Feb. 3., 2015 | 09:42 pm
No:: peetersiilis
šampinjoni, kuri pildīti ar sieru (kausētais labāk, es gan mēdzu jaukt kaustēto ar parasto, lai stingrāk)(ja ir tādi lielāki, var pamanīties ielikt arī kādu žāvētas gaļas gabaliņu un, kad izņemti no cepeškrāsns, izrotāt ar kādu zaļumu).
nemirstošās pildītās olas.
iesmiņi, kur saspraust visu, kas ir pa kabatai - marinējumi, siers, kāds žavētas gaļas kubiciņš.
Tuk-tuk krekeri, kuriem uzkrāmē pikuci svaigā siera un, lai estētiskāk, izrotā ar kādu zaļumu! (man darbā šie nozuda viens un divi)
Vēl arī var uz pannas garšvielās apraut papriku, kas sagriezta šēkēlītes, un pēc tam uz katras šķēlītes uzkrāmēt gabaliņu sniega bumbas - var ne veselu. (tas siers, bet gardāk ne tas, kas parastais, bet tas, kas arī ar garšvielām un papriku jau).
nemirstošās pildītās olas.
iesmiņi, kur saspraust visu, kas ir pa kabatai - marinējumi, siers, kāds žavētas gaļas kubiciņš.
Tuk-tuk krekeri, kuriem uzkrāmē pikuci svaigā siera un, lai estētiskāk, izrotā ar kādu zaļumu! (man darbā šie nozuda viens un divi)
Vēl arī var uz pannas garšvielās apraut papriku, kas sagriezta šēkēlītes, un pēc tam uz katras šķēlītes uzkrāmēt gabaliņu sniega bumbas - var ne veselu. (tas siers, bet gardāk ne tas, kas parastais, bet tas, kas arī ar garšvielām un papriku jau).