putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2016-08-07 17:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bārbal, elpo. dziļi
pieskatu divus cūku pupu katlus, lai nekāpj pāri, tikmēr iekšās vārās sīks, bet neatstājošs grūtsirdīgs noguris satraukums. saki taču droši visu, ko domā, mēs tāpat tevi noriesim un saplosīsim.

kliedz dzērves


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]heda
2016-08-07 18:27 (saite)
Jā!

(Atbildēt uz šo)


[info]vedjmah
2016-08-07 19:08 (saite)
Pāris izgājušās dienās reizes 47 apturēju sevi pie kāres komentēt. Galvenais, ka ir tagad beidzot zināms, kā pareizi jādzīvo, vienīgajā iespējamajā veidā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]heda
2016-08-07 19:45 (saite)
Uz priekšdienām te nekad nevar sagatavoties, nākamreiz vēsmas jau var pūst citā vienīgajā pareizajā virzienā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2016-08-07 22:24 (saite)
bet noriet un saplosīt apbrīnojami pacietīgo un korekto zimbabvi? skatos un brīnos

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nord
2016-08-07 23:16 (saite)
Es domāju, ka viņām abām- zimbv un brbl, kā reiz viss būs labi un brudershaftiņi, kad (un pat neatkarīgi no - kad) abu tīmu 'strašnajām podrugām' beigsies eļļa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]_re_
2016-08-07 23:25 (saite)
mans punkts ir tajā, ka ir valdošs, nomācošs viedoklis par pareizo uzskatu kopumu, kuram nepiekrītot kādā punktā vai līnijā, paužot savus 'neatbilstošos' uzskatus, tiec nosodīts vai izsmiets. tas totalitārisms, kas mums uzšūmē asinis antidemokrātiskos sabiedriskos procesos, tiek piemērots arī šeit. bet varbūt tāda ir cilvēka, sabiedrības iedaba, kādu brīdi tolerance nedaudz pieaug, bet tad atkal krīt neiecītībā.

un tas viss, imho, noteikti nav par "nav pieņemams, ka vēža slimniekiem kā efektīvs tiek ieteikts līdzeklis, kura efektivitāte nav pietiekami pierādīta".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vedjmah
2016-08-07 23:37 (saite)
Tēma tikpat labi varēja būt "padiskutēt par pārtamborēšanās iespējām, skatoties iemīļoto seriālu", — tāpēc palūgsim institūcijām izvērtēt aizliegt gan tamborēt, gan uzņemt seriālus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]barbala
2016-08-07 23:55 (saite)
klau, ja nu kāds šeit ir "noriets un sapolosīts", tad tā nav zimbabve diezgan droši.

norieta un saplosīta ir ideja, ka varētu pastāvēt ne tikai viena universāla un visiem saistoša patiesība. par to esmu vieglā šokā, jo vieglāk, protams, ir ieraudzīt shēmu "barbala apsaukājas un aiztiek zimbabvi".

un ja (varbūt- nekorekto, varbūt- neprecīzo) izteiksmes līdzekļu dēļ nenolasījās, tad atkārtoju vēlreiz, mans viedoklis nekad nav bijis par to, ka "vēzi var/vajag ārstēt ar homeopātiju."

mans viedoklis ir tāds, ka izglītots un domājošs pacients sadarbībā ar izglītotu un domājošu ārstu un modernu un/arī intuitīvu diagnostiku, ja vien tas ir atbilstoši situācijai jebkurā nozīmē,
drīkst izvēlēties jebkuru sev atbilstošu terapijas veidu, ticēt homeopātijai/dievam/masāžai> viss viens.



rasb, es lieliski zinu,
ka neesmu universālais visiem mīļzaķītis cibā, tas nav mans mērķis, tam ir citi lietotāji,

bet dramatizēt manu uznācienu un publiski kaunināt jau nu arī ir nebiedriski un kad kādā uzkāriena brīdī šajā drāmā tiek ierauti vēl citi mani "aizdomīgi līdzīgi domājošie draugi" – nu, tad šis viss jau atkal atgādina vidusskolas skuķu gaiteņu/ starpbrīžu cīņas, kur nekad nezini, kādā koalīcijas/opozīcijas sistēmu konstelācijā esi šorīt, jo savā naivumā aizmirsti, ka tevi bliezīs nevis par to, ko saki, bet par to, kā saki. ("ilzīte nav forša, jo neizrunā r burtu/neklausās to grupu/viņai nav tādu džinsu.").

tā kā nesabiju vidusskolā parastajā, tad šādas rotaļas es nemāku, bet redzu, ka "sabiedriskajā dzīvē" bez šīs spējas - turēt dubulto dibenu un sašust par to "nevis ko", bet kā", neiztiek un tas mani joprojām spēj pārsteigt. tā pa īstam rūgti pārsteigt.


bet ir ok, dāmas, jūs noteikti savāksiet visu makulatūru, dabūsiet visas goda nozīmītes, foršākos edgarus disenē un izkārstiet vienīgās un pareizās taisnības karogu. go, dudes, go.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zimbabve
2016-08-08 02:03 (saite)
Ja sākotnējais cepešieraksts nebūtu apslēpts, būtu itin labi redzams, ka kritizēts tika tieši tas, "kas tika teikts", nevis "kā tika teikts". Lai gan arī "kā" ir visnotaļ problemātisks.Sev atbalsta komandu vākusi neesmu, bet pieļauju, ka arī citi cilvēki ir spējīgi izvērtēt cepeša saturu un formu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]walkire
2016-08-08 08:05 (saite)
Man liekas, viss slēpjas tajā, ka Tu nesaproti, kur esi iesaistījusies, kas ir zinātniskā domāšana un evidence based medicine. Šeit nav vietas emocijām un ad hominem, šeit diskutē ar faktiem. Tas, ko izudarīji tu - atnāci uz kara lauku, kur jānāk ar zinātnisko tanku, ar roza vienradzi un brīnies, ka jauku vienradzīti saplosīja.
Upura Kundzi gan varētu netēlot - tiešs, personīgs uzbrukums diviem cilvēkiem tevi par tādu nepadara.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2016-08-08 18:53 (saite)
http://klab.lv/users/extranjero/27678.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?