārā, un jātīra, kamēr mikrene ir prom no acīm un vieglāk kopjama.
Ēdienus es tur nesildu; toties kaltēju zaļumus vasarā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2018-04-03 23:12 (saite)
lūk,gluži pretēja un ne mazāk cieta pārliecība- ka krāsnī pastinaks garšo pēc pastinaka, bet ķirbis pēc ķirbja, nevis blakusesošā tomāta.

par multivāri nezinu, bet tie lēnšmorētāji/crock-poti, tos atrodu par simpatiskiem, taču vēl viens gadžets, tā nešķiet laba doma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mufs
2018-04-03 23:18 (saite)
Laikammar mikrenēm tāpat kā ar citiem ticības stūrakmeņiem :) tāpat kā tas, ka ķirbis nav garšīgs nevienā no agregātiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]barbala
2018-04-03 22:56 (saite)
akurāt šodien glīti pannā uzsildīju rīsus un gaļas gabalīnu un nodomāju, kā diez to pašu citi dara maikroveivā, bet uz pannas sanāk lēni,vienmērīgi un nekādi te viļņi nepārlādē manus rīsiņus, neaiztiek to šūnu kodolus un struktūras. (labi, blēņa, bet MW ēdiens garšo vienkārši negaršīgi un negaršīgi dēļ MW, uzskatu.)

(Atbildēt uz šo)


[info]kisswithafist
2018-04-03 23:00 (saite)
man briesmīgi negaršo mikroviļņos sildīts ēdiens, dodiet man taukus un pannas! mūsmājās kādreiz bija, bet eventuāli tika izmantota tikai kā popkorna mašīna, un tad jau arī aizsūtīta pensijā uz dāču.

(Atbildēt uz šo)


[info]starro
2018-04-03 23:26 (saite)
Noder krūzē uzlietas, taču padzisušas kafijas uzsildīšanai nekavējošas dzeršanas temperatūrā. Retajos gadījumos, kad gadās kafijai atdzist. Labāk viļņos sildīta, nekā remdena. Tēja gan sildot maina garšu un aromātu.
Noder tikai gatavu produktu atkārtotai sildīšanai, bet ne karsēšanai vai kur t režīmam jāmaina produkta struktūra vai ķīmiskais sastāvs. Piem, cietes un ūdens mijiedarbība, olbaltumvielu gumijošanās.

(Atbildēt uz šo)


[info]tvarj
2018-04-04 09:05 (saite)
lietojam tikai popkorna gatavošanai

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?