starro ([info]starro) rakstīja,
Noder krūzē uzlietas, taču padzisušas kafijas uzsildīšanai nekavējošas dzeršanas temperatūrā. Retajos gadījumos, kad gadās kafijai atdzist. Labāk viļņos sildīta, nekā remdena. Tēja gan sildot maina garšu un aromātu.
Noder tikai gatavu produktu atkārtotai sildīšanai, bet ne karsēšanai vai kur t režīmam jāmaina produkta struktūra vai ķīmiskais sastāvs. Piem, cietes un ūdens mijiedarbība, olbaltumvielu gumijošanās.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?