uzkodas ballītei
« previous entry | next entry »
Feb. 3., 2015 | 05:32 pm
posted by: iguaana in pajautaa
tā kā man izlaidums, daudzi pieteikušies atnākt saskandināt un kādu puķi iedot. galīgi nav ne vēlmes, ne laika gatavot un ir neliels mazbudžets. kas ir tās vienkāršās , garšīgās un nedārgās uzkodas, ko ātri pagatavojat un draugiem patīk??? būs ap cilvēkiem 20it.
būs noteikti tradicionāla dārzeņu plate ar mērcītēm dažādām. idejas?:)
būs noteikti tradicionāla dārzeņu plate ar mērcītēm dažādām. idejas?:)
from: termostats
date: Feb. 3., 2015 - 05:47 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: iguaana
date: Feb. 3., 2015 - 07:15 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: fedrs
date: Feb. 3., 2015 - 06:08 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: elina
date: Feb. 3., 2015 - 06:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: putnupr
date: Feb. 4., 2015 - 12:28 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: multisulinj
date: Feb. 3., 2015 - 06:43 pm
#
Atbildēt
from: adelise
date: Feb. 3., 2015 - 06:59 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: iguaana
date: Feb. 3., 2015 - 07:14 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: blond
date: Feb. 3., 2015 - 07:55 pm
#
Atbildēt
from: mufs
date: Feb. 3., 2015 - 08:05 pm
#
tortiljas čipšus krāsnī apcep ar sieru/desu/dārzeni
Atbildēt | Diskusija
from: iguaana
date: Feb. 3., 2015 - 09:32 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: peetersiilis
date: Feb. 3., 2015 - 09:42 pm
#
nemirstošās pildītās olas.
iesmiņi, kur saspraust visu, kas ir pa kabatai - marinējumi, siers, kāds žavētas gaļas kubiciņš.
Tuk-tuk krekeri, kuriem uzkrāmē pikuci svaigā siera un, lai estētiskāk, izrotā ar kādu zaļumu! (man darbā šie nozuda viens un divi)
Vēl arī var uz pannas garšvielās apraut papriku, kas sagriezta šēkēlītes, un pēc tam uz katras šķēlītes uzkrāmēt gabaliņu sniega bumbas - var ne veselu. (tas siers, bet gardāk ne tas, kas parastais, bet tas, kas arī ar garšvielām un papriku jau).
Atbildēt | Diskusija
from: iguaana
date: Feb. 3., 2015 - 10:58 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: ho_tai
date: Feb. 4., 2015 - 12:09 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: iguaana
date: Feb. 4., 2015 - 10:42 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais